Örült és sírt 2017-ben a fitneszbajnoknő

Besenyi Nikolett öröm és bánatkönnyekről beszél, amikor visszagondol a 2017-es évre. 

Besenyi Nikolett fitnesz

"2017, micsoda év... El sem tudom mondani, mennyi hihetetlen dolog történt velem. Míg az életem egyik területén hatalmas sikereket élhettem át, a másikon kudarcok vártak rám. Azt hiszem, ezt hívják egyensúlynak. Emberek jöttek és mentek, barátokat kaptam, életre szóló élményeket, rengeteg nevetést, öröm és bánatkönnyeket. Most elszántabb vagyok, mint valaha, let's start 2018! :-)" - írta a Facebookon a fitneszversenyző, aki az idén megnyerte a WBPF országos bajnokságát, majd a tenerifei Eb-n is nagyon eredményes volt.

0 Tovább

A legfinomabb kávé

Solymosy Anita számára több szempontból is feledhetetlen volt az idei, tenerifei - WBPF nevű szervezet által szervezett - Európa-bajnokság. Két ezüstérmet is nyert, és ott kóstolta élete legfinomabb kávéját, amelyet most Magyarországon is sikerült elkészítenie. Ez pedig előhozott belőle több kellemes érzést is.

Solymosy Anita fitnesz

0 Tovább

Boldog karácsonyt, gyúrósok!

A Pump Flex testépítő magazin Facebook-oldala Toldi Zsuzsanna fotójával kívánt boldog karácsonyt olvasóinak.


fitnesz Toldi Zsuzsanna

0 Tovább

Angyal lett a testépítőbajnok

Hagyománnyá lett, hogy a MoM Sport Karácsony előtt jótékonysági felhívást kezdeményez a kerületi állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengénlátó és mozgáskorlátozott gyerekek számára, hogy írják meg vagy rajzolják le kívánságaikat.

Ezeket a MoM Sport közösségi oldalán közzé tett felhíváskén bárki elolvashatta, majd kiválasztva teljesíthette. Az elmúlt 5 év alatt több, mint 250 kisgyereknek sikerült szebbé, boldogabbá varázsolni a karácsonyát.

A jótékonysági akcióhoz minden évben ismert sportolók és művészek is csatlakoznak. 

Vladár Tamás testépítőbajnok több kisgyerek angyala is lett az idén.

Vladár Tamás

A Sztehlo Gábor Gyermekotthonból a 7 éves Ármin és a 9 éves Jácint, az Esze Tamás Gyermekotthonból Andrea (14), a Vakok Batthyány Lajos Gyermekotthonából pedig Mercédesz (10) és Sándor (10) kívánságait teljesítette.

Ganxsta Zolee és Laca a Kossuth Lajos Gyermekotthon kis lakóját, Bettinát (9) ajándékozták meg. A kislány egy robotkutyát és egy elektromos gitárt szeretett volna kapni az angyalaitól és ez a vágya a rappereknek hála idén teljesülhetett.

A Hooligans angyalainak bőrébe Csipa és Késmárki Zsolt bújt. A huligánok a Vakok Batthyány Lajos Gyermekotthonában élő Szilárdot (8) lepték meg. A mozgáskorlátozott kisfiú színes építőkockát és zenei CD-ket kért karácsonyra.

A Fonogram díjas Rizner Dénes, Deniz a Sztehlo Gábor Budakeszi úti Gyermekotthon lakójának, Dominiknak (12) kívánságát teljesítette, aki egy távirányításos repülőre vágyott.

Vladár Tamás

Fotók: Buranits Dávid

Náksi Attila a Sztehlo Gábor Gyermekotthonból érkező Diánát (4) választotta, aki egy Mása és a medve játékot kért.

A kézilabdás legenda Nagy László feleségével és kislányával érkezett, ők az Esze Tamás Gyermekotthonból Alexandrát (11) és a Sztehlo Gábor Gyermekotthonból a kis Mártont (10) ajándékozták meg.

0 Tovább

Életmódprogramot indít a fitneszvilágbajnok

Simkó Georgina 3 éve világbajnok lett a WBPF-nél, utána még egy évig versenyzett, ma pedig a külső-belső egyensúlyának a megtalálása-megtartása foglalkoztatja.

fitnesz Simkó Georgina

"Néhány hét múlva indul a FUN - Funkcionális Életmód Program, ami összefoglalja az ezidáig bejárt úton szerzett tudásomat. Ha számodra is fontos az esztétika, az egészség és az egyensúly, akkor a 4 lépcsős programom tudom ajánlani, ahol a következő témákat érintjük:

T - táplálkozás
E - edzés
S - külső, belső stresszkezelés
T - tudatos életmód

Szóval a TEST lesz a középpontban, csak kicsit másképp" - írja a Facebookon.

0 Tovább

Reblog