Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy Bettina elárulta a titkait

Nagy Bettinára nemrég felszaladt 3-4 kiló, ezért eldöntötte, a nyári bikiniszezonra újra formába lendül. Sőt, azt is elárulta, hogy ősszel újra színpadra állna. Mindemellett hat pontban felsorolta, hogy szerinte mit kell tennie annak, aki csinos formára vágyik.

0 Tovább

A csinos bajnoknő és a tenger gyümölcsei

Nagy Bettina Bibionéból posztolt, és mint látható, eléggé megéhezett a diéta közepén. Nem sok szénhidrádot fogyasztott, tenger gyümölcsei viszont bőven voltak a tányérján a csinos sportolónőnek.

Nagy Bettina fitnesz

"Jöttünk, láttunk, ettünk. Egy egész hadseregnyi adagot rendeltem be magamnak, ha diétázik az ember, és én eléggé minimálisra vettem a szénhidrát mennyiségem (relatív majdnem 0) , akkor "csöppet" éhesebb is vagyok --> a példa mutatja. A szárnyasok és a négylábúak már 1,5 éve kimaradnak a mindennapi étrendemből, de a tenger gyümölcseiért (is) egyszerűen oda meg vissza vagyok. A pincérek és az utcán járkáló emberek is kíváncsiak voltak, hogy meg tudom-e enni, akartak még egy tányért hozni - de nem okoztam ám csalódást senkinek." 

Nagy Bettina fitnesz

1 Tovább

Az első és az utolsó szívdobbanás

Nagy Bettina az élet értelméről elmélkedett, és sok-sok igazság van abban, amit ír.

Nagy Bettina

"Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. ❤️ De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik...amiért értelmet kap a másik kettő.

Nagy Bettina

Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a szemébe nézel, és meglátod benne mindazt, amiért értelmet kap a másik kettő. Amikor megérzed, hogy van értelme. Mindennek. Az Életnek, a szépségeknek, a világnak. Az a két másik pillanat ettől kap értelmet. "

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

0 Tovább

Nagy Bettinát lekapták bikiniben

Nagy Bettina Cipruson pihen, és egy remek fotót készítettek róla a vízparton.

fitnesz Nagy Bettina

"A víz tesztelése közben lekaptak. Jelentem: meleg, tiszta és gyönyörű! Még az egész hajamat is megúsztattam benne. Holnap már jövök is hajnalban, hogy már szerdától megtarthassam a kiméletlen, izzasztó edzéseimet" - írta a Facebookon.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Egy pici stégen élvezni az életet

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka szerint élvezni kell az életet, felhőtlenül, ameddig csak lehet.

"Akár egy ilyen pici kis stégen is. Mert csak a gondolkodásunktól függ, hogy hol tudjuk jól érezni magunkat. Tudjuk, mi megy a világban... Milyen sok borzalom és szörnyű dolog. De nem szabad hagyni, hogy megfélemlítsenek minket! Mert, ha magunk körül boldogságot sugárzunk és teremtünk, az mindenkire és mindenre átragad és kihat" - írta a bajnoknő a Facebookon. Csak egyetérteni lehet vele. 

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog