Azt már megszokhattuk, hogy a Fitparade szervezői csaknem 20 éve, minden alkalommal képesek megújítani ezt az egyedálló, kétnapos fitneszeseményt. Ezúttal a birkózósporttal fűzték szorosabbra az együttműködést, hiszen a vadiúj Kozma István Birkózó Akadémia sportcsarnokába költözik erre a hétvégére a hazai fitneszesemények legrangosabb fesztiválja.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Fővédnökök: Dr. Deutsch Tamás, Dr. Szabó Tünde és házigazda fővédnöke Németh Szilárd, az MBSZ elnöke.

A két évtizedes tradícióra visszatekintő Fitmodel World tehetségkutatóra 60 fitmodel nevezett. Az NPC Regional és IFBB pro Qualifier versenyeken pedig 9 Pro Card-ot lehet nyerni. A wellness, figure és bikini kártya győztesek pedig este felállhatnak a profi versenyen.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Sporttörténelmi jelentőségű, hogy ezúttal 3 női pro verseny is megrendezésre kerülhet, méghozzá versenyzői összefogás által. Jasztrab Katalin egy térdsérülés miatt nem versenyezhet ugyan, de a jóvoltából érkezik ide a Pro Figure Ms Olympia kvalifikácós verseny.
,
Váradi Judit párja Kökény Béla IFBB Pro testépítő a wellness pro megrendezéséhez nyújtott segítséget.Judit álma az volt, hogy a wellness pro legnépszerűbb versenyzőjét, Yarishna Ayalát magyar színpadon lássa.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Béla két éve éppen a Fitparade bemutatóját követően Romániában nyert versennyel jutott ki a Mr Olympia színpadára. Idén sem bízza véletlenre, mert két év kihagyás után a vasárnapi profi versenyek előtt mutatja be szabadgyakorlatát a Fitparade közönségének.Az amatőr versenyeken részvételi rekordra számíthatnak, akik a KIMBA-ba mennek szurkolni a hétvégén. A profi Figure-ban Mercz Melindának, Meleg Krisztinának és a Londonban élő Kiss Barbarának, Bikini Pro-ban Frits Patríciának és Vongsanti Babettnek drukkolhat a nagyérdemű.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Továbbá mindhárom kategóriában van esély a Fitparade Pro Card nyertes magyar legyen és felállhasson a profik közé.

A Fitparade háziasszonya Molnár Zsófia, aki tavaly 6 kategóriában tarolt, és megszerezte a pro kártyát.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Forrás: Instagram/Molnár Zsófia

A Fitparade látogatói védettségi kártyával tekinthetik meg az eseményt.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Napijegyet kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, szombaton 5000Ft, a vasárnapi jegybe a profi versenyek megtekintése is beletartozik, ez 10.000 Ft-ért vásárolható meg a csepeli birkózó fellegvárban.