Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bizonyíték, hogy a magyar lányok a legszebbek

A Crazytown24 sportriportokat készítő csapata meglátogatta a Justfit Fitmodel World budapesti versenyét, amelyen egyszerre vonult fel közel 200 csodaszép sportolónő. A világbajnok Kiss Virág elárulta, miért sírta el magát az eredményhirdetéskor, amelyen, mivel a zsűri képtelen volt dönteni, két győztes neveztek meg.

Még több képért, mozgóképért kattints ide, vagy a fotóra! 

fitnesz

0 Tovább

Csodaszép és fitt nők a budapesti színpadon

Szeptember 25-én, azaz most vasárnap már a 20. alkalommal kerül megrendezésre az egyik legnagyobb európai Fit&Beauty tehetségkutató verseny, a Fitmodel World, amely az egyenruhás bevonuló show-val kezdődik, majd a bírók értékelik a bikinibe öltözött fitmodel hölgyek szépségét és fitt alakját.

Huszonhét kategóriában több mint 120 regisztráció érkezett. Az idei bevonulóruhát a tavalyi abszolút győztes Helstáb Lilla néhány napja tette közzé az Insta-oldalán.

Eszerint igazán csajosra sikerült a pink színű egyenöltözet.

Különlegessége még ennek a versenynek, hogy a finalisták egy másik sportos szettben veszik át a díjakat.

Parádés lesz a bírói grémium is: Németh Dorottya fitneszvilágbajnok, Nagy Bettina Fitparade/Fitmodel World abszolút bajnok, többszörös Fitmodel világbajnok, Országh Fanni Fitmodel World abszolút bajnok, Dr. Kocsis Xavér, Darázs Bernadett nemzetközi bíró, Kanti Boglárka Fitmodel Európa -bajnok, és Regős Lili Fitmodel világbajnok, Fitparade /Fitmodel World abszolút bajnok lesz.

Kiss Virág Fitmodel világbajnok, Bikini Pro es Helstáb Lilla a verseny háziasszonyaként vesznek részt a jubileumi JUSTFIT Fitmodel World vasárnapi versenyen, amelyet a XIII. kerületben található József Attila Művelődési Központban rendeznek.

A versenyen hagyományosan jól szerepeltek az ukrán fitmodel versenyzők. Közülük ketten Kijevből vonaton érkeznek, mert a háború ellenére sem szakították félbe a felkészülésüket.

Részvételükkel demonstrálni támogatni szeretnék azokat akik otthon maradtak, azokat aki elhagyni kényszerültek hazájukat és azokat akik a frontokon harcolnak.
 

 

0 Tovább

A Fitparádén indul a Wellness pro istennője

Azt már megszokhattuk, hogy a Fitparade szervezői csaknem 20 éve, minden alkalommal képesek megújítani ezt az egyedálló, kétnapos fitneszeseményt. Ezúttal a birkózósporttal fűzték szorosabbra az együttműködést, hiszen a vadiúj Kozma István Birkózó Akadémia sportcsarnokába költözik erre a hétvégére a hazai fitneszesemények legrangosabb fesztiválja.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Fővédnökök: Dr. Deutsch Tamás, Dr. Szabó Tünde és házigazda fővédnöke Németh Szilárd, az MBSZ elnöke.

A két évtizedes tradícióra visszatekintő Fitmodel World tehetségkutatóra 60 fitmodel nevezett. Az NPC Regional és IFBB pro Qualifier versenyeken pedig 9 Pro Card-ot lehet nyerni. A wellness, figure és bikini kártya győztesek pedig este felállhatnak a profi versenyen.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Sporttörténelmi jelentőségű, hogy ezúttal 3 női pro verseny is megrendezésre kerülhet, méghozzá versenyzői összefogás által. Jasztrab Katalin egy térdsérülés miatt nem versenyezhet ugyan, de a jóvoltából érkezik ide a Pro Figure Ms Olympia kvalifikácós verseny.
,
Váradi Judit párja Kökény Béla IFBB Pro testépítő a wellness pro megrendezéséhez nyújtott segítséget.Judit álma az volt, hogy a wellness pro legnépszerűbb versenyzőjét, Yarishna Ayalát magyar színpadon lássa.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Béla két éve éppen a Fitparade bemutatóját követően Romániában nyert versennyel jutott ki a Mr Olympia színpadára. Idén sem bízza véletlenre, mert két év kihagyás után a vasárnapi profi versenyek előtt mutatja be szabadgyakorlatát a Fitparade közönségének.Az amatőr versenyeken részvételi rekordra számíthatnak, akik a KIMBA-ba mennek szurkolni a hétvégén. A profi Figure-ban Mercz Melindának, Meleg Krisztinának és a Londonban élő Kiss Barbarának, Bikini Pro-ban Frits Patríciának és Vongsanti Babettnek drukkolhat a nagyérdemű.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Továbbá mindhárom kategóriában van esély a Fitparade Pro Card nyertes magyar legyen és felállhasson a profik közé.

A Fitparade háziasszonya Molnár Zsófia, aki tavaly 6 kategóriában tarolt, és megszerezte a pro kártyát.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Forrás: Instagram/Molnár Zsófia

A Fitparade látogatói védettségi kártyával tekinthetik meg az eseményt.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Napijegyet kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, szombaton 5000Ft, a vasárnapi jegybe a profi versenyek megtekintése is beletartozik, ez 10.000 Ft-ért vásárolható meg a csepeli birkózó fellegvárban.

1 Tovább

Negyven kilót fogyott, bikinimodell-bajnok lett

Benyó Zsuzsanna igaz történetéből kisfilmet készítettek! Zsuzsi 40 kg feleslegtől megszabadulva lett bajnok. S. Németh Eszter tanítványa a májusi Blade Sport NPC Regional Kupán debütált.

Benyó Zsuzsanna fitnesz
Fotó: www.facebook.com/benyo.zsuzsanna

Íme, a kisfilm!

0 Tovább

Így lett csinos versenyző a túlsúlyos kislányból

Benyó Zsuzsanna elmesélte, hogyan fogyott 50 kilogrammot, és hogyan lett nemcsak csinos, de sikeres versenyző is, a minap ugyanis megnyerte a kategóriáját a Blade Sport-kupán.

"Az én utam,aminek a címe: A lehetetlen nem létezik.

Közel 50kilós fogyás után állíthatom,hogy sosem szabad feladni!A túlsúlyos kislány 18évesen kezdett bele az életmódváltásba egy komolyabb betegség után. Akkor éreztem,hogy itt az idő,nem akarom így leélni az életem,nem akarok egy olyan 'megkülönböztetéssel' élni, mint a túlsúlyos emberek. Mivel nálunk első körben,mindenki annyit mond: biztos lusta,akaratgyenge,stb... 


Fotó: facebook.com/benyo.zsuzsanna

Ugye így van? Hát NEM. Én azóta folyamatosan azon vagyok,hogy a maximumot kihozzam magamból és az egészséges táplálkozás mellett a sport is az életem része lett. A mostani versenyformát viszont az elmúlt 13 hétben hoztam össze S.Németh Eszter mesteredző közreműködésével!

A hétvégi NPC BLADE SPORT kupán így nem csak a kategóriám első helyét nyertem el,hanem önmagamnak is bizonyítani tudtam,hogy a lehetetlen tényleg nem létezik!

Kívánok mindenkinek sok erőt az életmódváltáshoz és fogyáshoz egyaránt!"

 

0 Tovább

Reblog