Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Petra már alig várja a Fitparádét

Potornai Petra szívesen próbálgatja a régebbi ruháit. "Óriási nagy dobozolások közepén megtaláltam a 2011-es Fitparádéról a piros fitdress rucimat. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az ide bevonuló ruhánk! Október 17-én lesz a verseny, még öt hét van hátra. Addig pedig még előttem van egy jó kis költözködés. Legalább addig sem gondolok a finom ételekre."

0 Tovább

Angyal lett a magyar fitneszedzőből

A Jászberényben fitneszedzőként dolgozó Fürdős Enikő angyalnak öltözött, pedig tudja, hogy nem mindig az.

"Lányok! Lehet, néha nem vagyok veletek egy angyal az edzéseken, de higgyétek el, nektek akarok jót! Szüttyögéssel nem érünk el semmit! Fogyás szempontjából vagy izomtömegnövelésre ez egyaránt vonatkozik! Igenis kőkeményen kell minden edzést végignyomni, emelve a terhelést, természetesen az edzettségi szintjez megfelelő súlyokkal!

Lépjétek át MINDEN edzésen a komfortzónát! Mert fájdalom nélkül nincs fejlődés!"

0 Tovább

Elbűvölő bikiniben fotózták Toldi Zsuzsát

Éjjeli fotózáson vett részt Toldi Zsuzsanna profi fitneszversenyző, és már a werkfotók is lélegzetelállítóak.

"Egy újabb éjjeli fotózás Simon Évivel, kicsit álmosan, de szerintem sikerült néhány szép fotót összehozni! Képek hamarosan" - írta a Facebookon.

10 Tovább

Így kell szép popsit formálni

Kazári Mónika tavaly harmadik, idén pedig első lett a WBPF Európa-bajnokságán, így ha valaki, hát ő jól tudja, hogyan kell fejlődni. Egy videón megmutatta, hogy milyen gyakorlattal formálja a popsiját.

Popsi formálás folyamatban✌️Dorottya Németh Fitness World Champion

Posted by Mónika Kazári Fitness Modell on Tuesday, September 8, 2015

0 Tovább

Kínai fogyás magyar tanácsokkal

Czine Szilvia, a WBPF világbajnoknője tanácsokat adott egy kínai nőnek, akinek így sikerült elérnie az álomalakját.

"Annie, aki pár hónapot töltött kicsiny hazánkban. Vékony, és mégsem az. Teljesen össze volt, törve hogy 5 kg felesleg van nagyrészt a hasi részen. Szinte egy hónapig nem történt változàs, hiába edzett, hiába figyeltünk az étkezésre. Annie, türelem - mondtam! Adj időt a testednek! Az étkezésekre további hangsúlyt fektettünk. Folyamatosan érkeztek a képek, mikor mennyit eszik. Végül sikerült a célját elérnie, és a harmadik hónap végére elbúcsúzhatott az utolsó felesleges kilóitól. Semmi mást nem tett, csak bízott bennem az elejétől kezdve, követte a tanácsaimat, én pedig biztattam! És emelett tanultam én is kínaiul!:)" - írta a Facebookon Czine Szilvia.

0 Tovább

Reblog