Vedd a kezedbe az irányítást!

Nagy Bettina két fantasztikus fotó mellé írt pár biztató szót és ötletet azoknak, akik nyáron szeretnének jól kinézni a strandokon. Hiszen hamarosan itt a jó idő, itt a forróság és előkerülnek a kicsi ruhák, farmersortok, szoknyák és az apró, haskivillantós pólók.

0 Tovább

Lásd meg magadban a szépet és a jót!

"A következő alkalommal, amikor belenézel a tükörbe, törölj ki a fejedből mindent, ami elsőre az eszedbe jut. Túl kövér, ...túl sápadt,.... túl öreg, ....a szemem túl kicsi, vagy az orrom túl nagy. Csak nézz a tükörbe, és lásd a valóságot! Ha kevésbé vagy kritikus magaddal, és nem mondasz magad felett ítéletet, az átalakítja az egész életedet. Lásd meg magadban a szépet és a jót!" - írta a Facebookon Koncz Brigitta egy ehhez illő fotóhoz.

És mennyire igaza van! Te mit látsz, amikor a tükörbe nézel?

0 Tovább

Kijött az edzőteremből, és szárnyakat növesztett

Debreczeni Anikóról készítettek néhány nagyszerű képet Berettyóújfalun. Az Athletic Physique-versenyzőre érdemes odafigyelni, hiszen nemzetközi szinten is egyre előkelőbb helyen végzett az elmúlt években.

0 Tovább

Nagy Bettina pingponggal gyúrt a húsvétra

A családjával piknikezett a háromszoros fitmodell-világbajnok Nagy Bettina. Nővére gyermekeivel együtt játszottak önfeledten, és tojást is festettek. Felhevült a levegő, amikor pingpongozás közben Bettina ledobta a dzsekijét.

fitnesz Nagy Bettina

"Nem vagyok egy asztalitenisz fenomén, de adogatás közben felébredt a versenyszellem bennem, és mindenképpen nyerni szerettem volna. A fűtött sátorban pár szerva után ledobtam a dzsekit, mert akadályozott a játékban. A meccset végül megnyertem" - mondta nevetve Bettina.

fitnesz Nagy Bettina

Kérdésünkre, hogy készül-e a hétfői locsolásra, a világbajnok ezt válaszolta: "Bízom benne, hogy nem hagynak elhervadni, de azt bevallom, hogy nem szeretnék kölnifelhőbe burkolózni. Aki szeretne meglocsolni, az vízzel tegye!"

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Otthon is kapjuk fel a magassarkút!

Frits Patrícia, ha úgy adódik, rögtön felkapja magára a magassarkút, hiszen amondó: a pózolást, a színpadi mozgást is nagyon sokat kell gyakorolni. 

fitnesz Frits Patrícia

"Folyamatos gyakorlás szükséges ahhoz, hogy a sok edzés és a hónapokig tartó diétával elért formát ne rontsa a színpadi mozgás. Helyezések múlhatnak rajta. Főleg, ha kifogsz egy népes, erős mezőnyt, és 5-6 perc helyett fent vagy a színpadon akár fél órat. A versenyzőinknél is nagy hangsúlyt fektetünk a járás, mozgás gyakorlására, hogy magabiztosak, könnyedek, csajosak legyenek a színapadon, és meg tudják mutatni a legjobb formájukat" - írta a Facebookon Frits Patrícia.

fitnesz Frits Patrícia

fitnesz Frits Patrícia

fitnesz Frits Patrícia

0 Tovább

Reblog