Alternatívák kakaós csigára, zsíros ebédre, cigire

Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok legutóbbi, felettébb elgondolkodtató Facebook-posztjában azt ecseteli, miért lehet az, hogy valaki csak azért nem figyel oda magára, mert "megszokta". És konkrét alternatívákat is megemlít a reggeli kakaós csiga, a zsíros kantinos kaja és a nagyon káros cigi-kávé kombó helyére.

A poszt itt olvasható:

0 Tovább

Ha karácsony, akkor farizomerősítés

Szabados Edit, a WBPF sportmodell-versenyzője a karácsonyi hangulatban sem feledkezett meg az edzésekről, a héten - szombatig - négyszer is gyakorolt, most jött el az ideje például a farizomerősítésnek.

Aki pedig komoly célokat tűzne ki 2019-re, annak ezt üzeni.

"Hátra van még egy nap az idei évből, gondold át, a jövő évre mik a legfontosabb céljaid. Ha köztük van az életmódváltás, ne halogasd, vágj bele, segítek a céljaid elérésében 2019-ben is!" 

0 Tovább

A siker tíz alapszabálya

Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok megnevezte a siker tíz alapszabályát.

1. megálmodni
2. elhatározni
3. hinni, bízni
4. pontos tervet készíteni
5. megtalálni a megfelelő módszert
6. elkezdeni
7. akadályokon át is kitartani
8. végigcsinálni
9. célba érni
10. megbecsülni 

Érdemes így nekikezdeni újévi céljainknak is!

1 Tovább

Angyalként segítettek gyerekeken a sztársportolók

Hatodik éve gyűjtenek sztárok és sportikonok segítségével az 5 csillagos Mom Sport uszoda és rendezvényközpont dolgozói, akik a XII. kerületben élő állami gondozott gyermekek karácsonyi kívánságait teljesítik.

MOM Sport

Több mint 300 kívánság vált így már valóra, de a létesítmény vezetője Buranits Ildikó azt tartja a legnagyobb eredménynek az ajándékozás mellett, hogy a kislányok egyike már az új családja körében töltheti a legszentebb ünnepet. „Az ajándék átadás mellett kapcsolatok alakulnak ki nálunk. Angyalaink közül többen év közben is tartják a kapcsolatot a gyerekekkel. Tudomásom szerint egy újabb örökbefogadás, vagyis családba segítés kezdődött el egy korábbi _Legyél Te is Mom Sport Angyal” kakaópartiján.”

MOM Sport

Bárki lehet kívánság teljesítő, nem kell többet tennie, mint kiválasztani a közösségi oldalon közzétett, a gyerekek saját kezűleg írt kívánságát, és teljesíteni azt. Aki személyesen szeretné átadni, az a fergeteges kakaó party keretén belül teheti azt meg.

MOM Sport

Idén Kabát Péter, az Újpest egykori remek középpályása, Baji Balázs vb-bronz és Eb-ezüstérmes gátfutó, Hupczik Vivien IFBB Pro Bikini versenyző, Kökény Béla IFBB Pro testépítő, Szentpéteri Eszter, a TV2 műsorvezetője, Gájer Bálint, a hazai swing zene koronázatlan királya és Kisgrófó mulatós roma zene fiatal előadóművésze vállalta egy egy-egy árva gyermek kívánságának teljesítését. 

MOM Sport

MOM Sport

MOM Sport

MOM Sport

0 Tovább

Lehetsz úgyis szép, amilyen Te vagy

A Fitparádé-győztes és WBPF-világbajnok Czine Szilvia egy csodaszép fotóval jelentkezett, és így kommentálta:

“Nem kell úgy szépnek lenned, mint egy másik nő. Lehetsz úgyis szép, amilyen Te vagy. Ez nem egy verseny.”

Érdemes minden nőnek elgondolkodnia ezen, mert nagyon igaza van.

0 Tovább

Reblog