Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Imádom a zöld színt

Bán Vivien szerint megéri zöld zöldségeket fogyasztani.

Hogy miért?

Mert májvédő hatásúak, serkentik a szervezet működését, a tumoros elváltozások ellenszerei (főként a bőr- és a vastagbélrák kialakulását segítik megelőzni), és nem utolsósorban pedig védik a szemet.

0 Tovább

A legjobbak a Fitparádén tűntek fel először

"Nézzétek, mibe botlottam ma edzésről hazafelé!" - írta a Facebookon Bogár János, aki a Fitparádé egyik arcaként az egyik villamos mellett találkozhatott saját magával.

"Már csak négy hét van az idei Hegyvidéki Fitparádéig, én már nagyon várom! Tavaly is ez volt a legszínvonalasabb és legsokoldalúbb sportrendezvény itthon, ez egész biztosan idén sem lesz másként! Remélem, ott lesztek ti is!" - fogalmazott a világ- és Európa-bajnok sportmodell versenyző. A Fitparádé nemzetközi szinten elismert rangos esemény, ahova 20 országból érkeztek tavaly versenyzők. Két kezünknön sem lehetne megszámolni, hogy hányan lettek világbajnokok azok közül, akik a Fitparadén az elmúlt 13 évben nyerni tudtak. A tétet minden évben emelik a szervezők, az egyéves menedzselési szerződés mellett éves szponzorációs szerződéseket is kaphatnak a legjobbak. 

0 Tovább

Jó úton a csúcs felé

Kazári Mónika nemrég azt mondta, hogy a Bredában a model physique kategóriában szerzett Eb-aranyérme után szeretne a thaiföldi WBPF-világbajnokságon is a csúcsra érni. A formáját elnézve, már most is látható, hogy nagyon jó úton jár.

A thaiföldi világbajnokságot november 24-től 30-ig rendezik.

0 Tovább

Az izmos lányok nem nőiesek?

Bán Vivien szerint csak nézőpont kérdése, hogy szépek-e az izmos lányok.

"Egyre többször lehet hallani, hogy az izmos lányok nem nőiesek. Mint minden más, ez is szubjektív vélemény. Úgy gondolom, a lényeg az, hogy valaki szívesen legyen a bőrében, és jól érezze magát, szeresse, amit csinál!" - írta a Facebookon a WBPF Eb-aranyérmese. 

0 Tovább

Nővel a hátán fekvőtámaszozott

Papp Tibor, a WBPF Eb-negyedik sportmodell-versenyzője különös módját választotta az edzésnek. A hátára fektette Sákovics Virág személyi edzőt, és így csinált fekvőtámaszokat.

0 Tovább

Reblog