Regős Lili újra az edzőteremben

Regős Lili, a WBPF világbajnoka számára anyaként is fontos a mozgás. A Facebookon nagy örömmel számolt be arról, hogy a szülés után tíz hónappal újra edzésbe állt.0 Tovább

Baba után bombaforma, majd esküvő

Felrobbantotta az internetet a hír, hogy Németh Dorottya, a magyar fitneszkirálynő babát vár. A WBPF világbajnoknője már az esküvőjére is készül, ahol a végzet asszonya szeretne lenni.

Németh Dorottya 2013-ban a Budaörsi WBPF-világbajnokságon aranyérmet szerzett.

Németh Dorottya fitnesz

Az volt a nagy visszatérése, több év kihagyás után duplázta meg a világbajnoki címeinek a számát. A felkészülés megpróbaltatásairól és a versenyről készített videót örökké a szívükbe zárták a súlyproblémákkal küzdők: 

Ezután Koszovóban szerzett Európa-bajnoki aranyat. A versenyzéstől visszavonult, de versenyzői sikert sikerre arattak. Személyi edzőként tevékenykedik, online edzéseire a világ számos országából feliratkoznak követői.

Németh Dorottya fitnesz

Diétás étrendje segítségével több száz kiló feleslegtől szabadultak meg a rajongói. A receptjei alapján készült ételek mellett a sikeres átalakulásról szóló képeket oszt meg leggyakrabban a fitnesz királynője.

Németh Dorottya fitnesz

Pár hete az eljegyzéséről értesültünk, míg a legutóbbi posztja felrobbantotta az internetet, amely szerint kisbabát vár világhíres fitneszbajnokunk.Az esküvőt firtató kérdésünkre így felelt Dorottya:

"Lesz bizony, de csak jövőre, ha visszanyertem a bombaformámat! A végzet asszonya szeretnék lenni az esküvőn, és ez a folyamatosan növekvő pocakommal nem összeegyeztethető. Ahhoz, hogy újra formába jöjjek, a csodás, testre simuló ruha lesz a motiváció."

Németh Dorottya fitnesz

0 Tovább

Mint egy filmsztár

Füzi Krisztina legutóbbi fotójáról a Flashdance című film jutott az eszünkbe. 

0 Tovább

Babát vár a fitneszkirálynő

Nem akármilyen hírt osztott meg a Facebookon Németh Dorottya, a WBPF világbajnoka. 

"Végre megoszthatjuk Veletek az örömhírt: KISBABÁNK lesz. Nincsenek rá szavak,hogy mennyire boldogok vagyunk" - írta Dóri, akit blogoldalunk fejlécén is láthattok indulásunk óta.

0 Tovább

Díjat kapott a mosonmagyaróvári fitneszbombázó

Till Bernadett kupát kapot a 2017-es nemzetközi versenyeken elért eredményeiért a mosonmagyaróvári sportgálán. Gratulálunk!

0 Tovább

Reblog