Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feketén-fehéren gyönyörű

"A győzni akarás mit sem ér, ha nincs meg az akaraterőnk a felkészüléshez" - írta a Facebookon Czine Szilvia, és csatolt mellé egy elképesztő fotót.

0 Tovább

Látott már ilyen szép női hátat?

Horváth Victoria megmutatta, hogy 2012 óta hogyan változott a hátformája. Az F&M fitness and more-ban személyi edzőként dolgozó fitneszversenyző egy idézetet is mellékelt a rendkívül motiváló fotó mellé.

 

"Az életben semmit sem adnak ingyen. Meg kell küzdened mindenért. Nem vártam, hogy csak úgy nekem adják, munkával akarom kiérdemelni. Úgy hiszem bárki képes elérni céljait, ha keményen megdolgozik érte" - Kai Greene

Íme, Horváth Victoria hát evulóciója 2012-től 2015-ig:


2 Tovább

Íme, egy popsigyilkos gyakorlat

"Egy kis popsikiller gyakorlat - padra fellépés dupla magaspadon. Négy körben, lâbanként 15-15 ismétlés - próbáljátok ki, az izomláz nem marad el!" - olvastuk a Facebookon Lengyel Vivien javaslatait.

Egy kis popsikiller gyakorlat padrafellèpès dupla magaspadon;)4körben lâbankènt 15-15ismètlès próbàljàtok ki az izomlâz nem marad el!:)

Posted by Vivien Lengyel on Tuesday, April 28, 2015
 

De a fiatal bajnoknő nem csak mondja, de mutatja is, hogy hogyan kell megcsinálni a gyakorlatot.

0 Tovább

Szabina, a bombanő

"Nem az a lényeg,hogy milyen világban élsz, hanem, hogy milyen világ él Benned!" - írta a Facebookon Tóth Szabina fitneszmodell, majd egy ritka szexi fotót posztolt magáról.

1 Tovább

Húszezer lépés az egészségért

Milyen sportot válasszunk? - tette fel a kérdést a Facebookon Simkó Georgina, aki tavaly aranyérmet nyert a WBPF indiai világbajnokságán.

0 Tovább

Reblog