Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt a gyakorlatot mindenképp jegyezd meg!

Az egyik leghasznosabb, ugyanakkor legritkábban látott gyakorlat az edzőtermekben a felhúzás - írja a Facebook-oldalán a Mybody Personal Training System.

fitnesz

"A végrehajtás technikája szempontjából ez egy viszonylag könnyű gyakorlat a guggoláshoz képest. Csak felállsz a magad előtt tartott rúddal a kezedben, a hátad púposítása nélkül. Ez a rövid, tömör leírása. Ugyanakkor sok ember megrémül a felhúzástól, mert azt hiszi, hogy az meghúzza, megerőlteti vagy eltöri a derekát. Ha megfelelő módon csinálják, a felhúzás az egyik legjobb gyakorlat az alsó hátra és az egész testre. Helyezd a lábad kissé szűkebbre, mint a vállad, miközben a sípcsontod majdnem érinti a rudat. A lábujjaid egész kicsit kifelé álljanak. Nyúlj le és markold meg a rudat felső fogással, a lábaidtól távolabbi oldalon. Szorítsd össze a hasizmodat, bizonyosodj meg róla, hogy a hátad (derekad) egyenes (persze egy természetes ívvel), és húzd fel a rudat. Felegyenesedés közben a rudat a lehető legközelebb vezesd a testedhez."

A teljes gyakorlatról itt olvashatsz!
 

1st time Deadlift@85*5

Posted by Staub Feri on Friday, February 19, 2016

0 Tovább

Ha csalsz, csak magaddal szúrsz ki

Csörgő Adrienn szerint, ha most elkezdjük az edzéseket, a nyári strandszezonig még bőven jó formába kerülhetünk.

Csörgő Adrienn fitnesz

"És végre már túl vagyunk a szürke januári hónapon, éljen a február! Még egy hónappal közelebb a nyárhoz, a jó időhöz, a strandszezonhoz! Nem nehéz kiszámolni, hogy bő 3-4 hónapod van, hogy formába lendülj! Ha most kezded el, minden esélyed megvan, hogy a nyáron bomba formád legyen, és nem bokortól bokorig fogsz a medencéhez vagy vízhez surranni, hanem büszkén fogsz kifeküdni a vízpartra" - írta a WBPF világbajnoknője a Facebookon.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Mindig az első hét a legnehezebb, ha akkor nem esel vissza, átáll a szervezetedm és brutális változáson megy át a tested! Ha 'csalsz', csak magaddal szúrsz ki! Én is diétázom, volt is holtpont a héten, nem kicsi. A null szénhidrátos napom kicsit nehezen telt, mások számára is. :) És ok, ok, nem álszenteskedem, azzal is tisztában vagyok, hogy van, aki mindent megtenne, hogy a fitneszmodellek off szezonos formáját megkapja, de elsősorban magunknak kell megfelelni!" 

Csörgő Adrienn fitnesz

"Ha már örömmel nézel tükörbe, ez is fogod sugározni, és a környezeted is ezt fogja látni! Szóval hajrá, fuss neki ennek a 3-4 hónapnak, vágj bele a diétába, az edzésbe, mert júniusban bánni fogod, hogy nem tettél meg mident az álomalakodért!"

0 Tovább

Van még hová erősödnöm

Nincs rossz erőben Bogár János, a WBPF világbajnoka, aki szezonon kívül is képes 140 kilóval erősíteni a lábát. Igaz, mint írja, van még hová erősödnie.

Bogár János fitnesz

"Mai lábedzés kipipálva! Szeretem az offseasonos lábedzéseket, amikor egész emberi súlyokkal megy a guggolás. Van meg hova erősödnöm, de én ennek a mai 140 kg-s guggolásnak is nagyon örültem. Ti mire edzettek ma?" - írja a Facebookon.

Mai lábedzés kipipálva! Szeretem az offseasonos lábedzéseket, amikor egész emberi súlyokkal megy a guggolás. Van meg hova erősödnöm, de én ennek a mai 140kg-s guggolásnak is nagyon örültem. :) Ti mire edzettek ma? #BiotechUSA #squatheavy #iamelite BioTech USA HU Fitparade F&M fitness and more WBPF Hungary

Posted by Janos Bogar WBPF Sport Model on Thursday, February 18, 2016

0 Tovább

Miért nélkülözhetetlen a Facebook?

Németh Dorottya is a meghívottak között volt a MoM Sportban rendezett 3. Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencián.

fitnesz Németh Dorottya

A fitneszvilágbajnok többek között arról beszélt, hogy manapság a közösségi oldalak is nagyon sokat segíthetnek egy-egy sportolónak a karrierépítés során.

fitnesz Németh Dorottya

(Nagy László világválogatott kézilabdázó, Berkes Péter főszervező, Dr. Váczi János alpolgármester, Buranits Ildikó, a MoM Sport igazgatója, Németh Dorottya fitneszvilágbajnok, Berki Krisztián tornász olimpiai bajnok, Gergely István pólós olimpiai bajnok, Szilágyi Áron vívó olimpiai bajnok)

"Ma már egyetlen jelentős sportoló sem lehet meg saját Facebook-oldal nélkül, amely a rajongókkal való kapcsolattartás legfontosabb fóruma" - mondta a nagy sikerű konferencián Németh Dorottya. Az aktív sportolói pályafutástól már visszavonult, jelenleg fitneszedzőként tevékenykedő Németh Dorottya elárulta: több mint 50 ezer követőt szerzett a Facebookon, ami által a szponzori megkeresések száma is jelentősen megnőtt. Hozzátette azt is: csak olyan szponzorokkal dolgozik együtt, akik hozzá hasonlóan az egészséges életmódot, a sport szeretetét szeretnék népszerűsíteni.

(Még több infó a konferenciáról.)

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

Csinos fitneszmodell a Story-gálán

Koloszár Enikő, a WBPF fitneszmodell világbajnoknője is ott volt a Story magazin buliján.

Koloszár Enikő fitnesz

0 Tovább

Reblog