Csak természetesen

Csak természetes fényeket használtak Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző fotózásakor, a végeredmény önmagáért beszél.

Frits Patrícia fitnesz

Fotó: Dunavolgyi Photography

0 Tovább

Irány a budapesti fitnesz-Eb!

Gazdag Adriennre és Tyukos Gergelyre versenyen talált rá a szerelem.

Tyukos Gergely Gazdag Adrienn WBPF

A tavalyi, szlovákiai Európa-bajnokságra már együtt készültek, ahol Gergely a top 5-ben végzett. Adriennt azonban egy kisebb sérülés akadályozta, így a versenyfelkészülésben segítette a párját.

Tyukos Gergely Gazdag Adrienn WBPF

Nem tett le azonban arról, hogy újabb Európa-bajnoki érmet szerezzen, és ebben az évben megújult erővel készül a budapesti MOM Sportban megrendezésre kerülő, május végi WBPF Európa-bajnokságra.

Tyukos Gergely Gazdag Adrienn WBPF

 

 

0 Tovább

Testépítőversenyre készül a százados

Irigylésre, de még inkább tiszteletre méltó szorgalom, kitartás és céltudatosság jellemzi Marton Mária Éva századost, a Siklósi Rendőrkapitányság határrendészeti osztályának megbízott vezetőjét, írja a Zsaru Magazin a testépítőversenyre készülő rendőrnőről.

A Baranya megyei Bogádmindszenten nőtt fel, állítólag duci kislány volt, aki még a testnevelésórákat sem szerette. "Azt viszont hamar eldöntöttem, hogy vagy rendőr, vagy katona lesz belőlem. Nagyon érdekeltek ezek a dolgok, szerettem a kommandós, helikopteres, lövöldözős filmeket."

Marton Mária Éva

Fotó: Sebestyén Jenő

Az érettségi után a Rendőrtiszti Főiskolára jelentkezett: "Amikor megbíztak a határrendészeti osztály vezetésével, a döntéshozók előnyként vették figyelembe a horvát nyelvtudásomat. A szolgálat megkezdése után sem hagytam abba a mozgást, sőt, hogy az edzésmódszertan elméletével is tisztában legyek, testépítés–fitnesz szakon sportoktatói képesítést szereztem. Minden reggel fél hatkor az edzőteremben kezdek, és vannak napok, amikor munka után visszatérek egy újabb penzumra. Jelenleg a májusi INBA Naturál Testépítő Nemzetközi Grand Prix versenyre készülök. Ez egy újfajta megmérettetés lesz számomra, testépítőversenyen még sosem indultam. Kíváncsian várom."

A teljes cikk itt olvasható 

Marton Mária Éva

0 Tovább

Szexisebb, mint valaha

Toldi Zsuzsanna IFBB Pro-versenyző remek formában van, mint ahogy arról az általa megosztott legutóbbi fotó tanúskodik. Vagy ahogyan az egyik kommentelő írja: "szexisebb vagy, mint valaha".

Fotó: Stampok Anita

0 Tovább

A legjobb, görögdinnyéket formáló gyakorlat

Ha valaki, akkor Nagy Bettina tudja, hogyan kell görögdinnyéket formálni. A WBPF világbajnoka egy farizomerősítő gépet tesztelt, amelyen ő maga mutatta meg, milyen a helyes kivitelezés.


A videóra még várni kell, ha kész, mutatjuk!


 

0 Tovább

Reblog