Idén is bombanő lesz a Fitparádé háziasszonya

Krassalkovics Zsófia beteljesítette mindazt, amit azon nagy nevű elődjei, akik korábban abszolút győzelmet szereztek a Fitparádén.

Legutóbbi győzelmével egyéves szponzorációt nyert a Pronutrition által, és a WBPF-világbajnokságon megszerzett fitneszaranyával és sportmodell-ezüstjével koronázta meg az eddigi pályafutását a számtalan rangos győzelem mellett.

fitnesz Fitparádé

Idén a Fitparádé háziasszonyaként fog mosolyogni a kampány arcaként a plakátokról, és egyetlen dolgot sajnál csak, hogy ezúttal nem indulhat kedvenc versenyén.

fitnesz Fitparádé

A 15. Fitparádé kapcsán óriási a tolongás, rekordszámú versenyzőre számítanak a szervezők. Az ukránok, az olaszok, a franciák és az irániak, sőt ezúttal indiai versenyzők is jelezték részvételi szándékukat.

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Fehérneműben videózták a csinos fitneszbajnokot

Cservenák Alexandráról remek videofelvételt készítettek, fehérneműben pózolt, és megcsodálhatjuk a szépen kidolgozott izmait ugyanúgy, mint a nőies bájait.


"Ha ott van Benned a vágy a változásra, máris félig győztél… Ha az elhatározást pedig tettek követik, akkor csak idő kérdése, és teljesül majd minden álmod" - olvasható a WBPF sportolónőjének a posztja mellett.

0 Tovább

Magyar szépség az ázsiai fitneszbajnokság plakátján

Magyar versenyző fotójával népszerűsítik a sportágat Ázsiában.

"Büszkeséget érzünk, amikor az Ázsia-bajnokságot Nagy Bettina 3x-os világbajnokunk képével promotálják" - olvasható a WBPF Hungary Facebook-oldalán.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Van férfi 100 kg alatt?

Széplaki Dávid, a WBPF Men's Physique-versenyzője elárulta, mikor volt 100 kg felett, és mikor jöhet el az idő, amikor újra három számjegyű lehet a súlya. A különbség mégis óriási lesz.

"Állítólag nincs férfi 100kg alatt! Nos, ha ezt nézzük akkor életemben egyszer voltam férfi súlyban. Egy zsíros, pocakos, tokás kisfiú súlyban, aki nem tudja, hogyan kell tömegelni, edzeni stb. Mert nem a súlyától férfi a férfi, legalábbis a környezete számára semmiképp. Nekem is nem titkolt célom, hogy egy száraz formában a mérlegen három számjegy nézzen vissza rám, de ez meg odébb lesz" - írja Dávid a Facebookon.

fitnesz Széplaki Dávid

"December első hete (az utolsó versenyem) óta nem voltam 90 kg alatt, most azonban újra becsúszott a mérleg 89,5-re, és már kaptam is a napokban a visszajelzéseket, hogy mikorra készülök. Nem készülök! Simán csak nem akarom úgy elhagyni magam, ahogy sokan teszik, remek eredményekkel a hátuk mögött."

"Ez az egy év nekem nem szünet hanem egy hatalmas lehetőség a fejlődésre! Sok remek versenyző a napokban kezdi meg a felkészülést az őszi szezonra, van aki már hetek óta keményen diétázik, az optimisták pedig meg várnak egy kicsit. :) Hatalmas erőt kívánok nekik az őszre!"

fitnesz Széplaki Dávid

"Most pedig eszem valamit, mert így 90 alatt olyan, mintha az első szél el tudna fújni. :D Szeptember környéken pedig újra tömegelünk."

0 Tovább

Nagy Bettina elárulta a titkait

Nagy Bettinára nemrég felszaladt 3-4 kiló, ezért eldöntötte, a nyári bikiniszezonra újra formába lendül. Sőt, azt is elárulta, hogy ősszel újra színpadra állna. Mindemellett hat pontban felsorolta, hogy szerinte mit kell tennie annak, aki csinos formára vágyik.

0 Tovább

Reblog