Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoka a bikiniszezonra készül, és a Facebookon el is árulta, hogy hogyan. Nem iszik például több kávét, és a nutellának is búcsút intett.

1. Először is, igyekszem elkerülni a mérleget. Ugyanis nem az a cél, hogy aszott, izomtalan csontkollekció legyek, inkább maradjon az a 64 kg, de érezzem jól magam a bőrömben. Legyünk őszinték, ha meglátunk egy csinos nőt, még női szemmel sem arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon hány kiló. (Én legalábbis nem.) 64 és 64 kg közt is van különbség. 

fitnesz Csörgő Adrienn

2. Heti 5x edzem, ebből 1 nap nagy súlyos edzés lábra, fenékre, 2 nap köredzés magas intenzitással (az egyik FitFight), 1 nap futás+ outdoor saját testsúly, és 1 nap box. Tanácsom: olyan sportot válassz, amit örömmel csinálsz, mert a "muszáj" érzése meggátolja a fejlődést!

fitnesz Csörgő Adrienn

3. "Tisztán" táplálkozom. A BodyWakes-mérésnek köszönhetően pontosan megvannak határozva azok a tápanyagok, melyek jótékony hatással vannak a szervezetemre, ebből adódik, hogy a testem is úgy reagál, ahogy szeretném. 

fitnesz Csörgő Adrienn

Pl. LERAKTAM A KÁVÉT!!! imádom a kávé ízét, napi 2 laktózmentes latte volt a minimum. Függő voltam. 3 héttel ezelőtt azt mondtam - elég! A koffein szintén rossz hatással van rám, fokozza a narancsbőr kialakulását. Ezt észre is vettem. Márpedig jön a miniszoknya-szezon, és előkerülnek a farmer shortok is, nem lehetek narancsbőrös. És láss csodát, nem is hiányzik a kávé. Nem remegek érte.

fitnesz Csörgő Adrienn

Így tettem a cukorral. Imádtam az édességet, köztudott Nutella-őrült vagyok (voltam), nem emlékszem, mikor ettem utoljára. Nem folyamatosan nassoltam, de ha ettem, akkor mértéktelenül. em hiányzik. Ha megkívánok valami édességet, olyan paleo sütit veszek, vagy sütök, melynek összetétele jótékony hatású rám nézve, és tökéletesen kielégíti az édesség utáni vágyam.

fitnesz Csörgő Adrienn

Tévedés ne essék, nem mondom, hogy soha többé nem eszem a kedvenc vanilin krémesemből vagy a fini daubneres gesztenye püréből, de most egy jó darabig nem. Érd el azt a formát, amit szeretnél, és utána jutalmazd meg magad, csak ne szokj vissza! 

fitnesz Csörgő Adrienn

Őszinte leszek: az elmúlt 1 évben ha 10x nem futottam neki egy drasztikus diétának, akkor egyszer sem. Az első héten feladtam. Én, aki többször megcsinált 12 hetes versenydiétát. Bele is gondoltam, hogy te jó ég, hogy bírtam. 

Most viszont újra sikerült. Három hete tartom, és élvezem. Elsősorban az egészségem miatt. Könnyedebbnek, energikusabbnak érzem magam (kivéve, ha nem napi 16 órát dolgozom), másodsorban jó érzés a tükörbe nézni. Lehet azt mondani, hogy ego, de az egészséges önbizalom félsiker minden téren. 

fitnesz Csörgő Adrienn

Legyél magaddal kritikus, de ha sikert érsz el, dicsérd meg magad!

Az, aki azt mondja rád, beképzelt vagy, annak max. saját magával van baja, és tisztában van azzal, hogy semmit nem képes végigcsinálni. Márpedig mindenki képes rá! TE IS! Képzeld el, hidd el és valósítsd meg!