Bajnokok reggelije 

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok a reggelizés fontosságára hívja fel a figyelmet. 

"Képtelen lennék elindulni reggeli nélkül otthonról, még úgy is, hogy 7-től már edzést tartok. Ki se nyitottam még a szemem, de máris éhes vagyok!" - írta a Facebookon, és egy fotót is csatolt a bejegyzéshez.

fitnesz Németh Dorottya

"Ugye Ti is szoktatok reggelizni?!" - teszi fel végül a kérdést.

0 Tovább

A bugyimból is folyt a víz

Csörgő Adrienn nem akármilyen infrabringás edzésen vett részt. Egy különleges nadrágban közel 800 kalóriát adott le.

"A legújabb edzőnacim. De ha nem is a kedvenc nacim lesz, a ma reggeli infrabringás edzésemben ebben izzadtam le közel 800 kcal-át. Edzés tekintetében a végletek embere vagyok, szeretek több edzésmódszert kipróbálni, és hiszek abban, hogy az edzőtermi, funkcionális, cross- és bokszedzések mellé érdemes beiktatni egy kiegészítő edzést. Csak, hogy tutira menjek. Így esett a választásom a Geoway infrabringára, mely egyesíti a szauna és kardió edzés jótékony hatásait. Mit ne mondjak, a bugyimból is folyt a víz. Így az edzésektől szép izmos leszek, a Geoway-től pedig babapopsi tapintású bőröm lesz. juhuuuu :)" - írta Audrey a Facebookon.

Csörgő Adrienn fitnesz

0 Tovább

Címlaplány lett a fitneszes szépség

Nézzétek meg, milyen csodás Till Bernadett a Wellness magazin címlapján!

fitnesz Till Bernadett

0 Tovább

Ez a feladat az egész testedet igénybe veszi

Kazári Mónika egyik tanítványa mutatott be egy fontos edzőtermi gyakorlatot.

"Fej feletti súlytartással végzett kitörés. Hogy miért szeretjük annyira? A kitörés alsótestre gyakorolt igen jótékony hatásai mellett a törzs izmait is megdolgoztatja, javítja a mozgáskoordinációt, fejleszti az egyensúlyérzéket. 

A súly tartása miatt az egész vállövet, a kart és a hát izmait is érezni fogod. Ennél a feladatnál az egész tested igénybe lesz véve."

fitnesz Kazári Mónika

Fotó: Bemer Miki

0 Tovább

Szuperszexi fotók a konyhából

Nagy Bettina megmutatta a konyháját, a helyet, ahol a "leghasznosabb és legfinomabb" ételeket készíti.

fitnesz Nagy Bettina

"Minden reggel itt kezdek - és minden napom itt fejezem be, a terem után a 2. legtöbbet làtogatott helységem: a konyha. Kotyvasztok , sütök-főzök, fröcskölök, maszatolok, és persze rumlit csinálok. De! Itt készülnek a kis testem számàra leghasznosabb és legfinomabb ételek is. Bettina's kitchen jelenleg most ráállt a cukormentes & zsírmentes és egészséges - diétás finomságok készítésére, mert mint tudjuk, 70-75 %-ban az étkezésünk határozza meg, hogy hogyan is nézünk ki."

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog