Megmutatta a kisfiát a fitneszkirálynő

Na végre! Németh Dorottya végre közzétett egy fotót, amelyen a kisfia - igaz, csak hátulról, de - látható. Mennyei boldogságban telnek a világbajnok anyaságának az első napjai. Erről számolt be a rajongóinak.

0 Tovább

Bombanő lett belőle a testszobrászat után

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka egy nem versenyző, nem sportoló vendégéből nem akármilyen formát hozott ki négy hónap alatt. El is mesélte, hogyan. 

Nagy Bettina WBPF fitnesz

"Az én munkám arról szól, hogy az emberek életet könnyedebbé tegyem, a testüket és izmaikat feszesebbé varázsoljam, hogy ezáltal a lelki egyensúly is helyre libbenjen. A két kép között eltelt idő: 4 hónap."

"Az én tippem Nektek az, hogy nincs szükség világot megváltó, messzi célokra, hanem inkább tűzz ki apró, rövid távú teljesítendő feladatokat magadnak - és így lesz mindig SIKERÉLMÉNYED! Találd meg azt az irányvonalat, ami Neked a legjobb és kövesd a terved. Állj rá az útra fejben, gondold végig, hogyan fogod véghezvinni és légy HAJTHATATLAN!"

"Barbi 26 éves, nem versenyző, és nem sportolt ezelőtt soha. A rövidtávú célja egy fotózás volt, amire a példa mutatja, sikerült jól felkészülnünk. Hallgatott rám mindenben, bízott bennem, és betartott mindent, amit tanácsoltam neki. Az első képen 57,7 kg volt —- > a másodikon már 50,3 kg. Ügyes vagy, kicsi lány!"

0 Tovább

Mit tervez a világbajnoknő?

Csörgő Adrienn versenyzőként kontinens- és világszinten is megállta a helyét. Már egy ideje nem hallottunk felőle. Azt tudjuk, hogy komoly csapatot készít az őszi szezonra, de vajon az egyéni karrierjét edzőként folytatja?

(A fotó a 2014 júniusi WBPF Grand Prix-n készült.)

0 Tovább

"Ezt nem lehet szavakkal leírni"

Harnos Kristóf, a WBPF kerekesszékes világbajnoka újabb videót és történetet osztott meg. Hat hete dolgozik együtt tanítványával, Jámbor Gergővel, aki egy motorbaleset miatt került kerekesszékbe.

Gergő már két hét után pozitív változást érzett magán. "Elkezdte érezni, hogy dolgozik a törzsizom, a gerincfeszítő. Ez azért nem rossz! :) Na az ilyen pillanatokat, érzéseket kívánok mindenkinek, hogy élje át! Mert ezt nem lehet szavakkal leírni."

Érdemes megnézni az edzést, és elolvasni a teljes posztot!

0 Tovább

Emlékkép vagy hadüzenet?

Horváth András Sportmodel világbajnok érdekes képet posztolt. Nem tudjuk, hogy ez egy filmforgatáson készült kép, vagy csak egy izgalmas fotózás emléke. De lehet, hogy egy hadüzenet az ellenfeleknek, ami egy esetleges őszi szezoni visszatérés lebegtetése? Hamarosan kiderül.

0 Tovább

Reblog