Vörösben hódít az Európa-bajnok

Elek Nikoletta, a WBPF Európa-bajnoka láthatóan jó formában van, vadító vörös fehérneműben fotózták.

0 Tovább

Így maradhatsz fitt szenvedés nélkül

Csiliga Renáta, a Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka három pontban összefoglalta, hogyan lehet az optimális testsúlyt fenntartani ingadozás, szenvedés nélkül.

Egyúttal arról is írt, mi volt a reakciója, amikor egy érdekes ajánlattal megkereste egy táplálékkiegészítőket gyártó cég. "Pár ezer ft-ért nem fogom azt hazudni mindenkinek, hogy ezektől nézek ki úgy, ahogy! Nem fogom sztárolni a termékeket, mikor tudom, hogy nem azon múlik a nagyja." 
 

0 Tovább

Út a boldogság felé

Koncz Brigitta, a WBPF-világbajnokság ötödik helyezettje szerint a boldogságért igenis harcolni kell. A problémamegoldás gyakran fájdalmas, de az igazi boldogság eléréséhez nem spórolhatjuk meg a szükséges szenvedést.

fitnesz WBPF Koncz Brigitta

Még több olvasnivaló:
Csúcsformában ikerszülés után: Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!

0 Tovább

Te magad légy a változás!

"Te magad légy a változás, amit látni akarsz a világban" - ezzel a Mahatma Gandhi-idézettel nyitja bejegyzését Csiliga Renáta, a Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka, aki őszintén megosztja a gondolatait arról, hogyan lehet, és hogyan érdemes megváltoztatni a világot.

"Legyen szó politikáról, globális felmelegedésről, szegénységről, rosszindulatról, szelektív hulladékgyűjtésről... mindig ezt hallom: én úgysem tehetek semmit.

Sokái a szívemen viseltem olyan problémákat, amik globálisak, és ez hosszú távon felemészti az embert. Sokan úgy látják: felesleges bármit tennünk, úgyis csak porszemek vagyunk az egészben. Igen, de sok porszemből áll össze a sivatag, és ha a porszemeket felkapja a szél, óriási homokviharok születnek.

Csiliga Renáta Fitparádé

Azóta máshogy látom már a dolgokat. Nem vagyok idealista, tényleg nem változtathatjuk meg egy magunk a világot. De a kicsi, saját Magunk világát, mikro környezetét IGEN. Abból kell kihozni a lehető legjobbat, példát mutatni. Hátat fordítani a rossz indulatnak, a gonoszságnak, gyűlöletnek. Minden olyan dologra ami destruktív. Az viselkedéseddel talán hatással lehetsz más emberekre, akik majd másra lesznek ugyanúgy hatással, és elindítasz egy folyamatot.

Mindenki a társadalmat, a politikát, más országokat szidja. De miből állnak ezek össze? Egyénekből! Mindaddig amíg az egyén szintjén problémák vannak, problémák lesznek a társadalom szintjén is. Ne legyen szemellenzőnk, ne érezzük, hogy mi nem tehetünk semmit. Ki más tehetne, mint TE? És a sok porszemből összeáll a sivatag, a vihar."
 

0 Tovább

Milyen egy igazi nő?

Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoka szerint a szép haj, a vonzó smink, a csinos ruhák fontos kellékei egy igazi nő színdarabjához, de hozzáteszi: ezek mindaddig csak kellékek maradnak, amíg a nő nem teszi bele a pluszt, a "nagybetűs" Szenvedélyt.Fotó: Harza Tamás
Smink: Heizer Anita

1 Tovább

Reblog