Eltűntek a világbajnok izmai - de visszaszerzi

A Fitparádé-győztes Csörgő Adrienn négy hónappal ezelőtt két mankóval (sem) tudott járni. Varratszedés után sírógörcsöt kapott, amikor szembesült azzal, hogy "szinte az összes izmom, amit 38 év alatt felpakoltam a bal lábamra, csak egy röcögő, tohonya, kocsonyás, narancsbőrös, eldeformálódott csimbók lett, cirka 2 hét alatt". A többszörös világbajnok azonban úgy döntött, hogy elengedi a görcsösséget, és teszi a dolgát.

Csörgő Adrienn Fitparádé fitnesz

Érdemes elolvasni a gondolatait!

0 Tovább

Milyen egy igazi nő?

Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoka szerint a szép haj, a vonzó smink, a csinos ruhák fontos kellékei egy igazi nő színdarabjához, de hozzáteszi: ezek mindaddig csak kellékek maradnak, amíg a nő nem teszi bele a pluszt, a "nagybetűs" Szenvedélyt.Fotó: Harza Tamás
Smink: Heizer Anita

1 Tovább

Ezt tedd a hűtőtáskádba utazás előtt!

Csörgő Adrienn, a WBPF fitneszvilágbajnoka azoknak próbál segíteni, akik elutazás előtt arra gondolnak, nem fogják tudni tartani a diétájukat.

Mutatjuk Audrey túlélőcsomagját!

Csörgő Adrienn WBPF fitnesz

0 Tovább

Alternatívák kakaós csigára, zsíros ebédre, cigire

Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok legutóbbi, felettébb elgondolkodtató Facebook-posztjában azt ecseteli, miért lehet az, hogy valaki csak azért nem figyel oda magára, mert "megszokta". És konkrét alternatívákat is megemlít a reggeli kakaós csiga, a zsíros kantinos kaja és a nagyon káros cigi-kávé kombó helyére.

A poszt itt olvasható:

0 Tovább

A siker tíz alapszabálya

Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok megnevezte a siker tíz alapszabályát.

1. megálmodni
2. elhatározni
3. hinni, bízni
4. pontos tervet készíteni
5. megtalálni a megfelelő módszert
6. elkezdeni
7. akadályokon át is kitartani
8. végigcsinálni
9. célba érni
10. megbecsülni 

Érdemes így nekikezdeni újévi céljainknak is!

1 Tovább

Reblog