Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportosan izmos popsi és láb

Silye Bettina valamire készül. Bettina fitmodellként kezdte, majd két kategóriát ugorva az athletic physique-ben versenyezte végig a tavaszi szezont.

Az ugrás talán túlzottan nagyra sikerült, mert a rendkívül esztétikus versenyző alkata inkább a sportmodell kritériáknak felel meg. Ehhez azonban az izomtömegből kevesebb is elegendő lenne. Ahogy sportkörökben mondják, a popsi és a láb is csak sportosan izmos lehet.

Az biztos, hogy ha Bettina ráérez a neki legmegfelelőbb kategória finomságaira, akkor világklasszis válhat belőle. Erre azonban önmagának nem adott túl hosszú időt, hiszen két éven belül kisbabát szeretnének a párjával, a gyúrós körökben a "testépítés hangjaként" ismert Vörös Zoltánnal.

1 Tovább

Amerikában is sikeres a volt magyar szépségkirálynő

Egyelőre megismételhetetlennek tűnő rekordot állított be - legalábbis a magyar versenyzők között - Oláh Noémi a profi bikini versenyzők között.

A korábbi szépségkirálynő és Fitparádé abszolút győztes fitneszmodell a legsikeresebb európai a profik között.

Amerikában építi a karrierjét, de Indiában is szerepelt meghívott versenyzőként.

A Team Bomshell tagjaként, szponzorált versenyzőként beutazza a világot.

Legutóbb az Oxygen magazinban szerepelt.

 

4 Tovább

Várandósan is megmutatta magát a fitneszbajnoknő

Kisbabát várva is szikrázóan gyönyörű Zsuppán Fanni, a Fitparadé Fitmodel World 2012-es abszolút bajnoka.

A gyönyörű fotókat Péter Antal készítette.

Zsuppán Fanni versenyformában:

3 Tovább

Mellékhatás? Izmos, feszes, kerek fenék

Íme, egy külső farizomgép, vagy ha úgy tetszik, tárogatás fenékre, kicsit másképp - írja Nagy Bettina, aki egy videóval szemlélteti, hogy pontosan mire gondol.


Nagy Bettina szerint ez a gép a nők kedvence. "Imádjuk csinálni, de máshogy is lehet használni ezt a gépet, nem csak a szokványos beleülök és tárogatok telefonálás vagy éppen újságolvasás közben. Próbálj minél több ismétlés számot végezni, nálam ez 30-50 belőle, 4-5 sorozatban minél nagyobb súllyal. A mellékhatása az izmos, feszes és kerek fenék lesz.


 

0 Tovább

Nincs fontosabb a testünk karbantartásánál

Csak úgy tudsz építkezni, ha az alapok stabilak. Ha egy autóban elromlik egy alkatrész, lehet, hogy tovább döcögsz vele - egy darabig -, de sanszos, hogy előbb-utóbb megáll. A testünk ugyanígy működik. Ha valamelyik testrészed fáj, nem fogsz tudni úgy edzeni, ami azt eredményezi, hogy fejlődni sem fogsz.

Sokan akkor mennek gyógymasszőrhöz, gyógytornára, amikor már fáj. Pedig prevenció céljából rendszeresíteni testünk karbantartását sokkal jobb döntés, mint akkor kapkodni, mikor már valami baj van. Éppen ezért én rendszeres járok ide. A segítségemre voltak, mikor lesérültem, de inkább megelőzöm a következő sérülést. A gyógytornászaim olyanok nekem, mint a fodrászom vagy a műkörmösöm. Ma megint helyreraktak - at Balance Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézet.

(Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok posztja a Facebookról.)

0 Tovább

Reblog