Energia, harmónia és báj

Elegancia, energia, harmónia és báj volt a nyerő kombinancia, amivel Nagy Ági lenyűgözte a WBPF Európa-bajnokság zsűrijét. Két arannyal és egy bronzéremmel a legeredményesebb versenyzőként zárta a kontinensbajnokságot a gyönyörű versenyző.

Forrás: Dunavölgyi Fotó

0 Tovább

A színpad vörös démona

Palásti Ági nagyon jó eredményt ért el a tavaszi szezonban. Azonban komoly elhatározás előtt áll, a kérdés, hogy maradjon-e a Sportmodell kategóriában, avagy az izmosabb Athletic Physique-re váltson?

Egy biztos, a teljes mezőny egyik legkülönlegesebb versenyzője ezzel a csodás, vörös hajkoronával.


A versenyfelkészülés levezetése ez a csodás fotósorozat.  Aminek érdekessége, hogy csak egy leheletnyi sminkben mutatja meg az arcát Palásti Ági.

0 Tovább

Jóga a bajnoknővel

Nagy Ágnes két arany- és egy bronzérmet nyert a somorjai fitnesz-Eb-n, most pedig bárki együtt gyakorolhat vele.
 

0 Tovább

Taroltak a magyarok a szlovákiai fitnesz-Eb-n - KÉPGALÉRIA

Nyolc arany-, tíz ezüst- és tizenegy bronzérmet nyertek a magyarok a WBPF nevű szervezet Szlovákiában rendezett fitnesz és testépítő Európa-bajnokságán.

Luxus körülmények között zajlott a szövetség 9. Európa-bajnoksága Somorján, ahol a helyszínt adó hotelkomplexumban olimpia minősítésű pályák is találhatók. A WBPF Hungarytól (hazai szövetség) származó információ szerint a 14 ország részvételével megrendezett Eb-re Magyarország 30 versenyzőt delegált, és a 29 dobogós helyezéssel a második legeredményesebb nemzetnek bizonyult Ukrajna mögött.

Kattintson a galériáért, sok-sok fotót nézegethet a magyarokról!

fitnesz WBPF
Fotók: Dunavölgyi Fotó

Többen több érmet is szereztek: Nagy Ágnes egy-egy aranyat nyert fitnesz, illetve sportlady, vagyis a 30 év feletti sportmodell kategóriában, bronzot pedig a senior sportmodellek között. Fejér Nikolett a junior fittmodellek között aranyat, a saját magassági kategóriájában pedig ezüstérmet nyert. Duplázott az iráni származású, de a magyar csapatot erősítő Shahab Shariati, aki egy első és egy harmadik helyezéssel zárta a versenyt. 

A további aranyérmesek: Frits Patrícia (170 cm feletti sportmodell), Gál Csilla (sportmodell), Sebestyén-Hérics Nóra (athletic phyisque +168cm) és Major Mária (40 év feletti fittmodell).

A WBPF szervezetet 2009-ben alapították, a világszövetség jelenleg 143 tagországgal rendelkezik.

fitnesz WBPF

Női Overall bajnok választás, balról jobbra haladva: 1. Nagy Ágnes, 2. Major Mária, 4. Gál Csilla, 5. Fejér Nikolett, 10. Frits Patrícia

0 Tovább

Anya és lánya a színpadon!

Igaz a mondás, hogy "nézd meg az anyját és vedd el a lányát!" Hiszen anyukaként is csodásan mutatott Kátai Brigi a Fitmodellek között Nyíregyházán a Blade Sport Kupán és a bécsi WBPF-versenyen is.


Brigi 42 éves, és tavaly a Fitparadén 3. lett a +40 éves Fitmodel kategóriában, míg idén a WBPF magyar bajnokságon a második helyen végzett.

Luca az anyukáját látta ősszel készülni, és megtetszett neki - így ez volt az első szezonja 16 évesen. :) És a juniorok közt 4. lett 11 versenyző között. Januárban kezdett készülni a Popa Team tagjaként.

0 Tovább

Reblog