Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Üzenet Majkának és Curtisnek! - közös taps és ének az egészségügyi dolgozókért

Buranits Ildikó, az NPC IFBB Pro League Hungary főtitkára, a hazai versenyek promótere is csatlakozik ahhoz a felhíváshoz, amely arra kéri a az embereket, hogy szerdán 18 órakor hajoljanak ki az ablakukon, lépjenek ki az erkélyükre, menjenek ki a kertjükbe, és egy rövid tapssal mondjanak köszönetet, adjanak biztatást és kívánjanak kitartást az egészségügyben dolgozóknak.

Buranits Ildikó Facebook-posztjában két magyar énekesnek üzent.

Curtis Majka Buranits Ildikó

"Hahó Magyarország! Ma este hatkor az erkélyen, s az ablakokban találkozunk? Csatlakozzunk a debreceniekhez és tapssal, énekelve bátorítsuk, erősítsük egymást! Curtis, Majka énekeljetek nekünk, velünk az interneten! Ha csatlakozol és megosztod ezt a felhívást, másold be a szöveget is, mert nem mindenki kattint a linkre. Magyarok, itthon s a határokon túlról is csatlakozzatok hozzánk, és tegyetek fel videókat, hogy tudjuk, hogy összetartozunk!"

Curtis Majka Buranits Ildikó

0 Tovább

Keresd azt, aki többé tesz!

Koncz Brigitta személyi edző arról írt a Facebookon, hogy kit érdemes keresni az életben.

Koncz Brigitta fitnesz

"Keresd azt, aki tanít, többé tesz, felemel magához. Aki hozzáad és nem elvesz. Aki által folyamatosan fejlődsz, tanulsz, megismersz. Aki tükröt tart eléd, hogy megtanuld kívülről látni önmagad. Aki rávilágít hibáidra, de erősségeidet hangsúlyozza. Keresd azt a valakit, aki terel, de nem irányít, rendelkezik, de mégsem birtokló, aki oltalmaz, nem pedig felügyel. Aki folyamatosan inspirál, arra sarkallva, hogy jobb és több legyél. Aki nem akarja, hogy tökéletes légy, aki mellett az lehetsz, aki vagy."

1 Tovább

Férjhez megy és visszatér a világbajnoknő

A világbajnok Csörgő Adrienn elővett egy másfél évvel ezelőtti fotót, és szeretné, ha ugyanazt a formát hamarosan elérné. De a posztjában több üzenet is van: eljegyezték, férjhez megy, anya szeretne lenni, és visszatér.

Csörgő Adrienn Lantos Gábor fitnesz Fitparádé

"Ez a 10 hét nem csak a 'dreambody' eléréséről fog szólni. Ebben a 10 hétben mentálisan és lelkileg is dolgozom, fejlődöm, tanulok. Mert a 3 együtt teszi ki az egészet. TEST+SZELLEM+LÉLEK = HARMÓNIKUS ÉLET. Ez a célom. Ezt tűztem ki, azért, hogy utána minden fronton újra a 100%-ot tudjam nyújtani. Edzőként, Coachként, Barátként, Feleségként.... És... Majd Anyaként is" - írta a Facebookon a Fitparádé-győztes sportolónő, akit a Men's Physique Eb-ezüstérmes kiválóság Lantos Gábor jegyzett el.

Még több olvasnivaló:
Külön-külön megjárták a poklot, együtt megreformálnák a fitneszt

0 Tovább

Magyarországról Las Vegasba

Nem akármilyen versenyzési lehetőségeket biztosít az NPC IFBB Pro League Hungary a magyarországi testépítőknek, fitneszversenyzőknek, akár a Mr Olympiáról álmodó sportolók vágyai is valóra válhatnak. A részletekről Buranits Ildikó, a szervezet főtitkára, a hazai versenyek hivatalos promótere beszélt az alábbi, közel félórás interjúban.  

Buranits Ildikó IFBB Pro

Kattints ide az interjúért!

Buranits Ildikó IFBB Pro

Buranits Ildikó IFBB Pro

0 Tovább

Egy új kezdet

Új bírókkal erősödött az IFBB Pro League/NPC Hungary. Buranits Ildikó promoter regionális, kvalifikációs és profi versenyeken is bíráskodhat, Szollár-Kaczur Beatrix és Váradi Judit pedig ezentúl regionális viadalokon pontozhatnak.

Jelenleg IFBB Profi licence Magyarországon két személynek van, Buranits Ildikónak és Balogh Sándornak. Kaczur Beatrix és Váradi Judit IFBB Pro/NPC Regionális licencet szerzett. A tavaszi szezonban hét magyar bíró jelölt kap lehetőséget regionális tesztbíráskodásra.

Buranits Ildikó (képünkön balra) a minap egy rangos lengyel versenyen találkozott a Fitparádé gyönyörű ukrán bajnokával, Yulya Mishurával

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

Szollár-Kaczur Beatrix

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits IldikóIFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

Váradi Judit

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits IldikóIFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

0 Tovább

Reblog