Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mosolyogj, és élvezd az életet!

A korábbi Fitparádé-győztes és világbajnok Nagy Bettina kedves üzenettel biztatja követőit a Facebookon.

Nagy Bettina Fitparádé

0 Tovább

Harc a kilók és a démonok ellen

Csörgő Adrienn világbajnok elmondja, mit kell tenni azokkal a démonokkal szemben, akik az első akadálynál a füledbe suttogják, "add fel, te képtelen vagy rá". Audrey pontokba szedte azokat a buktatókat, amelyekkel szinte minden életmódváltó szembesül.


0 Tovább

Szülés utáni elhízás és boldogság? a magyar testépítő ikon is megszólalt

Molnár Péter testépítő világbajnok, a sportág egyik legismertebb hazai alakja is elmondta véleményét arról a kijelentésről, mely szerint "egy nő a szülés után ha elhízik, csak magát okolhatja".

Molnár Péter Lengyel Vivien testépítés

A magyar Schwarzenegger - aki boldog kapcsolatban él a szintén világbajnok párjával, Lengyel Viviennel - hosszasan kifejtette gondolatait, melyeket végül így foglalt össze: "Mikor az ő boldogsága fontosabb a tiednél és létezése fontosabb sajátodnál kész vagy arra, hogy jó apa és férj legyél és már nem fog érdekelni az se, ha 10 kg-mal több lesz, mint mikor megismerted, mert nem is fogod látni a különbséget. Ha pedig mégis, gyorsan programozd át magad, mert le vagy maradva egy tróger tinédzser szintjén, és könnyen elveszítheted azt, ami az igazi boldogságot jelenti s értelmet ad létezésünknek." 

A teljes poszt itt olvasható:

0 Tovább

Doktorrá avatták a világbajnokot

Tóth Jennifer az élet több területén is sikeres: a világ- és Európa-bajnok fitneszversenyzőt doktorrá avatták, hiszen elvégezte a jogi egyetemet. Gratulálunk!

0 Tovább

Ilyen formában is el lehet indítani az évet

Miközben sokan arra panaszkodnak, mennyire megterhelő volt a formájukra a karácsony és a Szilveszter, a Fitparádé-győztes fitmodell Till Bernadett megmutatta, ő hogyan néz ki január elején. 

fitnesz Fitparádé Till Bernadett

Aki többre is kíváncsi, megnézheti a többek között Bettivel is készített interjút!

0 Tovább

Reblog