Németh Dorottya is a meghívottak között volt a MoM Sportban rendezett 3. Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencián.

fitnesz Németh Dorottya

A fitneszvilágbajnok többek között arról beszélt, hogy manapság a közösségi oldalak is nagyon sokat segíthetnek egy-egy sportolónak a karrierépítés során.

fitnesz Németh Dorottya

(Nagy László világválogatott kézilabdázó, Berkes Péter főszervező, Dr. Váczi János alpolgármester, Buranits Ildikó, a MoM Sport igazgatója, Németh Dorottya fitneszvilágbajnok, Berki Krisztián tornász olimpiai bajnok, Gergely István pólós olimpiai bajnok, Szilágyi Áron vívó olimpiai bajnok)

"Ma már egyetlen jelentős sportoló sem lehet meg saját Facebook-oldal nélkül, amely a rajongókkal való kapcsolattartás legfontosabb fóruma" - mondta a nagy sikerű konferencián Németh Dorottya. Az aktív sportolói pályafutástól már visszavonult, jelenleg fitneszedzőként tevékenykedő Németh Dorottya elárulta: több mint 50 ezer követőt szerzett a Facebookon, ami által a szponzori megkeresések száma is jelentősen megnőtt. Hozzátette azt is: csak olyan szponzorokkal dolgozik együtt, akik hozzá hasonlóan az egészséges életmódot, a sport szeretetét szeretnék népszerűsíteni.

(Még több infó a konferenciáról.)

fitnesz Németh Dorottya