Mindent vitt a magyar szépség

Oczella Eszter, a 2016-os Miss Hungary-választás második helyezettje a fitneszben is maradandót nyújtott. A csodaszép sportolónő a 170 centi felettiek model physique kategóriájában megnyert elsősége mellett a női modell abszolút bajnoka is lett a WBPF Budapesten rendezett Európa-bajnokságán is. 

Nem csoda, hogy alig találta a szavakat, amikor értékelte az elmúlt hónapokat.

0 Tovább

Melyik bikinit válasszam?

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka bikinivásárlás előtt állt, és nem tudta eldönteni, melyik alsót válassza. Segítsünk neki!

Nagy Bettina fitnesz

Melyik bikinialsót válassza Nagy Bettina?
A bal oldalit
A jobb oldalit
Mindkettő pompás
Created with PollMaker

0 Tovább

A vb-címhez sem fogható csúcs

Németh Dorottya világbajnok már kétszer is volt, ám anyaként úgy véli, nem ez az élet igazi csúcsa.

"Sokáig azt hittem, hogy világbajnoknak lenni valamiben, az a világ csúcsa... Hisz az azt jelenti, hogy én vagyok valamiben a világon a legjobb. Kétszer nyertem fitness világbajnokságot, de az Ő világának a legjobbja lenni, az semmihez sem fogható! Ez az élet igazi Csúcsa."

0 Tovább

Otthon is végezhető gyakorlatok - hamarosan

Már készülnek Szabados Edit személyi edző videói, méghozzá közkívánatra, hiszen a WBPF Sportmodell-versenyzőjét sokan kérték, hogy mutasson be otthon is elvégezhető gyakorlatokat.

Egy edzőtervi videót azért most is megmutatunk:

0 Tovább

Találkozás Béres Alexandrával

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző nagy öröme, hogy újra találkozott Béres Alexandrával.

Kilencévesen, 2000-ben az ő egyesületében kezdte a fitneszt, tíz éven keresztül ott versenyzett, és mint Patrícia elmondta: "Imádtam azt az időszakot, és megtiszteltetés volt számomra, hogy éveken át Szandival járhattam fellépésekre. A mai napig emlékszem a közös gyakinkra.Jó volt újra találkozni."

0 Tovább

Reblog