A hősök köztünk vannak

"Mert igenis vannak köztünk hősök!"  - írja a Facebookon Csörgő Adrienn, aki bemutatja az aegyik legkitartóbb tanítványát.

Csörgő Adrienn

"Ildiről egy rutin vizsgálat során kiderült, hogy súlyos gerincferdülése van. Olyan előrehaladott állapotban volt, hogy sokszor egy könnyű séta is borzalmas fájdalmakkal járt neki. Másfél éve tudatosan elkezdett foglalkozni a testével, gyógytornára járt, és elkezdett edzeni. Egy éve edz velem heti 2x irányított súlyzós edzéseken és köredzéseken, emellett pedig heti 2x profi gyógytornász szakemberek segitségével erősíti a törzs izmait, és heti 2x egyedül edz."

A teljes történetet Audrey Facebook-oldalán olvashatjátok!


 

0 Tovább

Szerelmes videó Miss Bikini Floridától

A Floridában élő profi fitneszmodell Oláh Noémi egy képpel és egy videóval köszöntötte rajongóit Valentin-nap alkalmából. Nem is akármilyennel!

fitnesz Oláh Noémi

0 Tovább

Megfestették a fitneszmodellt

Bóta Zsuzsanna büszkén pózolt azzal a portréval, amelyet róla festett meg Szabados Norbert.

fitnesz Bóta Zsuzsanna

fitnesz Bóta Zsuzsanna

fitnesz Bóta Zsuzsanna

0 Tovább

Regős Lili várandósan még szebb

A babavárás hetedik hónapjába lépett Regős Lili fitmodel világbajnok. A képen ragyog a boldogságtól és szépsége tündöklőbb még a korábbiaknál is. Számolják a napokat és az utónév könyvet bújják a párjával, hogy nevet válasszanak születendő kislányuknak.

fitnesz Regős Lili

fitnesz Regős Lili

3 Tovább

A bikinimodell és a leadott plusz 25 kiló

Drávucz-Virág Niki, a WBPF bikinimodell versenyzője elmesélte, hogy hány kiló szaladt fel rá a terhesség alatt, és az új céljait is elárulta.

"És akkor jöjjenek a valós számok. És igen, ez vagyok én! Annak ellenére, hogy kiskorom óta mindig sportoltam (RSG, atlétika, triatlon, úszás, kosárlabda, latin tánc ), nem a legjobb külsővel rendelkeztem.

Majd 2103-ban elkezdtem versenyre készülni, ami azért előnyömre segített, annak ellenére, hogy közel nem volt tökéletességben a színpadi forma 2013-2014-ben sem. Aztán jött a terhesség...  Ez idő alatt sikerült 25 kg-ot felszednem az alap 65kg-hoz képest, ami azt kell, mondjam, nem kevés.

fitnesz Drávucz-Virág Niki

Sokáig nem is akartam és nem is nagyon tudtam diétázni, mivel a szoptatás miatt inkább ettem, persze teszem hozzá, jól is esett. 

Majd 2016 decemberében úgy döntöttem, a tükörképem láttán (amit addig inkább kerültem), itt az idő összeszedni magam, és ismét a szenvedélyemnek hódolni, és magammal is törődni.

És elkezdtem. 

fitnesz Drávucz-Virág Niki

Most tartok ott, hogy visszaszereztem a súlyom, ami még elég kevés, de mindent megteszek, hogy életem eddigi legjobb formáját hozzam ki magamból. Három hónap es egy pici. Aztán jön a csoda és egy álom kezdete, már csak valóra kell váltani! Én mindent megteszek."

A témáról bővebben itt olvashat: Hogyan edzenek a fitneszesek a terhesség alatt?

0 Tovább

Reblog