Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tejben-vajban fürdő tengerimalac

Nagy Bettina vett egy tengerimalacot, és teljesen odavan érte.

Nagy Bettina

Bemutatom az új kis lakótársunkat, ici-pici tengerimalacunka, Csokkert. Bearanyozza az életemet, és nem kicsit tengerimalac fannek mondhatom magam, nagyon-nagy boldogságot tud adni még egy ilyen pici állatka is. Régebben volt két malackám, ők sajnos régen a mennyországban járnak már. Nagyon szerencsés kis malacka ő, mert tejben-vajban van fürösztve, és igazan sok-sok simit és szeretetet kap.

 

0 Tovább

100 kiló volt, most női fitneszversenyen indul

Nagy Bettinával került versenyformába Évi, aki nemrég még 100 kg volt, most pedig a Fitparádéra készül.

Egy újabb sikersztori. Egyik legcukibb vendégeim közé tartozik Évi, akinek hatalmas akaratereje és hite juttatta egész odáig, ahol most tart, sok munka és lemondások árán.

De bizony megérte, mert az első képen majdnem kereken 100 kg volt, a második képen már 63 kg-osan pózolunk együtt.

Nagy Bettina

Évi 2016. júliusában keresett meg (akkorra már 80 kg volt), hogy segítsek neki felkészülni élete első versenyére, és hogy változtassunk a külsőn. Én persze pozitívan bólogattam, hogy "még szép, hogy melletted leszek", így hát bele is vágtunk. Közeleg a Fitparadé, ahol be tudjuk bizonyítani, hogy nem csak a 20 éveseké...

Nagyon büszke vagyok, és büszkén mondhatom, hogy együtt sikerült már megcsinálnunk a -18 kg-ot, és ez főként a te munkád és kitartásod volt. Még pár kg és egy kis barnító, na meg színpadi mozgás, és készen leszünk. Vár a verseny, HAJRÁ, ÉVIM!
 

 

0 Tovább

Fuss, Betti, fuss!

Ezt írja a Facebookon Nagy Bettina, aki ezúttal a Margitszigeten körözött.

fitnesz Nagy Bettina

"Ha meg nem kezdted el, itt az ideje - gyertek ki MOST, mindenkiiii" - szólít fel mindenkit a futásra a WBPF világbajnoka.
 

0 Tovább

Edzés a játszótéren

Nagy Bettina, a WBPF versenyzője a szabad levegőn is szívesen mozog, most például egy edzőparkban mutatott be néhány gyakorlatot.

fitnesz Nagy Bettina"Ne vedd túl komolyan sem az életet, sem magadat. Lehetne ez is a video címe, avagy edzés a játszótéren."

0 Tovább

Váltsd valóra az álmaidat!

Nagy Bettinának, a WBPF világbajnoknőjének megvan a receptje arra, hogy milyen életfelfogással válthatjuk valóra álmaiunkat.

Nagy Bettina fitnesz

"Merj álmodozni, és hogy ha az élet valóra váltja legmerészebb álmodat, akkor adj hálát, mert ha az álmod valósággá válik, tartozol azzal, hogy azt minden porcikáddal és az összes sejteddel ki tudd élvezni, és meg is tudd élni!"

0 Tovább

Reblog