Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem fél a pofonoktól a csodaszép fitneszes

A 19 éves Lengyel Vivien tavaly fitness model kategóriában megnyerte a WBPF indiai világbajnokságát, és továbbra is keményen készül. A magyar amatőr testépítőkirály, azaz Molnár Péter párja a Facebookon írt arról, hogy mit tesz a sikerek érdekében.

0 Tovább

Túl szexisen öltözködött a gimnáziumi tanárnő

A győri Kálmán Csilla gyönyörű és okos. A fitneszversenyző második lett az igysportolunk.com szépségversenyén, és mint kiderült róla, gimnáziumi angoltanárként dolgozik és jogi egyetemre jár.

"Angolt tanítok egy győri gimnáziumban. Imádom. Mindemellett pedig jogi egyetemre járok. Jövőre, ha minden igaz, lediplomázok. Céljaim a sporttal kapcsolatban? Az idei szezonban készülünk Eb-re és a vb-re is. Ezzel szerintem mindent elárultam. Szeretnék még kicsit izmosodni is. Civilben pedig: minden álmom egy saját nyelviskola."

Az is kiderült, hogy a pici bikini soha nem zavarta. "Sőt! Fiatalabb koromban nagyon szerettem minél feltűnőbben, szexisebben öltözködni, ebből sokszor problémáim is adódtak a gimiben. Viszont mostanában inkább a visszafogottabb, de mégis szexi stílust kedvelem."

0 Tovább

Látott már istállóban ilyen szexi nőt?

De jó is, amikor egy szépséges nőt természetes környezetben fotóznak. Horváth Victoria 11 évig a díjugratásnak hódolt, mígnem rátalált a fitneszre. Kicsit unja már, hogy csak második helyezései vannak, de hisz abban, hogy egyszer ő lesz a legjobb - talán már idén júniusban, a WBPF hollandiai Európa-bajnokságán. A Borsnak nyilatkozó szépség nem jön zavarba, ha csizmát kell húzni vagy pakolni kell a szénát, de ez nem is baj, mert irtó jól áll neki.

A napilapnak beszélt arról, hogy Torontóban születtem, a szülei most is ott élnek, és innen jött a lovak szeretete. "Kétévesen felültettek egy lóra, és ez az élmény meghatározó volt az életemben. Hétévesen, amikor hazaköltöztünk Magyarországra, ez a szerelem nem szűnt meg."

Fotó: Végh Zoltán

Ezutan kapott egy saját lovat, és egészen 20 éves koráig versenyzett. "Fitmodellben eddig csak 2. helyezéseket értem el, de addig nem állok le, amíg első nem leszek."

Az edzője tudta, hogy bolondul a lovakért, innen az ötlet - a végeredmény pedig pompás.

(Még több kép a Borsban.)

0 Tovább

A szépséges Audrey mindenkit megőrjít

Csörgő Adrienn elképesztő. Athletic physique kategóriában nyert világbajnokságot, ahol már azért kell az izom, mégis, annyira nőies tud lenni, hogy a fiatalabb ellenfelei arra gondolnak, bárcsak ők lennének ennyire céltudatosak, kitartóak és szépek. Emellett nagyon úgy néz ki, hogy aki beszól neki, az rossz helyen kopogtat, mert Audrey átlép a kritizálókon.

A Facebookon például így motiválta a követőit. "Mindig lesznek rosszakaróid! Akik a hátad mögött, sunyiban, név nélkül pocskondiáznak, próbálnak lehúzni, degradálni! Mit bizonyít ez??? Hogy valamit elértél!!! Hogy lettél VALAKI! Teljesen mindegy, hogy ezek az 'emberek' mit mondanak, mit hisznek, gondolnak, mert csak Te tudod, milyen út vezetett odáig, ahol most vagy! Kik voltak a Segítőid, Társaid, Példaképeid, kik adták az energiát, csak ez számít!"

Fotó: Kökényesdi Zoltán

"És soha ne felejtsd el, honnan indultál, mert aki magasba tör, és hirtelen jut oda, az hirtelen is zuhanhat vissza! Sokan zuhantak le, akik nem járták végig a 'szamárlétrát', akiknek hirtelen jött a siker! De akik lépésről lépésre haladnak, kockáról kockára építik, Ők igazán megérdemlik a sikert! A nagy tettek csendben érlelődnek! Ha magadban eldöntötted, semmi ne tántorítson el, a gyengék, jellemtelenek próbálkozása sem, amivel azt sugallják - ugyis elbuksz. Ha magadban biztos vagy, kapod magad mellé a biztos társakat is!"

Fotó: Kökényesdi Zoltán

Fotó: Kökényesdi Zoltán 

0 Tovább

Joghurtozott a fitnesz szexbombája

Még Tímea Majorova egykori fitneszvilágbajnok is beugrott a legújabb Cserpes Tejivó megnyitójára a MOM Sportba. Annyira megnyílt a hely, hogy személyesen Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere kezelte az ollót a nyitóbulin.

0 Tovább

Reblog