Mi lehet az univerzum terve velünk?

Frits Patrícia egy igazán forró képet töltött fel magáról a Facebookra, a hozzáírt idézetben pedig az élet és a véletlenek kapcsolatáról ír.

"Az élet nagy pillanatait nem feltétlen megcselekedjük. Van, hogy egyszerűen csak megtörténnek. Nem azt mondom, hogy nem irányíthatjuk a saját életünket... Kezünkben az irányítás. Legyen is! De ne feledjük, hogy bármikor megeshet, hogy kilépünk otthonról, és az egész életünk megváltozik. Az univerzumnak terve van velünk. De ez a terv folyton változik. Egy pillangó megrebbenti a szárnyát és elered az eső. Ijesztő lehet, de csodálatos is. Folyamatosan dolgoznak a gépezet fogaskerekei, hogy te végül pontosan akkor, pontosan ott legyél, ahol lenned kell. Jó helyen, jó időben."

0 Tovább

Felmászott a hídra a magyar szépség

Nagy Bettinának régi álma volt, hogy egyszer felmásszon egy hídra. A Szabadság-hídnál tett is egy próbát, és egy szelfivideóban elmondta, hogy érzi magát. Annyit talán szpoilerezhetünk, hogy nem vetette a mélybe magát. :)

Nagy Bettina

0 Tovább

Szánhúzó túrára magyar szavazatokkal!

A Fitparádé Facebook-oldala osztotta meg az alábbi bejegyzést, amelyben egy sportot imádó magyar lánynak segíthetünk a szavazatunkkal.

Kittyt egy szánhúzó túrára juttathatjuk ki, ha rá szavazunk! 

Itt lehet rá szavazni! 
http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=15

0 Tovább

Jogi doktor lett a sportmodell világbajnok

Levelező tagozaton végezte el a jogot "cum laude" diplomaminősítéssel a kétszeres sportmodell világbajnok Kálmán Csilla. Gratulálunk! 

fitnesz Kálmán Csilla

3 Tovább

Kitüntették az Európa-bajnok fitneszest

Elek Nikoletta idén Eb-aranyérmet nyert junior model physique kategóriában a tenerifei WBPF-Eb-n, a minap pedig kitüntetést vehetett át Szabó Tünde államtitkártól és Kovács Ferenc nyíregyházi polgármestertől.


fitnesz Elek Nikoletta

Fotó: Richard Gyrcz

0 Tovább

Reblog