A legnagyobb éremhalmozó

Négy WBPF-világbajnoki győzelmével (India 2014, Thaiföld 2016, Thaiföld 2018 2x) és két Európa bajnoki címével (Koszovó 2014, Budapest 2016) jelenleg Palecián Judit a szövetség legeredményesebb magyar versenyzője.

Azt most senki nem tudja, mit hoz a jövő, de Judit mindenesetre még legalább egyszer szeretni színpadra állni az említett szövetség világbajnokságán.

0 Tovább

Csapjatok oda, csajok!

Elképesztő átalakuláson ment át négy év alatt Csiliga Renáta, a Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka.

0 Tovább

Találkozás Béres Alexandrával

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző nagy öröme, hogy újra találkozott Béres Alexandrával.

Kilencévesen, 2000-ben az ő egyesületében kezdte a fitneszt, tíz éven keresztül ott versenyzett, és mint Patrícia elmondta: "Imádtam azt az időszakot, és megtiszteltetés volt számomra, hogy éveken át Szandival járhattam fellépésekre. A mai napig emlékszem a közös gyakinkra.Jó volt újra találkozni."

0 Tovább

Kell-e, jó-e, szép-e a nagy fenék?

Fitneszversenyzők is nyilatkoztak nagyfenék-témában.

"Ha valaki nagyobb feneket szeretne, mindenképpen használjon súlyzókat, illetve mindenképpen rámehet gépekre, gyakorlatokra, az a lényeg, hogy formásítsa magát, és legalább heti kétszer edzzen farizomra" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Nagy Bettina, a WBPF világbajnok versenyzője.

Nagy Bettina Lengyel Vivien Molnár Péter

"Amikor farizmot edz, aznap egy kicsit több szénhidrátot fogyasszon, egyen zsírosabb halakat, figyeljen a minőségi zsírbevitelre, mint például olívaolaj, avokádó, olajos magvak" - így szólnak Lengyel Vivien tanácsai. Párja, Molnár Péter ezt így egészítette ki. "Nagy feneket elérni könnyű, formás feneket elérni - az a munka, akár kicsiben, akár nagyban."

0 Tovább

A legfittebb anyuka

Kászonyi Zsanett büszke a színpadon elért díjaira, ami nem véletlen, hiszen szülés, munka, gyerekek, háztartás mellett a legnagyobb kihívás elérni a versenyformát.

Kászonyi Zsanett WBPF fitnesz

"Anyaként és feleségként különösen büszke vagyok a Fittanyuka kategória győzelmeimre, hiszen szülés, munka, gyerekek, háztartás mellett a legnagyobb kihívás elérni a versenyformát. Fantasztikus, hogy kétszer is sikerült megnyernem, két különböző szervezetnél. Imádom a családomat és hálás vagyok nekik nagyon, hisz nélkülük ez nem valósulhatott volna meg. Köszönet még egyszer minden kedves barátomnak és ismerősömnek is!"

Kászonyi Zsanett WBPF fitnesz

0 Tovább

Reblog