Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nő arcai

Koncz Brigitta személyi edző megmutatja, mennyi arca is van valójában.

"Az élet során egy nőnek mennyi arca lehet valójában, amikor számos szerepben és megannyi élethelyzetben kell helytállnia.

Azonban mindegyik változtat és formál rajtad, az más kérdés, hogy mennyire tetszetős vagy kevésbé szép arcot, maszkot, jelmezt próbálsz az életed során felvenni, próbálod nehézségeket egy mosollyal ezek alá bújtatni, holott romokban vagy...

Koncz Brigitta fitnesz

Mindeközben fejlődsz, változol és egyre jobban kiteljesedsz, bölcsebb leszel, megtanulod azt, hogy kit, hol és hogyan kell kezelni, és kinek hol a helye az életedben.

Megtanulod azt, hogy az érzéseidre figyelj, és annak megfelelően cselekedj!"

0 Tovább

A legboldogabb Anya vagyok a világon!

Facebook-oldalán osztotta meg Németh Dorottya fitneszvilágbajnok - éppen Anyák napján - a csodás hírt, hogy hamarosan bővül a Lengyel család, miszerint a második gyermekük érkezését várják.

0 Tovább

Edzhetünk-e a korlátozás alatt?

Nos, az edzés mindenkinek mást jelent, és ne felejtsük el, az edzés egyben stressz, még akkor is, ha rengeteg pozitív élettani hatást tulajdonítunk neki. De jó stresszből is megárt a sok, mivel az edzés meglehetősen komplex választ vált ki a szervezetben, és ennek része az immunrendszer is.

A cél az, hogy az immunrendszert és általában a szervezetet stimuláljuk a jobb és optimálisabb működésre, és nem az, hogy a rosszul megválasztott intenzitással, edzéshosszal vagy éppen gyakorisággal túlterheljük azt. Ennek okán a cél az, hogy a korábban is aktív sportolók hasonló edzéseket végezzenek, mint korábban, de kevésbé intenzíven, a cél legyen a kondíció megtartása, és ne új csúcsokat akarjunk most dönteni.

A másik nagy kockázat, hogy az emberek jelentős része nem mozog jól, hiszen a napi 8-12 órás üléssel elveszítjük a mozgáskészségünk javát. Videóról tanulni nem egyszerű, és az új és ismeretlen mozgásformák újabb szükségtelen kockázatot okozhatnak. Amennyiben lehetséges, mindenképpen szükséges szakemberrel konzultálni akár online is, számos remek edző ajánl ma már ilyen lehetőséget.

Nagy Bettina haromszoros Fitmodel-világbajnok vidám online tréningjeit több ezren nézték meg:

Lakatos Péter Nagy Bettina testről és lélekről Koltai Gabriella

A cél az, hogy minimálisra csökkentsük a kockázatot. Nyilván sokan arra gondolnak, hogy akkor most futóedzésbe kezdenek, hogy stresszt levezessék és pár felesleges kilótól megszabaduljanak, de a futás nagy kockázattal járó tevékenység egy kezdő számára, viszont mindenképpen érdemes lehet az egészségügyi ajánlások betartásával - maszk, megfelelő távolság - heti pár alkalommal tegyünk 30-60 perces sétát. A séta nehézségi foka legyen maximálisan az, amelyet még nehezen, de orrlégzésel képesek vagyunk tolerálni.

Az orrlégzés eleve fontos ebben a helyzetben, törekedjünk eleve arra, hogy orrlégzéssel lélegezzünk, ez csökkenti annak a kockázatát, hogy elkapjuk vagy átadjuk a vírust másoknak.Sokat hallhattunk arról, hogy a D-vitamin alacsony szintje általában fogékonnyá tesz minket minden vírusos fertőzésre, ez különösen igaz most. Egyeztessünk szakemberrel a megfelelő pótlásról, vagy a bőrtípusunknak megfelelően kezdjünk óvatos napfürdőzésbe, amely természetes módon emeli meg a szervezet D-vitamin szintjét.


Lakatos Péter Nagy Bettina testről és lélekről Koltai Gabriella
Lakatos Péter
www.movelab.hu
vezetőedző

* * *

"Soha sem késő az edzést elkezdeni" - mondja a 3 gyermekes, 2 unokás Koltai Gabriella (56).


 

0 Tovább

Mozogj együtt otthon a világbajnokkal!

A világbajnok és Fitparádé-győztes Nagy Bettina élő Facebook-videóban biztatta otthoni mozgásra követőit, többnyire zenés-táncos gyakorlatokkal, azokat pontosan körülírva és megmutatva. Érdemes megnézni!


Nagy Bettina

0 Tovább

Jöhetnek a kérdések!

Szabó Noémit választotta az NPC IFBB Pro League Hungary a női testépítés szakágvezetőjének, és ebben a minőségben elsőként a nyíregyházi Blade Sport Kupán lehet majd a vb-aranyérmes testépítővel találkozni.

A Fitparádén is nyert korábban:

3 Tovább

Reblog