Hihetetlen átalakulás - bombanő lett az anyukából

Tóth Szabina fitneszedző számolt be arról, hogy milyen átalakulást hajtott végre az egyik versenyzője. A képek önmagukért beszélnek!

Pukánszky Tímea Tóth Szabina

"A motiváció mára sem maradhat el. Pukánszky Tímea, az én fitt anyukám. Timikével tavaly augusztusban kezdtük el a közös munkát, és idén májusra színpadra állt, ahol kategóriájában 2. lett élete első versenyén. Timike 2 kisgyermek anyukája. Nem a kifogásokat kereste, hanem megvalósította az álmát. Csak akarni kell! Büszkék vagyunk rád, Timike!" - mesélte el Tóth Szabina a Facebookon.

Pukánszky Tímea Tóth Szabina

0 Tovább

Hihetetlen érzés bajnoknak lenni

Besenyi Nikolett csak élvezte a versenyt, nem is számított rá, hogy győzhet. Pedig megnyerte a II. Blade Sport kupát, a WBPF országos bajnokságát, így ő is ott lehet majd a tenerifei Európa-bajnokságon.

Besenyi Nikolett fitnesz

"Álmaimban sem gondoltam volna, hogy sikerülhet. Egész nyugodtan mentem oda, nem vártam semmit, csak élveztem az egész napot, hogy gyönyörű sminket kapok, a barnítást, a töltő kajákat, az embereket, az egész rendezvény hangulatát. Végül jött az, amire végképp nem számitottam. Első helyezett, így országos bajnok lettem a kategóriámban, kvalifikálva magamat az Európa-bajnokságra, Ludescher Levente Edző folyamatos segítségével. Hihetetlen érzés. Köszönöm szépen mindenkinek a támogatást!" - írta a friss bajnoknő a Facebookon. 

Besenyi Nikolett fitnesz

Besenyi Nikolett fitnesz

0 Tovább

A legjobb formában

Visszatért az abszolút Európa-bajnok Kazári Mónika. 

fitnesz

"A Blade Sport Kupa, WBPF EB Kvalifikáció & Open International versenyen sikerült megnyernem a kategóriám. Nagyon boldog vagyok és örülök neki, hiszen hosszú, és azt hiszem, az eddigi legkeményebb versenyfelkészülés előzte meg a versenyt. 
Úgy érzem, sikerült fejlődnöm, és az eddigi legjobb formával állhattam színpadra" - írta Móni a Facebookon.

0 Tovább

Gyönyörű törpilla

Csörgő Adrienn büszke tanítványára, Ferencz Virágra, aki harmadik lett a Blade Sport kupán.

fitnesz Csörgő Adrienn Ferencz Virág

"Szuper hírek a II. Blade Sport kupáról és a WBPF Magyar bajnokságról: Ferencz Virág gyönyörű törpillám egy kategóriaváltás után (modell physique-ről sport physique-re), brutál mezőnyben elhozta az előkelő bronzérmet! Nagyon büszke vagyok rá! Két hét múlva irány a tenerifei WBPF Eb!" - írta a Facebookon Csörgő Adrienn.

0 Tovább

A kerek formák híve vagyok

Világbajnok, bíró, és micsoda forma! Ő Csörgő Adrienn, a WBPF vb-aranyérmese.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Kardió vagy súlyzós? Az örök dilemma! Ha hiszitek, ha nem, én is lavírozom a kettő közt. Imádok a szigeten futni, főleg, hogy itt a tavasz, de a kerek formák híve vagyok, és amit súlyzós edzéssel felkerekítek, azt sajnos a drasztikusabb diéta "lezabálja". Az sem titkolom, hogy az edzéseim 70 %-a alsó test, sorry, de nem tudom megunni a fenék kerekítő gyakorlatokat, és nekem a láb nap nem kínszenvedés, viszont nem hanyagolom el a kardiót sem. A megoldókulcs : megfelelő arányok a kardió és súlyzós edzésben!" - írta Audrey. Érdemes tovább olvasni a gondolatait!

0 Tovább

Reblog