Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztő fotók a fitnesztehetségről

Kiss Renátát a jövő nagy fitneszreménységének tartják - készült róla pár olyan fotó, amelyen rögtön látni is lehet, hogy miért.

Fotók: Lung András

1 Tovább

Shakira mindenkit elvarázsolt

Balázs Bettina meglátogatta a felsőlajosi állatkertet, és ha már ott volt, megpróbálkozott egy kis tigris szelídítéssel. 

"Shakira mindenkit elvarázsolt"  - írta a Facebookon.

0 Tovább

Újra itt a fitneszsport szexbombája

A világ- és Európa-bajnok Timea Majorova újabb dögös fotóval kedveskedett rajongóinak, a 40 éves fitneszmodell most is parádés formában van. Timea többször elmondta már, hogy ő az év 364 napján fotózható formában van, az egyetlen kivétel a karácsony.

Timea népszerűsége olyannyira töretlen, hogy idén is ő lesz a 13 éves Fitparádé egyik fő reklámarca, az idei plakáton Czine Szilvi és Bogár János állnak mellette.

0 Tovább

Fellépett a Szigeten a fitneszkirálynő

"Szavakkal leírhatatlan, mekkora élmény volt az Anna and the Barbies-zal fellépni a Szigeten! Óriási megtiszteltetés ilyen művészekkel együtt dolgozni. Nagyon szépen köszönöm, augusztus 27-én a Barba Negrában folytatjuk" - írta a Facebookon Németh Dorottya, a WBPF fitneszvilágbajnoka.

0 Tovább

A női test olyan, mint a hegedű

"A női test olyan, mint a hegedű, és csak a nagy művészek tudnak jól játszani rajta" - kommentálta az alábbi remek fotót a Facebookon Silye Bettina.

Fotó: Kiss Roland

0 Tovább

Reblog