Csörgő Adrienn szerint, ha most elkezdjük az edzéseket, a nyári strandszezonig még bőven jó formába kerülhetünk.

Csörgő Adrienn fitnesz

"És végre már túl vagyunk a szürke januári hónapon, éljen a február! Még egy hónappal közelebb a nyárhoz, a jó időhöz, a strandszezonhoz! Nem nehéz kiszámolni, hogy bő 3-4 hónapod van, hogy formába lendülj! Ha most kezded el, minden esélyed megvan, hogy a nyáron bomba formád legyen, és nem bokortól bokorig fogsz a medencéhez vagy vízhez surranni, hanem büszkén fogsz kifeküdni a vízpartra" - írta a WBPF világbajnoknője a Facebookon.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Mindig az első hét a legnehezebb, ha akkor nem esel vissza, átáll a szervezetedm és brutális változáson megy át a tested! Ha 'csalsz', csak magaddal szúrsz ki! Én is diétázom, volt is holtpont a héten, nem kicsi. A null szénhidrátos napom kicsit nehezen telt, mások számára is. :) És ok, ok, nem álszenteskedem, azzal is tisztában vagyok, hogy van, aki mindent megtenne, hogy a fitneszmodellek off szezonos formáját megkapja, de elsősorban magunknak kell megfelelni!" 

Csörgő Adrienn fitnesz

"Ha már örömmel nézel tükörbe, ez is fogod sugározni, és a környezeted is ezt fogja látni! Szóval hajrá, fuss neki ennek a 3-4 hónapnak, vágj bele a diétába, az edzésbe, mert júniusban bánni fogod, hogy nem tettél meg mident az álomalakodért!"