Így pózolj a színpadon!

Ha valaki, akkor Kazári Mónika tudja, hogyan kell pózolni. A WBPF Európa-bajnok versenyzője egy videóval segít a versenyeken induló fitneszeseknek. A teljesség kedvéért pár szépséges fotót is mutatunk a sportolónőről.

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

Fotók: Bemer Miki

0 Tovább

Budapesten dedikál az Arnold Classic magyar második helyezettje

A legeredményesebb magyar Ifbb Pro Physique-versenyző, aki második helyezést ért el az Arnold Classicon. Balogh Robin vasárnap 12-13 óra között dedikál a Fitparádé expóján, a MOM Sportban. 

Balogh Robin fitnesz testépítés

0 Tovább

Kiderült, miért lett kockás Zimány Linda hasa

Aki követte Zimány Linda posztjait, láthatta, hogy ezerrel készül valamire.

Mivel őt gyakran hívják fotózásra, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 365 napig formában kell, hogy tartsa magát, de arra, hogy fitmodell-versenyen fog indulni, kizárólag a közvetlen környezetében tudták csak.

fitnesz Fitparádé

Több hónapos felkészülés előzte meg azt a formát, amellyel most büszkén léphet a fitmodellek közé hétvégén, a 15. Fitparádén a Mom Sportban.

A Tímea Majorova nevével fémjelzett verseny Közép-Európa egyik legnívósabb fitneszeseménye, amelynek az eddigi győztesei rendre világbajnokok lettek a Fitparade Fitmodel World-győzelmet követően.

fitnesz Fitparádé

Felkészítő edzője, Németh Eszter szerint tanítványa precízen és alázatosan végrehajtotta az általa összeállított programot és a diétát. Készen áll arra, hogy a több mint 100 fős mezőnyben versenyre keljen az ellenfeleivel. 

A Fitparádé szombatja az erő fesztiválja, a vasárnapi programok pedig a szépség köré csoportosulnak. A családdal érkezőknek vasárnap gyerekzónát nyitnak a Mom Sport kertjében, ahol egésznapos sport, aktív és szórakoztató programokkal várják a legkisebbeket is. A napijegy 2500 forint, de nyugdíjasoknak, gyerekeknek és XII. kerületi lakcímkártyával ingyenesen látogatható a rendezvény. 

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Ötmillió forintot osztanak szét Budapesten

A MoM Sportban október 14-15-én ismét megrendezik a Fitparádé népszerű fitnesz- és testépítő versenyét, és ezúttal óriási lehetőség előtt állnak a sportolók. A Semi Pro-viadal összdíjazása ugyanis nem kevesebb, mint 20 ezer dollár (5,3 millió forint).

fitnesz Fitparádé Molnár Péter

A hír olyan nagyágyúk fantáziáját is megmozgatta, mint a korábbi Fitparádé-győztes, vb-aranyérmes Molnár Péter.

Amint az atlétikában, a bokszban és más sportágakban, úgy a fitneszben is léteznek pénzdíjas versenyek. A kazah fociliga szponzora, a Technodom például célzottan a teljesítményhez, sőt a győzelmi sorrendhez köti a díjazást.

0 Tovább

Örülök, hogy nem nyitottak rám

Vajon mire készül Nagy Bettina? Egy izgalmas fotózáson fog részt venni, a részletekről egyelőre semmit nem tudni.


Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog