Világbajnok a Hősök terén

Elkészült Csörgő Adrienn első igazán brutál motivációs videója.

Csörgő Adrienn fitnesz FitFight

A többszörös világbajnok, FitFight tanfolyamvezető és a FitFight edzésmódszer megalkotója a Hősök terén tartott egy nem akármilyen bemutatót.

0 Tovább

30 éves a fitneszkirálynő

Új időszámítás kezdődik Németh Dorottya életében, aki ma töltötte be a 30. életévét. A fitneszvilágbajnok - ő látható blogunk fejlécén - Máltáról küldött egy csinos fotót a rajongóinak, barátainak.

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

A férfi tenyerén van a helyed, nem a talpa alatt

Silye Bettina WBPF-világbajnok szerint nincs olyan, hogy valaki nem érdemli meg a boldogságot.

fitnesz Silye Bettina

 

 

"Tedd a valóságod részévé azt, hogy megbecsülnek és szeretnek, mert a helyed egy férfi tenyerén van, és nem a talpa alatt. Nincs olyan, hogy valaki nem érdemli meg a boldogságot. Létezik és megkaphatod, de csak akkor, ha elfogadod. (...) Ne keresd folyton a nehézségeket, néha csak fogadd el az ajándékot, azt, ami boldoggá tesz, ami teljessé teszi az életedet. Húzz egy vonalat, és kezdd újra: hittel magadban, hittel abban, hogy boldog lehetsz, és hittel abban, hogy csak azért, mert mások szenvednek, neked még nem kell csatlakoznod hozzájuk" - olvasható a Facebookon a Betti által megosztott idézet.

3 Tovább

Az első és az utolsó szívdobbanás

Nagy Bettina az élet értelméről elmélkedett, és sok-sok igazság van abban, amit ír.

Nagy Bettina

"Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. ❤️ De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik...amiért értelmet kap a másik kettő.

Nagy Bettina

Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a szemébe nézel, és meglátod benne mindazt, amiért értelmet kap a másik kettő. Amikor megérzed, hogy van értelme. Mindennek. Az Életnek, a szépségeknek, a világnak. Az a két másik pillanat ettől kap értelmet. "

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

0 Tovább

Ilyen az út a fitneszvébéig

Till Bernadett, a WBPF fitmodell versenyzője megmutatja, hogyan készül fel a világbajnokságra.

"Mától végigkísérhetitek az utam a világbajnokságig, ami Mongóliában lesz októberben. Sokkal több videó, kép kerül megosztásra edzésről, étkezésről.

Till Bernadett fitnesz

A felkészülés elkezdődött, amiből ti is láthattatok már egy kis ízelítőt. Teljesen új környezetben készülök, ami egy kicsit megnehezíti, érzelmileg.
DE!
Nincs kifogás, a cél lebeg előttem, és ezért mindent meg fogok tenni. 

Till Bernadett fitnesz

Egy szuper teremben edzhetek, aminek külön van fitness és hardcore része. Botond Fitness. Valamint, most már az Instagramon is követhettek.
⏩till_bernadett

Till Bernadett fitnesz

Hamarosan jelentkezem, legyen szép napotok!" - írta Bernadett a Facebookon.

0 Tovább

Reblog