Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Imádom a bangkoki reggeleket!

Koloszár Enikőnek nagyon tetszik a WBPF-világbajnokság idei helyszíne, meg is mutatta, mit lát, amikor reggel kinéz a hotelszobája ablakán.

"Imádom itt a reggeleket" - írta a Facebookon.

Koloszár Enikő fitnesz

Aztán következhetett egy kis átmozgatás.

Koloszár Enikő fitnesz

0 Tovább

Olyan, mint a Dávid-szobor

Horváth András címvédésre készül a bangkoki WBPF-világbajnokságon, az esemény előtt együtt fotózták a Dávid-szoborral.

fitnesz Horváth András

Fotó: Welczenbach Tamás

0 Tovább

Regős Lili a bangkoki plakáton

Regős Lili és Molnár Péter is rajta van azon a plakáton, amellyel a WBPF nevű szervezet a bangkoki fitnesz- és testépítő világbajnokságot hirdeti.

fitnesz

Az eseményre a héten kerül sor, a magyarok már a helyszínen vannak.

fitnesz

0 Tovább

Irány Bangkok!

Aki jártas a fitnesz világában, az tudja, hogy a WBPF Hungary tagjai között felettébb baráti, sőt inkább családias a hangulat. Ez annak a szemléletnek köszönhető, amit a tagok és a vezetők képviselnek.

A versenyeken nagy létszámú a mezőny, de a szervezők mindig olyan hangulatot teremtenek, hogy a versenyző, a néző és a szervezet vezetői is jól érzik magukat. Nem lepődtünk meg azon, hogy a bangkoki világbajnokság előtt azok a versenyzők is üzentek a közösségi oldalon, akik ezúttal nem utaznak a WBPF-válogatottal Thaiföldre.

Az első motiváló üzenetet Tóth Zoltán "Tozo", a WBPF Hungary első testépítő világbajnoka posztolta.

Tozo 2010-ben, Dubajban szerezte meg az aranyat a 90kg alatti testépítők között. Ő az arany megszerzésére buzdította a kiutazókat. "Sok szerencsét kívánok a WBPF Hungary világbajnokságon induló versenyzőinek! Szorítunk itthonról, a legkevesebb a vb kategória-győzelem! El kell hinni, hogy világbajnok vagy és Tiéd a színpad! Hajrá!!!"

Zimmermann Feri bácsi, a legendás testépítő 65 éves korában nyerte meg a vb-ezüstöt, amikor is az egész világot bejárta az a videó, amelyen a vb-n pózolt. Ugyanis a lánya, Zimmermann Kornélia operaénekesnő élőben énekelt édesapja mellett a színpadon.

Feri bácsi lelkesítő üzenetét itt nézheted meg.

Óriási tehát az érzelmi töltés az összetartó magyar csapatban, amely a legendák jókívánságaival feltöltekezve, hétfőn indul a thai fővárosba. 22 versenyző fogja hazánkat képviselni a WBPF fitnesz- és testépítő világbajnokságon. A versenyzők saját költségen, állami támogatás nélkül készültek és utaznak ki Bangkokba, azért, hogy Magyarországot képviseljék a világbajnokságon. Hajrá, Magyarok!

Dr. Muzsik Réka patikus is jó esélyekkel indul:

fitnesz

0 Tovább

Üzent a legizmosabb nagypapa

Facebookon üzent a Bangkokba induló magyar vb-csapat versenyzőinek a világhíres, vb-ezüstös, legizmosabb nagypapa, Zimmermann Ferenc.

Nagyon sok sikert kívánok minden magyar versenyzőnek és kisérőiknek Bangkokban! Szorítunk Nektek !!! "A legizmosabb nagypapi " Zimmermann Feren (67) Wbpf. VB. ezüstérmes.

Posted by WBPF Hungary on Friday, November 20, 2015

0 Tovább

Reblog