Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eljegyezték a fitneszvilágbajnokot

Eljegyezték Csörgő Adriennt, a WBPF fitneszvilágbajnokát, szerencsés párja pedig nem más, mint Lantos Gábor Eb-ezüstérmes Men's Physique-versenyző, edző.

A fitneszsport - egyik - hazai álompárja igyekszik együtt átadni az edzőtermi sportokban szerzett tapasztalatát, idén például Mátraházán közösen tartottak rendkívül jól sikerült Fit&Sport Camp tábort.

Lantos Gábor "irányításával" Audrey idén Fitparádé-győztes lett, vőlegénye erről így mesélt.

fitnesz Lantos Gábor Csörgő Adrienn

Fotó: Réti Gerzson

0 Tovább

Audrey újra színpadra lépett, és nyert

Négy év szünet után ismét színpadra lépett Csörgő Adrienn, és sikerült is nyernie, méghozzá a Fitparádén. Felkészülését párja, az Eb-ezüstérmes Lantos Gábor segítette.

Csörgő Adrienn Fitparádé

0 Tovább

Ezért szép évszak az ősz

Csörgő Adriennt, a WBPF fitneszvilágbajnokát lesokkolta, hogy újra ősz van, de közben rájött, mennyire is szereti ezt az évszakot. 

Készült egy remek videót az edzéséről, és Audrey a Facebook-posztjában részletesen leírja, milyen gyakorlatokat hajtott végre. Érdemes megnézni, érdemes követni!

Csörgő Adrienn WBPF fitnesz

0 Tovább

Tanulj a bajnokoktól Mátraházán!

Program a hétvégére. Jól jöhet az itt szerzett tapasztalat az őszi versenyszezonra. Adrienn "Audrey" Csörgő WBPF Fitness World Champion a hölgyeknek tud hasznos tanácsokkal szolgálni, Lantos Gábor pedig a sportmodell Men's Physique versenyzőknek adhat át a hasznos praktikából.

Lantos Gábor Csörgő Adrienn WBPF

0 Tovább

Mit tervez a világbajnoknő?

Csörgő Adrienn versenyzőként kontinens- és világszinten is megállta a helyét. Már egy ideje nem hallottunk felőle. Azt tudjuk, hogy komoly csapatot készít az őszi szezonra, de vajon az egyéni karrierjét edzőként folytatja?

(A fotó a 2014 júniusi WBPF Grand Prix-n készült.)

0 Tovább

Reblog