Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felpróbálta gyerekkori bikinifelsőjét a magyar szépség

Nagy Bettina újra meglepte rajongóit, méghozzá egy különleges fotóval.


Nagy Bettina fitnesz

"Ha megtalálod a 4 éves kiskorodban viselt bikinifelsőd, mindenképpen próbáld fel - hátha jó még. ... ebben legalább nincs push-up" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

0 Tovább

82 kilós volt, fitneszbajnok lett

Francesco Judy a WBPF világbajnokának, Nagy Bettinának a segítségével készült Body Sport Kupára, és végül óriási sikert aratott.

Francesco Judy Nagy Bettina fitnesz

"Judy augusztusban közel 82 kg-al jott hozzám, mára meg már egy igazi gepárd testalkatot alakítottunk ki igy 55 kg-mal" - írta még a verseny előtt Nagy Bettina.

0 Tovább

Élvezd a pillanatot, amíg csak lehet

Nagy Bettina WBPF-világbajnok Szicílián pihen, és a rajongói nagy örömére remek képeket is megoszt a tengerpartról.

Nagy Bettina fitnesz

0 Tovább

Nagy Bettina fut és súlyzózik

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoknője annak ellenére igyekszik formában tartani magát, hogy ő maga nem indul a tenerifei Európa-bajnokságon. Ám nem hagyja el magát, hetente ötször fut, és háromszor súlyzózik.

0 Tovább

Régóta nem mosolyogtam ennyit egyhuzamban

Nagy Bettina sztárvendégként kapott meghívást a Top de Colmar versenyre, Franciaországba. Ő nem indult, de Nagy Levente, Dudás Ádám, Berek Gábor és Kormos Zoltán a bodybuilding semi pro versenyen lépett színpadra szombaton éjjel.

Nagy Bettina fitnesz

"Nagyon imádták a magyar atlétákat, sokan jöttek fotózkodni, mi meg élveztük, hogy így szeretnek. A top 4-ben végeztek a magyar fiúk, jól felkészült volt a csapat. Jövőre ugyanitt" - írta Bettina a Facebookon.

Nagy Bettina fitnesz

Nagy Bettina fitnesz

Nagy Bettina fitnesz"Pózolás-fotózkodás all day-all night. Vidám természet vagyok, de ennyit nem mosolyogtam már régóta egyhuzamban."

Nagy Bettina fitnesz

1 Tovább

Reblog