Egyszerű, de nagyszerű fasírtrecept

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok mindig odafigyel arra, hogy mit eszik, ami általában nemcsak egészséges, de finom is.

Most például fasírtot készített marhahúsból.

0 Tovább

Tuti tipp Nagy Bettinától

Adott egy tuti tippet rajongóinak Nagy Bettina. A világbajnok elárulta, hogyan lehet egészséges finomságot készíteni avokádóból.

0 Tovább

Nem fél a pofonoktól a csodaszép fitneszes

A 19 éves Lengyel Vivien tavaly fitness model kategóriában megnyerte a WBPF indiai világbajnokságát, és továbbra is keményen készül. A magyar amatőr testépítőkirály, azaz Molnár Péter párja a Facebookon írt arról, hogy mit tesz a sikerek érdekében.

0 Tovább

Túl szexisen öltözködött a gimnáziumi tanárnő

A győri Kálmán Csilla gyönyörű és okos. A fitneszversenyző második lett az igysportolunk.com szépségversenyén, és mint kiderült róla, gimnáziumi angoltanárként dolgozik és jogi egyetemre jár.

"Angolt tanítok egy győri gimnáziumban. Imádom. Mindemellett pedig jogi egyetemre járok. Jövőre, ha minden igaz, lediplomázok. Céljaim a sporttal kapcsolatban? Az idei szezonban készülünk Eb-re és a vb-re is. Ezzel szerintem mindent elárultam. Szeretnék még kicsit izmosodni is. Civilben pedig: minden álmom egy saját nyelviskola."

Az is kiderült, hogy a pici bikini soha nem zavarta. "Sőt! Fiatalabb koromban nagyon szerettem minél feltűnőbben, szexisebben öltözködni, ebből sokszor problémáim is adódtak a gimiben. Viszont mostanában inkább a visszafogottabb, de mégis szexi stílust kedvelem."

0 Tovább

Látott már istállóban ilyen szexi nőt?

De jó is, amikor egy szépséges nőt természetes környezetben fotóznak. Horváth Victoria 11 évig a díjugratásnak hódolt, mígnem rátalált a fitneszre. Kicsit unja már, hogy csak második helyezései vannak, de hisz abban, hogy egyszer ő lesz a legjobb - talán már idén júniusban, a WBPF hollandiai Európa-bajnokságán. A Borsnak nyilatkozó szépség nem jön zavarba, ha csizmát kell húzni vagy pakolni kell a szénát, de ez nem is baj, mert irtó jól áll neki.

A napilapnak beszélt arról, hogy Torontóban születtem, a szülei most is ott élnek, és innen jött a lovak szeretete. "Kétévesen felültettek egy lóra, és ez az élmény meghatározó volt az életemben. Hétévesen, amikor hazaköltöztünk Magyarországra, ez a szerelem nem szűnt meg."

Fotó: Végh Zoltán

Ezutan kapott egy saját lovat, és egészen 20 éves koráig versenyzett. "Fitmodellben eddig csak 2. helyezéseket értem el, de addig nem állok le, amíg első nem leszek."

Az edzője tudta, hogy bolondul a lovakért, innen az ötlet - a végeredmény pedig pompás.

(Még több kép a Borsban.)

0 Tovább

Reblog