Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégén a profiké a főszerep a Fitparádén

Izmos lesz a hétvége Csepelen, hiszen a KIMBA sportcsarnokban kerül megrendezésre az edzőtermi sportok globálisan elismert csúcseseménye a FITPARADE. Versenyző létszámrekord és óriási izgalmak várhatók, hiszen 9 IFBB Pro Card és vele együtt a profivá válás a tét. 20 éves a Fitparádé, ahol ismét emelik a tétet a rendezők, mert 3 IFBB Pro verseny is szerepel a programban.

Szombaton a hölgyek versenyeznek. Reggel kilenckor a Blade Sport NPC Regional versenyeken indulnak az izmosabb, majd a wellness aztán a bikini kategóriának megfelelő fizikumú hölgyek. Utána az IFBB Pro Qualifier versenyen ugyanezen kategóriákban szombaton 6 IFBB Pro státuszért folyik majd a küzdelem. Az újdonsült profi Wellness és Figure Pro versenyzők pedig még aznap este indulhatnak a Mr Olympia kvalifikációs Kökény Classic Wellness Pro és Katalin Jasztrab Figure Pro versenyeken, amihez magyar profi versenyzők Kökény Béla és Jasztrab Katalin adták a nevüket.  Vasárnap a férfi versenyzőkért szurkolhat a publikum. Testépítés, Classic Physique, Men’s Physique kategóriákban szintén az NPC Regionalon kezdenek, majd az IFBB Pro Qualifieren 3 Pro kártya nyerhető meg. Közülük pedig a klasszikus fizikumú abszolút bajnok az Mr Olympia kvalifikációs  Fashion Street Classic Physique Pro versenyen indulhat s annak esetleges győzteseként akár egyenesen a Mr Olympia színpadára repítheti ez a sporttörténelmi lehetőség. Lévén először lesz IFBB Classic Pro verseny Magyarországon. A versenyek  live streamen  Giles Thomas kommentálásával követhetők.


 
Magyar profikért is drukkolhatunk: Dr Jánvári Anita Pro Figure, Aysegül Besli Pro Wellness, Nagy Richárd Pro Classic Physique képviseli Magyarországot. Esélyes még a gigasztárként jegyzett Classic Pro Molnár Péter „The Freezer” indulása is. Péter már kvalifikálta magát az idei Mr Olympia Classic Pro versenyre, és az angol Arnold Classicon a 212 Bodybuildingben is jól szerepelt. Ha belefér a Classic súlyhatárba pénteken este, akkor versenybe száll a Fashion Street Classic Pro versenyen. Péterrel szombaton is találkozhatnak a rajongók, mert párja Lengyel Vivien a Bikini kategóriában indul s profi kártya megszerzése a cél. 61 éves fittnagyi tér vissza a színpadra: Koltai Gabriella az 50. születésnapján döntötte el, hogy versenyezni fog. 3 felnőtt lánya, közül Nagy Bettina többszörös fitmodel világbajnok miatt addig csak a backstageből bámulta a versenyzőket, és a Fitparádén állt színpadra először 10 évvel ezelőtt, és nemrégeiben a 60. születésnapján döntötte el, hogy ismét a színpadon a helye. A versenyre unokái és gyermekei is elkísérik. 
A főbíró Becky Clawson az USA-ból érkezik. Buranits Ildikó promóter bikini, wellness, és figure magyar pro kártya nyertesre számít, de férfiak között testépítésben és men’s physique kategóriában is van titkos favorit.

"A versenyzők beutazzák a világot hogy profi státuszt nyerjenek. Büszke vagyok rá, hogy a 20 év alatt egyszer sem álltunk meg, minden évben hazahoztuk a magyar versenyzőknek a lehetőséget, hogy hazai közönség előtt, tetemes utazási költséget és az utazással járó stresszt megspórolva valósíthassák meg álmaikat.

Nem csoda, hogy Magyarország méretéhez képest jelentős létszámú profi versenyzővel, több mint 30 profival büszkélkedhet. Ebben pedig elvitathatatlan szerepe van a Fitparádé versenyeinek.”-mondta a Fitparade promótere. Vasárnap a MALESZ levegősport bajnoksága teszi színesebbé a programot.Az open, szabadidős rendszerű versenynek -a névhasonlóság ellenére- semmi köze a hazai szakági szervezethez. Az IFBB Pro League 2017-ben leválasztotta az amatőr képviseletet, majd a Forma 1-hez hasonlóan promóteri rendszert alakított ki, és a hazai képviselet vezetésével Buranits Ildikó kapott felkérést. A rangos esemény örökös fővédnöke a kezdetek óta Dr. Deutsch Tamás, a házigazda fővédnök pedig Németh Szilárd a Magyar Birkózók Szövetségének elnöke.  A profivá válás teljes versenyspektruma megrendezésre kerül a jubileumi Fitparádén. 40 országból több mint ötszáz regisztrációra számítanak a szervezők.


Helyszín: Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Budapest, XX. Hollandi út 8. 
Versenykezdés: október 15. és 16. reggel 9 órakor. A Pro versenyek várhatóan este hat után kezdődnek. Napijegy: 10.000 Ft, hat éven aluli gyermekeknek nem kell jegyet venni. További info: www.fitparade.hu 

0 Tovább

Bizonyíték, hogy a magyar lányok a legszebbek

A Crazytown24 sportriportokat készítő csapata meglátogatta a Justfit Fitmodel World budapesti versenyét, amelyen egyszerre vonult fel közel 200 csodaszép sportolónő. A világbajnok Kiss Virág elárulta, miért sírta el magát az eredményhirdetéskor, amelyen, mivel a zsűri képtelen volt dönteni, két győztes neveztek meg.

Még több képért, mozgóképért kattints ide, vagy a fotóra! 

fitnesz

0 Tovább

Csodaszép és fitt nők a budapesti színpadon

Szeptember 25-én, azaz most vasárnap már a 20. alkalommal kerül megrendezésre az egyik legnagyobb európai Fit&Beauty tehetségkutató verseny, a Fitmodel World, amely az egyenruhás bevonuló show-val kezdődik, majd a bírók értékelik a bikinibe öltözött fitmodel hölgyek szépségét és fitt alakját.

Huszonhét kategóriában több mint 120 regisztráció érkezett. Az idei bevonulóruhát a tavalyi abszolút győztes Helstáb Lilla néhány napja tette közzé az Insta-oldalán.

Eszerint igazán csajosra sikerült a pink színű egyenöltözet.

Különlegessége még ennek a versenynek, hogy a finalisták egy másik sportos szettben veszik át a díjakat.

Parádés lesz a bírói grémium is: Németh Dorottya fitneszvilágbajnok, Nagy Bettina Fitparade/Fitmodel World abszolút bajnok, többszörös Fitmodel világbajnok, Országh Fanni Fitmodel World abszolút bajnok, Dr. Kocsis Xavér, Darázs Bernadett nemzetközi bíró, Kanti Boglárka Fitmodel Európa -bajnok, és Regős Lili Fitmodel világbajnok, Fitparade /Fitmodel World abszolút bajnok lesz.

Kiss Virág Fitmodel világbajnok, Bikini Pro es Helstáb Lilla a verseny háziasszonyaként vesznek részt a jubileumi JUSTFIT Fitmodel World vasárnapi versenyen, amelyet a XIII. kerületben található József Attila Művelődési Központban rendeznek.

A versenyen hagyományosan jól szerepeltek az ukrán fitmodel versenyzők. Közülük ketten Kijevből vonaton érkeznek, mert a háború ellenére sem szakították félbe a felkészülésüket.

Részvételükkel demonstrálni támogatni szeretnék azokat akik otthon maradtak, azokat aki elhagyni kényszerültek hazájukat és azokat akik a frontokon harcolnak.
 

 

0 Tovább

Valóra válhatnak a bikinis álmok - KÉPGALÉRIÁVAL

Oczella Eszter IFBB Bikini Pro-versenyző egy remek harmadik helyezést ért el a portugáliai Estorilban. Minden jel arra mutat, hogy kijuthat a decemberi Mr Olympiára, amelyet Las Vegasban rendeznek.

Oczella Eszter a Fitparádén szerezte meg a profi kártyáját, és azon az estén még a profik között is a top 10-be került, ami egy rendkívül bravúros bemutatkozás volt.

Kattintson a galériáért!

Oczella Eszter IFBB Pro

Néhány profi verseny után egy hosszabb szünetet tartott, de nemrég visszatért. Spanyolországban egy negyedik helyezéssel indított, hajszállal maradt le a dobogóról, most pedig Portugáliában a harmadik helyre került. Ez azért nagy dolog, mert a bírói szövetség vezetője, a főbíró a profi liga alelnöke, avagy Tyler Manion volt.

Majdnem 30 versenyző indult Oczella Eszter kategóriájában, világ- és Európa-bajnokok. A célja, hogy kijusson a Mr Olympiára Bikini kategóriában, ami egy olimpiai kvalifikációs verseny megnyerésével közvetlenül lehetséges. De a top 5-be kerüléssel is pontokat lehet gyűjteni, ami szintén kijutást eredményezhet.

Oczella Eszter IFBB Pro

"A felkészülés során leginkább magamra és a testem reakcióira figyeltem, ez adott hozzá a legtöbbet" - nyilatkozta blogunknak Eszter. "Az utolsó három hónapban a @teamatlas tagjaként sok hasznos tanácsot kaptam."

"Ez egy nagyon-nagyon fontos és értékes helyezés, a top3-ban lenni csak egy hajszállal kevesebb, mint győzni. Én azt gondolom, hogy Eszter minimum előrébb fog lépni a következő versenyeken, de győzhet is" - mondta Eszterről érdeklődésünkre Buranits Ildikó, a Fitparádé promotere.

Oczella Eszter IFBB Pro

Legközelebb Angliában, majd várhatóan Romániában léphet színpadra, a Mr Olympiát pedig decemberben rendezik majd Las Vegasban - a cél, hogy Eszter ide kijusson. Ez eddig a Bikini kategóriában, a magyarok közül Oláh Noéminek  egymás után 4 alkalommal sikerült, illetve később Salamon Diának is. Mindketten a gyermekük nevelésére fókuszálnak mostanság.

0 Tovább

Egy lépéssel közelebb Las Vegashoz

Estorilban versenyzett Opre Alida. Ahogyan az IFBB Pro League Hungary Instagram-oldalán Buranits Ildikó bíró és promoter, avagy az Iron Díva írta róla: "Ez az eddigi legjobb formád! Sok sikert kívánok!"

A megérkezésekor ezt a fotót posztolta:

Opre Alida IFBB Pro League Hungary

A Kökény Team versenyzője az elképesztően erős, világ- és kontinensbajnokokkal teletűzdelt profi mezőnyben végül ötödik lett, és ez egy pontot jelent a számára.

Opre Alida IFBB Pro League Hungary

Opre Alida IFBB Pro Women’s Physique versenyző, aki a Mr Olympia Weekend Las Vegasban rendezendő versenyén szeretne részt venni, amihez vagy pontszerző helyezéseket kell gyűjtenie, egy győzelem pedig egyenesen az áhított versenyre repíti.

Opre Alida IFBB Pro League Hungary

0 Tovább

Reblog