Csörgő Adrienn elképesztő. Athletic physique kategóriában nyert világbajnokságot, ahol már azért kell az izom, mégis, annyira nőies tud lenni, hogy a fiatalabb ellenfelei arra gondolnak, bárcsak ők lennének ennyire céltudatosak, kitartóak és szépek. Emellett nagyon úgy néz ki, hogy aki beszól neki, az rossz helyen kopogtat, mert Audrey átlép a kritizálókon.

A Facebookon például így motiválta a követőit. "Mindig lesznek rosszakaróid! Akik a hátad mögött, sunyiban, név nélkül pocskondiáznak, próbálnak lehúzni, degradálni! Mit bizonyít ez??? Hogy valamit elértél!!! Hogy lettél VALAKI! Teljesen mindegy, hogy ezek az 'emberek' mit mondanak, mit hisznek, gondolnak, mert csak Te tudod, milyen út vezetett odáig, ahol most vagy! Kik voltak a Segítőid, Társaid, Példaképeid, kik adták az energiát, csak ez számít!"

Fotó: Kökényesdi Zoltán

"És soha ne felejtsd el, honnan indultál, mert aki magasba tör, és hirtelen jut oda, az hirtelen is zuhanhat vissza! Sokan zuhantak le, akik nem járták végig a 'szamárlétrát', akiknek hirtelen jött a siker! De akik lépésről lépésre haladnak, kockáról kockára építik, Ők igazán megérdemlik a sikert! A nagy tettek csendben érlelődnek! Ha magadban eldöntötted, semmi ne tántorítson el, a gyengék, jellemtelenek próbálkozása sem, amivel azt sugallják - ugyis elbuksz. Ha magadban biztos vagy, kapod magad mellé a biztos társakat is!"

Fotó: Kökényesdi Zoltán

Fotó: Kökényesdi Zoltán