Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonykor is edzőteremben

Nagy Bettina ezúttal egy szóviccel és egy kis karácsonyi motivációval jelentkezett.

- De kipattintottad magad Pocahontas!
- Ja-ja, lejárok a többiekkel KonDisney!"

Nagy Bettina fitnesz

Ha a napi faviccemen túl vagytok , go-goo edzeni, mert karácsonykor sem lehet elengedni magunkat, ha utána nem akarunk lelkiismeret-furdalást. Mint edző-versenyfelkészítő és mint versenyző, én sem tehetem meg, hogy off seasonban legyek, különben hogyan tudnék példát mutatni nektek, ha össze-vissza eszegetnék és kihagynék edzést? Szóval, Herkulesek és Hófehérkék, irány két ünnep között is a Gyuroda és a cardio. KonDisneeeey."

0 Tovább

Mondj nemet a szőrmedivatra!

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka felhívta a figyelmet egy nagyon fontos dologra!

Nagy Bettina fitnesz

"Hiába itt a hideg, szeles tél, az állatokat felhasználni olyan jelentéktelen célokra, mint a szőrmedivat, nem az emberi jólétet szolgálja, hanem az emberi HIÚSÁGOT - és az anyagi hasznot segíti elő! Te se hordj eredeti szőrt-szőrmét, mert egy egész bunda elkészítéséhez:
6 leopárd
8 fóka
12 kutya-farkas
18 róka
20 vidra
40 mókus
50 nerc
150 csincsilla KELL!
Peace azoknak az embertársaimnak, akik szintén a szőrmedivat ellen vannak!"

 

1 Tovább

Jó tanácsok a csodaszép bajnoknőtől

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoknője néhány nagyon jó tanáccsal szolgál azoknak, akik nem hisznek igazán önmagukban.

"Mosolyogj, ha süt a nap, és adj hálát, hogy ezt át is élheted, viszont fordíts hátat a negatív érzéseidnek, és ne adj teret a rossz gondolataidnak.

fitnesz Nagy Bettina


Nevess azokon az embereken, akik úgy gondolják, nem vagy elég jó, és legyen erőd bebizonyítani magadnak, hogy ennél Te csakis jobb lehetsz!

fitnesz Nagy Bettina

Fordulj el az olyan emberektől, akik csak a te energiádból akarnak táplálkozni, és akik le próbálnak húzni a végtelenségbe, és egy könnyed mosollyal tudd, hogy Te több vagy mindegyiknél.
A mosoly a legerősebb fegyvered, és tudd annyira értekelni saját magad, hogy bizonyos energiákat és dolgokat elengesz - és otthagysz, amik nem szolgálják a te nyugalmad, békességed vagy boldogságod. By: N.B."

fitnesz Nagy Bettina

3 Tovább

Világbajnok lánya edzette a csinos fitladyt

Nagy Bettina nem véletlenül boldog, két tanítványa is harmadik lett a Fitparádén. Édesanyja, Koltai Gabriella a FitLady, a korábban 100 kilós Ádámné Blatniczky Éva pedig a FitMoM kategóriában lett dobogós.

fitnesz Nagy Bettina Koltai Gabriella

"Köszönöm, hogy boldoggá tettetek azzal, hogy megmutattátok, mire vagytok képesek, és hogy ebben a folyamatban én is segédkezhettem. A célom az volt, hogy egy egészséges és egységesen szépre kidolgozott testet hozzunk össze, nagyban fókuszálva a nőies idomok megtartására, és magára a nőiességre és a kecsességre. Kihoztátok a maximumot magatokból, és hogy anyukaként és nagymamaként bátran és büszkén színpadra álltatok. Tapsözön mindkettőtöknek" - írja a Facebookon Bettina, a WBPF világbajnoknője.

0 Tovább

Szexi és fitt anyukák a Fitparádén

Bárki indulhat a jövő hétvégi Hegyvidéki Fitparádé FitMoM kategóriájában, akinek legalább egy gyereke van, és még soha nem végzett top 5-ben a fitneszversenyeken. Részletek az Origón!

fitnesz Nagy Bettina Koltai Gabriella

0 Tovább

Reblog