Nagy Bettina pingponggal gyúrt a húsvétra

A családjával piknikezett a háromszoros fitmodell-világbajnok Nagy Bettina. Nővére gyermekeivel együtt játszottak önfeledten, és tojást is festettek. Felhevült a levegő, amikor pingpongozás közben Bettina ledobta a dzsekijét.

fitnesz Nagy Bettina

"Nem vagyok egy asztalitenisz fenomén, de adogatás közben felébredt a versenyszellem bennem, és mindenképpen nyerni szerettem volna. A fűtött sátorban pár szerva után ledobtam a dzsekit, mert akadályozott a játékban. A meccset végül megnyertem" - mondta nevetve Bettina.

fitnesz Nagy Bettina

Kérdésünkre, hogy készül-e a hétfői locsolásra, a világbajnok ezt válaszolta: "Bízom benne, hogy nem hagynak elhervadni, de azt bevallom, hogy nem szeretnék kölnifelhőbe burkolózni. Aki szeretne meglocsolni, az vízzel tegye!"

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Otthon is kapjuk fel a magassarkút!

Frits Patrícia, ha úgy adódik, rögtön felkapja magára a magassarkút, hiszen amondó: a pózolást, a színpadi mozgást is nagyon sokat kell gyakorolni. 

fitnesz Frits Patrícia

"Folyamatos gyakorlás szükséges ahhoz, hogy a sok edzés és a hónapokig tartó diétával elért formát ne rontsa a színpadi mozgás. Helyezések múlhatnak rajta. Főleg, ha kifogsz egy népes, erős mezőnyt, és 5-6 perc helyett fent vagy a színpadon akár fél órat. A versenyzőinknél is nagy hangsúlyt fektetünk a járás, mozgás gyakorlására, hogy magabiztosak, könnyedek, csajosak legyenek a színapadon, és meg tudják mutatni a legjobb formájukat" - írta a Facebookon Frits Patrícia.

fitnesz Frits Patrícia

fitnesz Frits Patrícia

fitnesz Frits Patrícia

0 Tovább

Jöhet a definiáltabb izomzat!

Soha ne érd be kevesebbel! - írta a minap a Facebookon Krassalkovics Zsófia, miközben március elején még arról számolt be, hogy definiáltabb izomzatot szeretne, mivel a jelenlegi formájára nem büszke. Májusra ígér változásokat, kíváncsian várjuk - egyúttal biztosak vagyunk benne, hogy nem akármilyen lesz az eredmény!  

Fotó a két évvel ezelőtti Eb-ről:

0 Tovább

Jó napok, rossz napok

Megférnek egymás mellett a jó és a rossz napok Silye Bettina szerint, aki azt is elárulta, pontosan mire gondolt.

fitnesz Silye Bettina

0 Tovább

Szakdolgozat a fitneszről

Zsigmond Regina fitmodell-világbajnok szakdolgozatot írt az itthon rendezett fitnesz- és más sportesemények gazdasági hasznáról és azoknak az országimázsra gyakorolt hatásáról. A sportoló a munkájához felhasználja a WBPF európai és magyarországi főtitkárával, Buranits Ildikóval készített interjúját.

0 Tovább

Reblog