Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztő pózban csókolóztak

Érdekes képet posztolt Kiss Andrea, a WBPF Hungary eddigi legmagasabb (184 cm) fitmodell-versenyzője. A képen a szerelmével látható, bizalmat es harmóniát sugároz.

0 Tovább

Hihetetlen átváltozás

Hihetetlen átváltozáson ment át Balázs Bettina, aki mutatott is egy előtte-utána fotót. Úgy gondolja, hogy bármit el lehet érni, de csak akkor, ha igazán akarod.

 

"Sajnos, a mostanában sokat emlegetett 'offszezon' hátránya, hogy nem feltétlen azt látom a tükörben, amit szeretnék. Ilyenkor könnyebben elcsábul az ember, mert ugye mikor, ha most nem. Könnyebben demotivál engem ez az állapot, mint a versenydiéta, a nélkülözés, a lemondás.

Ma viszont egy olyan brutális lábedzést tudhatok magam mögött, egy olyan brutális helyen a legbrutálisabb edzővel, hogy újra szárnyra kaptam, mintha kicseréltek volna.

Ezért is ez a kép, Béci (Kökény Béla) "kedvenc" balatonos képe és egy szándékosan nem versenyfotó (ugyanis az is egy szélsőséges állapot, ezt tudjuk). 

Bármit elérhetsz, ha igazán akarod. Nincs majd holnap, nincs majd hétfőn, nem vagy túl fáradt, igenis tudsz időt szakítani rá, ha tényleg akarod. Ha meg mégis találsz valami kifogást, akkor nem akarod igazán. Motiváld magad bármivel és sikerülni fog. Az edzés és a helyes táplálkozás mellett sokat segítenek a fejlődésben a jól megválasztott és jó időben elfogyasztott táplálékkiegészítők is" - írta Bettina a Facebookon.

0 Tovább

Pankrátornak készül a csodaszép fitneszes

Sérülése után regenerálódik Tóth Virgínia. A korábbi WBPF-fitmodell Európa-bajnok az óceán túloldalán építi karrierjét. A Gold's Gym személyi edzője pankrátornak készül.

1 Tovább

Spártai hős lett a magyar bajnoknőből

Bánkuti Gabiból spártai hős lett. A tavalyi budaörsi WBPF-vb aranyérmese, az athletic physique kategória 165 centi alattiak bajnoka úgy döntött, harcos lesz, és nem áldozat.

1 Tovább

Elvarázsolták a magyar fitneszbajnoknőt

Igencsak meglepődött Csörgő Adrienn, amikor meglátta, milyen grafikát készített róla egy tehetséges művész, Horváth Balázs.

Az alkotással valami történni fog pár nap múlva, de hogy pontosan mi, azt egyelőre még nekünk sem árulta el a WBPF világbajnoknője.

Audrey rajongói rögtön el is nevezték a grafikát, és a tengerek királynője nevet adták neki.

Grafika: Horváth Balázs

0 Tovább

Reblog