"Ezt nem lehet szavakkal leírni"

Harnos Kristóf, a WBPF kerekesszékes világbajnoka újabb videót és történetet osztott meg. Hat hete dolgozik együtt tanítványával, Jámbor Gergővel, aki egy motorbaleset miatt került kerekesszékbe.

Gergő már két hét után pozitív változást érzett magán. "Elkezdte érezni, hogy dolgozik a törzsizom, a gerincfeszítő. Ez azért nem rossz! :) Na az ilyen pillanatokat, érzéseket kívánok mindenkinek, hogy élje át! Mert ezt nem lehet szavakkal leírni."

Érdemes megnézni az edzést, és elolvasni a teljes posztot!

0 Tovább

Emlékkép vagy hadüzenet?

Horváth András Sportmodel világbajnok érdekes képet posztolt. Nem tudjuk, hogy ez egy filmforgatáson készült kép, vagy csak egy izgalmas fotózás emléke. De lehet, hogy egy hadüzenet az ellenfeleknek, ami egy esetleges őszi szezoni visszatérés lebegtetése? Hamarosan kiderül.

0 Tovább

Megszületett a fitneszkirálynő kisfia

"Jó reggelt, világ!, hétfő még soha nem indult ilyen szépen" - írta a Facebookon Németh Dorottya, a WBPF világbajnoka, akinek megszületett a kisfia. Szívből gratulálunk!

0 Tovább

Lapos has edzés nélkül?

Szabados Edit WBPF-sportmodellnek nem volt célja a kockás/lapos has, mégis elérte.

"Még mindig rengeteg a téves elgondolás arról, hogy valaki akkor érhet el kockás/lapos hasat, ha rengeteg hasizom gyakorlatot végez. Találkozok olyannal is, aki meséli, hogy otthon napi többször is 'hasazik', de mégsincs eredmény. Naná, hogy nincs! Nem azon múlik, hanem azon, hogy hogyan étkezel. Természetesen kellenek az erősítő gyakorlatok ahhoz, hogy maga az izomzat erősödjön, fejlődjön, nőjön, de benne van a nevében is, erősítő..."

A sportolónő hamarosan részletekkel is szolgál majd, hogy pontosan milyen étkezéssel érte el a fotón is látható hasformát.

Szabados Edit 2016-ban, Budapesten ezzel a formával lett Európa-bajnok.

Fotó: Solymosi Márton / Pixelmester.hu

4 Tovább

Elképesztő videón a kerekesszékes világbajnok edzése

"Hogy tud egy gyakorlatot egy mozgásában korlátozott személy úgy végre hajtani, hogy az hatékony, és legfontosabb preventív legyen? Nos, válasz nagyon egyszerű. Mindent nagyon aprón át kell gondolni, meg kell tervezni. Lényeg a sérülésmegelőzés! Nekünk még jobban oda kell figyelni, hisz alsó végtagjainkat nem érezzük. Ha nem figyelünk oda már is meg van a baj. EZÉRT AZTÁN FULL FÓKUSZ VAN!"

Ez csak egy kis részlet Harnos Kristóf, a WBPF Wheelchair Bodybuilder világbajnokának a legutóbbi bejegyzéséből, amelyben leírja és megmutatja, hogyan segít annak a férfinak, aki autóbaleset következtében szenvedett maradandó sérülést.     

"Istennek hála, most már folyamatosan javul állapota, Mikor megkeresett, kitűztük közösen azt a célt, hogy fokozatosan növelve a terhelést javítjuk állóképességét, ezzel megkönnyítve az önellátást."

Érdemes a posztot és a videót is megnézni!

0 Tovább

Reblog