Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vb-ről álmodik a daganatos betegséggel operált fitmodell

Betöltötte a negyvenet Mészáros Mónika, majd újabb fogadalmat tett a negyedik x-be lépve. A többször is daganatos betegséggel operált fitneszmodell szeretne kijutni a thaiföldi WBPF-világbajnokságra.

Barátaival és a csapattársaival ünnepelte a 40. szülinapját Mónika. Ez volt az utolsó lazítás amelyet megengedett magának, hiszen komoly célokra fókuszál az elkövetkező hónapokban. A novemberi világbajnokságra szeretne kijutni. "Elkezdtem a felkészülést az őszi szezonra. Remélem, sikerülni fog. Van mit ledolgoznom. Még sosem voltam Bangkokban ezért mindent beleadok, hogy megvalósítsam az álmomat." - nyilatkozat nekünk Mónika.

Móni tavaly szeptemberben azt mondta az Origónak, hogy "kineveti a betegségeit", és nem adja fel.

0 Tovább

Egészséges palacsinta

EFrits Patrícia mutat egy olyan palacsintareceptet, amelyet bárki, bármikor elfogyaszthat.

"Gondolom, mindenki imádja a palacsintát? Ezt főleg szeretni fogjátok, mert teljesen egészséges.

Hozzávalók:
- zab
- fehérje por (én vaníliásat használtam)
- tojás fehérje
- víz

Tölteléknek túrót kevertem össze light barack lekvárral. Isteni finom, próbáljátok ki!" - írta a Facebookon a WBPF (Model Physique kategória) Eb-aranyérmese.

0 Tovább

Néha érdemes változtatni

Bogár János, a WBPF világ- és Európa-bajnoka úgy döntött, mivel versenyszezonon kívül most tele van energiával, változtat a felkészülés megszokott gyakorlatain.

"Versenyszezonon kívül próbálkozom mindig kicsit újítani, változtatni a megszokott rutinon. Ilyenkor sokkal több energiám van és szívesebben végzek nagy alapgyakorlatokat vagy egyszerre több izmot megmozgató robbanékonyerőt fejlesztő gyakorlatokat" - írta a Facebookon Bogár János.

Mai edzés:
Clean and Press: 10x4-5 (70-80kg)
Sumo Deadlift: 8x15 (80kg)

0 Tovább

Lázasan is partizott a fitneszvilágbajnok

Németh Dorottya, a WBPF fitneszvilágbajnoka éppen, hogy nem a bulizásról híres. Arról pedig végképp nem hallottunk, hogy önpusztító életet élne. Az viszont köztudott, hogy minden körülmények között megtartja a szavát.

Ez volt az oka annak, hogy a Mom Blanc Partyra lázasan is ellátogatott, hiszen boldogan és az elsök között mondott igent a meghívásra. A versenyzöivel együtt érkezett. Igaz, hogy korábban távozott, de ahogy ígérte: ott volt.

"Még szerencse, hogy profi sminkestöl tanultam, így egy kis praktikával elfedtem a meghűlés jeleit az arcomon. Aki ismer, az a szememen látta, hogy nem pörgök a tőlem megszokott fordulatszámon. Csodálatos este volt. A medence mellett mindent fehérre varázsoltak a szervezők. A naplementét és a teliholdat is láttuk, miközben szólt a zene. Naplemente után a fáklyafényben több mint százan vettek részt az éjszakai bootcamp és spartan SHX tréningeken, amelyet a teraszról mi is nézhettünk. A medence partján pedig fehérbe öltözött vendégek ragyogtak az UV lámpák fényében. Remek este volt, várom a következőt, ami augusztus 20-án lesz" - nyilatkozta a fitness.reblog.hu-nak Németh Dóri.

0 Tovább

Szabó Győző befeszített

Szabó Győző testépítők társaságában pózolt a Hot című magazinban. 

"33 évesen, 3 versenyszezon után ezt is megéltem: benne vagyok az újságban, ráadásul egy kiváló színész - Szabó Győző mellett" - írta a Facebookon Papp Tibi sportmodell, aki az idei WBPF Európa-bajnokságon negyedik lett.

0 Tovább

Reblog