Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bajnoknő utolsó világbajnoksága

Mészáros Mónika megannyi harc után az életben és a fitneszben is teljesítette az álmai egy részét. A thaiföldi világbajnokságon búcsúzik a sporttól.

"Péntek 13. Huszonkét évvel ezelőtt ez a nap a szerencsétlenségben szerencse volt. Vannak nyomai, de talpra álltam, és végigcsináltam a sok műtétet, az álmaim egy része teljesült is. :) Van két csodálatos fiam, és szerettem volna szép testet, és megmutatni, és ez 40 éves koromban sikerült! Kilenc nap múlva utazom a WBPF-világbajnokságra... Az utolsó megmérettetésem egy szuper csapattal és szuper szövetséggel" - írta Mészáros Mónika a Facebookon.

A sportolónő a harcairól az Origónak korábban két alkalommal (itt és itt olvashatod) is nyilatkozott.

0 Tovább

Csodás éve van a legszexibb patikusnak

Muzsik Réka idén sorra gyűjtögeti az első helyeket a fitneszversenyekről, de úgy érzi, hogy ez még csak a kezdet.

"Leírhatatlan, ami történik velem... Tudtam, hogy 2015 a változások éve lesz, de az év elején nem gondoltam volna, hogy csodák történnek az év végére! És ez még csak a kezdet... Olyan útra léptem, ami teljesen ismeretlen, vadregényes, veszélyekkel teli, de ezzel együtt csodás dolgokat rejt számomra és tudom, hogy a végén valóra válnak az álmaim!" - írta a patikusként dolgozó sportolónő a Facebookon.

Az idei eredményei:
2015.10.03. Trofeul Hercule Románia, Oradea-4. hely
2015.10.17. Fitparádé, Budapest-2. hely
2015.10.24. Zimmermann Kupa, Szombathely-1. hely
2015.10.25. Predator Classic, Komárom-1. hely és abszolút bajnoki cím
2015.10.31. KRIKO Kupa, Hódmezővásárhely-1. hely
Minden verseny egytől egyig ugyanolyan fontos lépcsőfok az álmaim eléréséhez!

0 Tovább

Pörgős edzés 45 perc alatt

Bogár János, a WBPF sportmodell világbajnoka szombaton edzett egy pörgőset.

"Szombati edzés is letudva! Mivel a héten már minden izomcsoportot megedzettem, ezért mára egy pörgős, intenzív crossfit edzést terveztem. Bemelegítéssel és a végén nyújtással együtt végeztem kb. 45-50 perc alatt. 

Ezeket a gyakorlatokat csináltam köredzés formájában:
Clean&press 
Felhúzás 
Széles fogású állig húzás
Wall ball"

Arról is írt a Facebookon, hogy délután egy nagy séta várt rá az egyik parkban, hogy a kardio se maradjon el.

0 Tovább

Már nem divat a puha és kis fenék

Nagy Bettina a hangsúlyt ezúttal a fenékfeszesítésre helyezte az egyik bemutató videóján.


"Egy újabb remek popsiformáló és feszesítő gyakorlat" - írta Nagy Bettina a Facebookon. "Megérkezett az általam egyik legjobbnak ítélt fenékgép. IMÁDOM ❤ Ez örömhír nekem, illetve minden nőnemű társamnak, aki meg akarja jooool és intenzíven dolgoztatni az egész gluteusát (farizmát). Magas ismétlésszámot ajánlok belőle, lehetőleg 16-20, vagy akar lábankent 30 darab is mehet egy körben. Nyilván edzettségtől és rápakolt/rátett súlytól függően. Nem is mondom, hogy én ezt szettben csináltam kettlebelles guggolással, széles terpeszben. Hajrá mindenki, mert ma már nem divat a puha és a kis fenék, kérem szépen."

A videó itt nézhető meg!
3 Tovább

Tudja, mivel ragadja meg a figyelmet

Bistei Judit megnyerte fitnesz kategóriában a WBPF magyar bajnokságát.

Judit az Experidance táncosa. A gyakorlatáról úgy véli, hogy még nincs kész, de aki látta őt, nem tudta a szemét levenni róla. Azért készült fel fitneszben, mert a vb-n még nincsen sportmodell kategória. Kontinentális szinten már hivatalos ez a kategória, amelyben meg is nyerte az Európa-bajnokságot Judit, de a világkongresszuson dönthetnek majd arról, hogy a vb-n is indulhassanak a sportmodellek.



Judit a fegyelmezettség és a professzionalizmus mintaképe. Vezető táncos, aki tökéletesen koreografált számot mutatott be.

0 Tovább

Reblog