Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Regős Lili nyomdokain

A világ legjobb testű nője, Regős Lili nyíregyházi szépség. Nem csoda, hogy Siska Fruzsinának is ő a példaképe, hiszen mindketten a megyeszékhelyről származnak.

fitnesz Siska Zsuzsanna

A 150 centis, 47 kilós Siska Fruzsinának közgazdász végzettsége van, idén januárban diplomázott, és jelenleg személyi edzőként dolgozik. "Mivel a fitneszvilág jobban vonzott, ezen a pályán indultam el, és szeretnék is még ebben maradni. Személyi edzőként, valamint kiegészítésként recepciósként is dolgozom egy edzőteremben Nyíregyházán" - nyilatkozta a fitness.reblog.hu-nak.  

fitnesz Siska Zsuzsanna

Fotó: Dutka Sándor

"Idén kezdtem versenyezni, a tavaszi szezonban indultam először. Akkor még csak belekóstoltam a versenyzés világába. Mivel elég komolyan edzettem, és több lett mint hobbi, ezért döntöttem úgy, ha már csinálom, legyen valami cél, és kipróbalom magam a színpadon. Mivel nagyon megtetszett, rengeteg pozitív élményt és tapasztalatot szereztem, már a tavaszi szezon végén elhatároztam, hogy indulok ősszel is. És motivált, hogy sikerüljön még jobb eredményeket elérnem, és fentebb kerülni a dobogón. Úgy érzem, sikerült is. De még az első hely nem érett be, ami egyáltalán nem keserít el, hisz ez adja az erőt és a motivációt a következő szezonra. Regős Lili a példaképem. Minden versenyző szeretne a nyomdokaiba lépni a világ legjobb testű nőjének. Igaz, én izmosabb kategóriában versenyzek, de nagyon motivál, hogy Lili Nyíregyházáról indulva ilyen karrierre tett szert" - mesélte a 22 éves sportolónő.

Külsőleg is hasonlít Regős Lilire:

fitnesz Siska Zsuzsanna

0 Tovább

Harcolni a boldogságért

Lengyel Vivien szerint akkor is harcolni kell a boldogságért, ha mások támadnak, és egyedül maradsz.

Lengyel Vivien fitnesz

"Tudd, hogy mi tesz boldoggá, és tarts ki mellette mindenáron - akkor is, ha mások támadnak érte, ha egyedül maradsz, ha senki sem támogat. Igen, nehéz lesz. Támadni fognak, magadra is maradhatsz. De tudod, az az élet, amit megedzenek, nagy dolgokra képes. Az, amelyik mindent kibír, a nehéz leckéket is megoldja, mert tudja, képes rá" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője, Lengyel Vivien.

0 Tovább

Amikor beszippant a fitnesz

Tóth Szabina megemlékezett arról, hogy két éve szippantotta be a fitnesz világa. Mint elmondta, a hobbiból szenvedély, sőt munka lett.

"Ma pont két éve, hogy beszippantott magába a fitnesz és a testépítés világa, olyannyira, hogy ami kezdetben csak hobbi volt, az mára szenvedéllyé, életformává, sőt a munkámmá vált. Rengeteg jó embert ismerhettem meg ez idő alatt, köztük szerelmemet, legjobb barátomat, a másik felemet, Gábor Dénest! Imádás! ❤ Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában segített, támogatott!"

0 Tovább

Sütőtököt lazaccal?

Nagy Bettina szerint néha érdemes eltérni a megszokottól a konyhában. Mint mondja, "Merj változtatni, és merj változni!"

Kérdezhetitek most a kép láttán: "Fúúúj! Mi ez? Mit eszik?"

Na ez egy tipikus kérdés, amit egy nap körülbelül élőben és az interneten is megkérdeztek 50-nél többször minden nap, ami persze jó. A válaszom: én most arra törekszem, hogy változatosan egyek nap mint nap, és jól érezzem magam a testemben.

A mai menüm: sütőtök lazaccal, majd később még a nap folyamán tonhallal és pulykamellel. Furán hangzik? De annál finomabb! ☺ Rizs helyett mostanában sokszor választok édesburgonyát és sütőtököt, amit egyben összesütök a sütőben, és különféle alacsony szénhidrát tartalmú zöldségeket eszem nyersen. Merj változtatni, és merj változni! - írja a Facebookon a világbajnok sportolónő.

A sütőtök kalcium, cink, mangán, réz, vas, foszfor, C-vitamin, karotin, biotin, niacin, pantoténsav, A, B1, B2, B6 vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően egészségmegőrző. A halhús véd a koszorúér-betegség ellen, és jelentősen késlelteti az érelmeszesedés kifejlődését, titka a halban lévő többszörösen telítetlen zsírsavakban. Az omega-3 zsírsavak bőséges fogyasztásáról néhány éve bizonyították be, hogy a leggyakoribb és legveszélyesebb szívritmuszavar, a pitvarremegés is sokkal ritkább azoknál, akiknél minden héten akár többször is halétel kerül az asztalra.
 

0 Tovább

Mosolyogj, valahányszor teheted!

Silye Bettina már nagyon készül a november 24. és 30. között rendezendő WBPF-világbajnokságra. 

"Mosolyogj, valahányszor teheted, mosolyogj akkor is, ha nehéz, és meglátod, semmi sem állhat örömöd útjába, még az sem, ha néha bizony sírnod kell, mert annyira fáj valami" - írta a Facebookon a sportolónő.

0 Tovább

Reblog