Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Angyali szárnyakat növesztett a fitneszbajnok

Csörgő Adrienn angyali szárnyakat növesztett. Mint erről írta a Facebookon: "Ahhoz, hogy angyalszárnyaid nőjenek, olykor meg kell járnod a poklot!"

Csörgő Adrienn fitnesz

0 Tovább

Az irigy ember belefullad sanyarú sorsába

Csörgő Adrienn pár életvezetési tanáccsal szolgált a Facebookon.

fitnesz Csörgő Adrienn

Fotó: Réti Gerzson

"Az empátia csak az intelligens emberek tulajdonsága, az irigység és rosszindulat a gyenge ember mentsvára. 

fitnesz Csörgő Adrienn

Az intelligens ember erőt nyer es sikert kovácsol még a rosszakaróiból is, az irigy ember előbb-utóbb belefullad sanyarú sorsába.

fitnesz Csörgő Adrienn

Az okos ember fegyvere a mosolya és a bölcs hallgatás, ezekkel is észreveszik, míg a gyenge ember üvöltéssel is láthatatlan marad."

fitnesz Csörgő Adrienn

0 Tovább

Világbajnok a Hősök terén

Elkészült Csörgő Adrienn első igazán brutál motivációs videója.

Csörgő Adrienn fitnesz FitFight

A többszörös világbajnok, FitFight tanfolyamvezető és a FitFight edzésmódszer megalkotója a Hősök terén tartott egy nem akármilyen bemutatót.

0 Tovább

Gyönyörű törpilla

Csörgő Adrienn büszke tanítványára, Ferencz Virágra, aki harmadik lett a Blade Sport kupán.

fitnesz Csörgő Adrienn Ferencz Virág

"Szuper hírek a II. Blade Sport kupáról és a WBPF Magyar bajnokságról: Ferencz Virág gyönyörű törpillám egy kategóriaváltás után (modell physique-ről sport physique-re), brutál mezőnyben elhozta az előkelő bronzérmet! Nagyon büszke vagyok rá! Két hét múlva irány a tenerifei WBPF Eb!" - írta a Facebookon Csörgő Adrienn.

0 Tovább

A kerek formák híve vagyok

Világbajnok, bíró, és micsoda forma! Ő Csörgő Adrienn, a WBPF vb-aranyérmese.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Kardió vagy súlyzós? Az örök dilemma! Ha hiszitek, ha nem, én is lavírozom a kettő közt. Imádok a szigeten futni, főleg, hogy itt a tavasz, de a kerek formák híve vagyok, és amit súlyzós edzéssel felkerekítek, azt sajnos a drasztikusabb diéta "lezabálja". Az sem titkolom, hogy az edzéseim 70 %-a alsó test, sorry, de nem tudom megunni a fenék kerekítő gyakorlatokat, és nekem a láb nap nem kínszenvedés, viszont nem hanyagolom el a kardiót sem. A megoldókulcs : megfelelő arányok a kardió és súlyzós edzésben!" - írta Audrey. Érdemes tovább olvasni a gondolatait!

0 Tovább

Reblog