Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha nem tudod, mit egyél reggelire

Nagy Bettina, ha nagyon siet edzésre, akkor is figyel arra, hogy tartalmas-egészséges reggelit fogyasszon.

fitnesz Nagy Bettina

"Szokták mondani, a reggeli a legfontosabb étkezés. Íme, az első étkezésem: sült padlizsán-nyers uborkasaláta, főtt brokkoli és chilis-borsos csirkemell. És rohanás be a terembe edzést tartani kis vendégeimnek. A verseny közeledtével már nem számít, mit eszem, és az sem, hogy ízetlen vagy épp már hetek óta ugyanaz, mindent a cél érdekében. Már csak 4 hét, és Európa-bajnokság. 
Ugye velem vagytok?"

 

0 Tovább

Nagy Bettina bikiniben lazított

Egy gyönyörű hotel jakuzzija mellett, kipihenten és vidáman készült a fürdésre Nagy Bettina, aki szerint néha a pihenésre is időt kell fordítani.

Nagy Bettina fitnesz

"Fontos a regenerálódás és pihenés, majdnem ugyanannyira, mint az étkezés és a táplálkozás. Erre is szakítani kell időt. Jó néha kicsit kikapcsolódni és kilépni a mindennapokból, az állandó rohanásból!"

0 Tovább

A fogyás élvezet, az edzés élmény

Nagy Bettina szerint még most sem késő elkezdeni készülni a nyári strandszezonra. 

fitnesz Nagy Bettina

"Ha elkezded véghez vinni a terveidet, akkor meg fogod látni, hogy villámgyorsan olyan önbizalmad lesz, amilyenről még csak nem is álmondtál. A fogyás élvezetté, az edzés pedig élménnyé válik! Válj átlagosból - szenzációssá, és azzá a nővé, aki eléri, amit akar. Még 8 hét az Eb-ig, kezdjétek el most ti is az edzéseket, és tartsatok velem, mert még most sem késő!"

fitnesz Nagy Bettina

 

fitnesz Nagy Bettina

4 Tovább

Nagy tervek előtt a háromszoros világbajnok

"Amit az elme el tud képzelni, s hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani!" - idézte Napoleon Hillt a Facebookon Nagy Bettina, majd rátért a saját helyzetére.

Nagy Bettina

"Én már elképzeltem, hiszek magamban: a megérzéseimben, hogy jól döntök és hogy véghez tudom vinni a legvégsőkig, és biztos vagyok benne, hogy bármilyen nehéz is lesz, és göröngyökkel és hullámokkal teli ez az utazás - megcsinálom, mert meg akarom csinálni! Akik pedig végig mellettem vannak és lesznek - külön köszönet Nekik ❤ Legyen csodás hétvégétek."

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

0 Tovább

Ne csak ezen a napon szeress!

Nagy Bettina így üdvözölte a barátait Valentin-napon!

Nagy Bettina fitnesz

Boldog Valentin-napot kívánok minden szingli & kapcsolatban lévő & egyedülálló & házas ismerősömnek. Ne szomorkodjatok, ha épp nincs szerelmetek, és ha van, akkor ne csak ezen a napon "szeressétek" egymást látványosan a közösségi portálokon/oldalakon. Kiss kiss!

0 Tovább

Reblog