Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így lett kungfusból fitneszes a csinos sportolónő

"Nem törtem soha téglát a fejemmel" - Farkas Krisztina elmesélte, hogyan lett kungfu-versenyzőből fitneszes, egyúttal az idei céljairól, a Fitparádéról és a külföldi versenyekről is beszélt interjújában.

Fotó: facebook.com/popafitness

0 Tovább

A legfittebb családi páros - anya és lánya együtt indult a Fitparádén

Kátai Luca az édesanyját kísérte el a Fitparádéra. Ott döntötte el, hogy ő is versenyezni fog. Azóta világbajnok lett belőle. Ebben a videóban a titkos kívánságára is fény derül.

Kattints ide vagy a fotóra a videóért!

Kátai Luca FItparade fitnesz

0 Tovább

Lehull a lepel a trükkös szexi fotókról, így lehet csalni a közösségi médiában

Németh Dorottya fitneszvilágbajnoknő - akinek tavaly szeptemberben született meg a második gyermeke - elképesztően sokatmondó "előtte-utána" fotót osztott meg a Facebookon.

A két fotó között négy perc telt el, és a Fitparádé korábbi győztese részletesen leírja, hogyan készítette a két képet, és milyen trükköket alkalmazott a másodiknál.

Németh Dorottya fitnesz Fitparádé

És végül tanulságként ad egy jó tanácsot is követőinek: "Ezért ne hasonlítsd magad soha egy idegenhez se, akit a neten látsz, mert soha nem tudhatod, hogy mi van a kép mögött. Mindegy a méret, L-es vagy S-es, senki sem annyira tökéletes az életben, mint az instagrammon, a legtöbbünkön van valamilyen 'szépséghiba': narancsbőr, stria, hurka, zsírpárna, visszér, kis lila hajszálerek, megnyúlt bőr stb., csak ezt senki nem posztolja!"

A teljes poszt itt tekinthető meg!
0 Tovább

Álomalak szülés után 4 hónappal? A világbajnoknő elárulta a titkait!

Czine Szilviától sokan kérdezik, hogyan nézhet ki így a kisfia születése után négy hónappal. A válasz szerint egyszerű: genetika! Részben igen, viszont van még pár tényező. Hogy mik azok? A korábbi Fitparádé-győztes világbajnoknő öt pontot említett: tudatosság, elhatározás, edzés, kitartás, étkezés.

Czine Szilvia FitparádéA posztjában a részletekről is mesél, érdemes elolvasni.

Forrás: Facebook.com/szilvia.czine

 

0 Tovább

Hihetetlen átváltozás három év alatt

Csak, hogy motiváltak legyünk 2021- ben is! - így kommentálta az alábbi fotót Stibi Helga IFBB Pro-versenyző, aki 2013 és 2016 között nem akármilyen átváltozáson ment keresztül.

"Mindannyiunknak el kell kezdeni valahol, akármilyen kis dolgot is csináljunk az is több a semminél! Kezdj el először kis célt kitűzni magadnak, hogy elkerüld a csalódottságot ! Végül sose feledd, hogy mindennek az alapja a következetesség!" - olvasható az idézet Stibi Helga Facebook-oldalán.

Csak ,hogy motiváltak legyünk 2021- ben is! "Mindannyiunknak el kell kezdeni valahol, akármilyen kis dolgot is ...

Posted by Helga Stibi Health & Beauty on Thursday, 18 February 2021

0 Tovább

Reblog