Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ingyenes edzés a világbajnoknővel!

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoknője segít annak, aki szívesen járna edzőterembe, hogy valóra váltsa álmait.

Tudom, sokszor az első lépést nehéz megtenni, de nagyon egyszerű is lehet.

1. Határozd el magad!
2. Higgy magadban!
3. Cselekedj, és tegyél a kitűzött célodért!
4. Ezáltal valóra válnak álmaid!

Nagy Bettina fitnesz

Azt nem mondom, hogy könnyű lesz, de ha kell - ott leszek melletted, és segítek! Próbálj ki egy edzést velem, az első alkalom INGYENES, mindenki számára!

A Facebookon megtalálhatja Nagy Bettina elérhetőségeit is!

0 Tovább

A nap dekoltázsa

Így néz ki a WBPF-világbajnok Nagy Bettina, amikor munkába, tehát az edzőterembe megy.fitneszA képhez csatolt egy videót is, Rihanna Work című klipjét.

0 Tovább

A csodálatos női hát

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoknője szerint a nőknek a felső test edzését sem szabad elhanyagolniuk. Hogy miért?

Nagy Bettina fitnesz

"A felsőtestünk edzése is nagyon fontos (lenne). Mi, lányok - és nők -, szeretjük és imádjuk a láb- és popsiedzést, akár heti több alkalommal is edzünk rá (a férfiakra ez már annyira nem igaz☺️) de... Nem szabad elfeledkezni, hogy van egy csodálatos hátunk, ami igen szépen mutat egy atléta trikóban nyáron (is), ha vannak rajta kis domborulatok és buckák. Javíthatunk optikailag is, a szépen megedzett hátizmainkkal és vállacskákkal, ha kicsit szélesebb a csípőnk genetikailag! Egyik kedvenc gyakorlatom - merevkaros lehúzás, amit mindig beiktatok az edzéseimbe, és a vendégeim edzésébe is. Éljen a nyár es a forróság, na meg a hátizmok."

0 Tovább

Hawaii helyett Margitsziget

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka itthon is ugyanolyan jól érzi magát, mintha egy távoli szigeten nyaralna.

Nagy Bettina fitnesz

"Nem kell sem Hawaii, sem Bora Bora, hogy az ember jól érezze magát, nekem elég a margitszigeti kis stég is ☺️. Relax, kikapcsolódás, napozgatás a szokásos kis helyemen."

 

0 Tovább

A nők és az önbizalom

Nagy Bettina szerint minden nő számára nagyon fontos, hogy legyen önbizalma. De vajon miért szükséges ez?

fitnesz Nagy Bettina

"A nő legvonzóbb tulajdonsága, az önbizalma!"

fitnesz Nagy Bettina

Milyen igaz is, hiába minden, ha nem érzed jól magad, a saját bőrödben, és ha nem vagy kibékülve magaddal és a testeddel. Fontos - hogy ha nem vagyunk megelégedve, akkor tegyünk ez ellen, mert a semmittevéstől nem fogunk tudni sem megizmosodni, sem leadni pár felesleges kilót sem, és végképp nem fogunk tudni boldognak lenni, ha nem szeretjük, és fogadjuk el önmagunkat."

fitnesz Nagy Bettina
"És van egy nagyon fontos pont még: saját magunk sajnáltatása és a panaszkodás sem segít rajtunk. Hogy miért? Mert egyedül Te magad vagy képes változtatni a hozzáállásodon, és a berögzött szokásaidon. És ne felejtsétek, ha egy kis segítségre-motivációra vagy pluszra van szükseg, az edzéseitek során én még mindig itt vagyok. Írjatok bátran: nagybettina19@gmail.com.

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

 

6 Tovább

Reblog