Nagy Bettina felcsatolja a síléceket

Nagy Bettina megérkezett Ausztriába, ahol síelni fog, de figyelmeztette a tanítványait, hogy a diétát mindenki tartsa be a saját nyaralása alatt is.A fotója alatt van olyan követője, aki azt írja: "De jó lenne, ha kettő lenne belőled."

0 Tovább

Csak ha már kihaltak a merészek

"Lehet, hogy a szelídeké lesz a föld, de csak miután kihalnak a merészek, és rájuk hagyják" - vélekedik György Kinga, akinek az edzésképeit látva úgy tűnik, ő egyértelműen a merészek táborát erősíti.

fitnesz György Kinga

fitnesz György Kinga

fitnesz György Kinga

0 Tovább

Tömegelés

Szabó Ildikó sportmodell úgy étkezik, hogy ne zsírosodjon be annyira, de izom menjen rá. 

fitnesz Szabó Ildikó

"Hét kg-mal vagyok több, mint a versenysúlyom, ami a tavaszi szezon után 10kg volt. Ruhán keresztül egyre nagyobb darab vagyok, igen. Végre kezd visszajönni az életkedvem és az edzés is egyre jobban megy, de még mindig vannak mélypontok... Mikor feladnám és kiszállnék... De a sport szeretete és a tónusos, feszes test érzése visszahúz. Kezdem elfogadni a nem versenykülsőm, és jól érezni magam a bőrömben. Mit szóltok az új hajamhoz? Muszáj mindig vmit változtatnom."

fitnesz Szabó Ildikó

0 Tovább

A hét legjobb képe

Akár így is nevezhetnénk a Kazári Mónikáról készített montázst, amelyen a bajnoknő épp hétszer látható.

Fotó: György Kata

0 Tovább

Térdig érő csizmában a világbajnoknő

Nagy Bettina imádja a csinos cipőket, magassarkúkat, térdig érő csizmákat, csak azt sajnálja, hogy az edzőteremben nem veheti fel őket.

De erre is van néha azért lehetősége.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog