Debreczeni Anikó az év sportolója

Debreczeni Anikó első lett a makói év sportolója-választáson, amit a testépítésben elért eredményeivel érdemelt ki.

fitnesz testépítés Debreczeni Anikó

0 Tovább

Edzés izgő-mozgó eszközökkel

"Furcsa eszközökkel lehet edzeni a Cutler Pulzus Fitnessben, izegnek-mozognak" - írja Mészáros András, aki mókából egy kislányt emelt a magasba az edzőteremben.

fitnesz testépítés Mészáros András

0 Tovább

Mi lehet az univerzum terve velünk?

Frits Patrícia egy igazán forró képet töltött fel magáról a Facebookra, a hozzáírt idézetben pedig az élet és a véletlenek kapcsolatáról ír.

"Az élet nagy pillanatait nem feltétlen megcselekedjük. Van, hogy egyszerűen csak megtörténnek. Nem azt mondom, hogy nem irányíthatjuk a saját életünket... Kezünkben az irányítás. Legyen is! De ne feledjük, hogy bármikor megeshet, hogy kilépünk otthonról, és az egész életünk megváltozik. Az univerzumnak terve van velünk. De ez a terv folyton változik. Egy pillangó megrebbenti a szárnyát és elered az eső. Ijesztő lehet, de csodálatos is. Folyamatosan dolgoznak a gépezet fogaskerekei, hogy te végül pontosan akkor, pontosan ott legyél, ahol lenned kell. Jó helyen, jó időben."

0 Tovább

Felmászott a hídra a magyar szépség

Nagy Bettinának régi álma volt, hogy egyszer felmásszon egy hídra. A Szabadság-hídnál tett is egy próbát, és egy szelfivideóban elmondta, hogy érzi magát. Annyit talán szpoilerezhetünk, hogy nem vetette a mélybe magát. :)

Nagy Bettina

0 Tovább

Szánhúzó túrára magyar szavazatokkal!

A Fitparádé Facebook-oldala osztotta meg az alábbi bejegyzést, amelyben egy sportot imádó magyar lánynak segíthetünk a szavazatunkkal.

Kittyt egy szánhúzó túrára juttathatjuk ki, ha rá szavazunk! 

Itt lehet rá szavazni! 
http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=15

0 Tovább

Reblog