Szexisebb, mint valaha

Toldi Zsuzsanna IFBB Pro-versenyző remek formában van, mint ahogy arról az általa megosztott legutóbbi fotó tanúskodik. Vagy ahogyan az egyik kommentelő írja: "szexisebb vagy, mint valaha".

Fotó: Stampok Anita

0 Tovább

A legjobb, görögdinnyéket formáló gyakorlat

Ha valaki, akkor Nagy Bettina tudja, hogyan kell görögdinnyéket formálni. A WBPF világbajnoka egy farizomerősítő gépet tesztelt, amelyen ő maga mutatta meg, milyen a helyes kivitelezés.


A videóra még várni kell, ha kész, mutatjuk!


 

0 Tovább

Vörösben hódít az Európa-bajnok

Elek Nikoletta, a WBPF Európa-bajnoka láthatóan jó formában van, vadító vörös fehérneműben fotózták.

0 Tovább

Így maradhatsz fitt szenvedés nélkül

Csiliga Renáta, a Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka három pontban összefoglalta, hogyan lehet az optimális testsúlyt fenntartani ingadozás, szenvedés nélkül.

Egyúttal arról is írt, mi volt a reakciója, amikor egy érdekes ajánlattal megkereste egy táplálékkiegészítőket gyártó cég. "Pár ezer ft-ért nem fogom azt hazudni mindenkinek, hogy ezektől nézek ki úgy, ahogy! Nem fogom sztárolni a termékeket, mikor tudom, hogy nem azon múlik a nagyja." 
 

0 Tovább

Út a boldogság felé

Koncz Brigitta, a WBPF-világbajnokság ötödik helyezettje szerint a boldogságért igenis harcolni kell. A problémamegoldás gyakran fájdalmas, de az igazi boldogság eléréséhez nem spórolhatjuk meg a szükséges szenvedést.

fitnesz WBPF Koncz Brigitta

Még több olvasnivaló:
Csúcsformában ikerszülés után: Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!

0 Tovább

Reblog