Profi kártya szerezhető a Fitparádén

Nem akármilyen hírt osztott meg a Facebookon Buranits Ildikó, a Fitparádé főszervezője, a világ egyik elismert bodybuilding- és fitneszpromotere.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy óriási változások mennek végbe a sportvilág ezen szegmensében. Aki pedig profi versenyen szeretne indulni, az jövőre a Fitparádéról is jogot szerezhet rá az Ifbb Pro League által kiadott Ifbb profi kártya megszerzésével.

Fitparádé testépítés fitnesz Buranits Ildikó

Megkeresésünkre Buranits Ildikó azt a választ adta, hogy a jövő hét elején videón fog tájékoztatást adni a hír hátteréről.

Ilyen volt az idei Fitparádé:

0 Tovább

Szuperszexi jóreggelt-fotó a hotelból

Ferencz Virág ezzel a képpel kívánt jó reggelt az egyik hazai szállodából.

Ferencz Virág fitnesz

@retigerzsonphotography

De mutatunk még pár képet a csodaszép fitneszesről.

Ferencz Virág fitnesz

Ferencz Virág fitnesz

Ferencz Virág fitnesz

Virágnak saját tv-műsora is van, íme, egy kis kedvcsináló!

0 Tovább

Testépítés és nőiesség

Besze Edina azt a kérdést feszegeti, mennyire fér meg egymás mellett a testépítés és a nőiesség. Szerinte nem kell attól félni, hogy az izom túl könnyen fog jönni.

fitnesz testépítés Besze Edina

"Lehet hosszú hajad, műkörmöd, viselhetsz szoknyát, magassarkú cipőt - nem (csak) ettől leszel nőies. Hanem attól, hogy te magad mennyire szeretsz nő lenni, nőként viselkedni, nőként élni a világban. (...) Meg lehet találni az arany középutat a súlyzós edzés és a nőiesség megtartása között."

Érdemes elolvasni az egész posztot!

fitnesz testépítés Besze Edina

0 Tovább

Hamburgert és pizzát enni off szezonban?

Kazári Mónika szerint az "off szezon" nem úgy zajlik, hogy "hamburgert és pizzát eszel egész nap 3-4 hónapon keresztül, a tv előtt fekve".

fitnesz Kazári Mónika

A WBPF Európa-bajnoka a szezonon kívüli mindennapok fontosságáról írt, és egy fotón megmutatja, ő hogyan nézett ki versenyformában, és hogyan most, edzésekkel és egészséges életmódot folytatva.

0 Tovább

Bajnok lett a fizikatanár

Vavika Péter abszolút bajnoki címet szerzett Hódmezővásárhelyen, mégis úgy érzi, nem az a fontos, hogy hányadik helyen végzett.

Vavika Péter testépítés fitnesz

0 Tovább

Reblog