Hihetetlen érzés bajnoknak lenni

Besenyi Nikolett csak élvezte a versenyt, nem is számított rá, hogy győzhet. Pedig megnyerte a II. Blade Sport kupát, a WBPF országos bajnokságát, így ő is ott lehet majd a tenerifei Európa-bajnokságon.

Besenyi Nikolett fitnesz

"Álmaimban sem gondoltam volna, hogy sikerülhet. Egész nyugodtan mentem oda, nem vártam semmit, csak élveztem az egész napot, hogy gyönyörű sminket kapok, a barnítást, a töltő kajákat, az embereket, az egész rendezvény hangulatát. Végül jött az, amire végképp nem számitottam. Első helyezett, így országos bajnok lettem a kategóriámban, kvalifikálva magamat az Európa-bajnokságra, Ludescher Levente Edző folyamatos segítségével. Hihetetlen érzés. Köszönöm szépen mindenkinek a támogatást!" - írta a friss bajnoknő a Facebookon. 

Besenyi Nikolett fitnesz

Besenyi Nikolett fitnesz

0 Tovább

A legjobb formában

Visszatért az abszolút Európa-bajnok Kazári Mónika. 

fitnesz

"A Blade Sport Kupa, WBPF EB Kvalifikáció & Open International versenyen sikerült megnyernem a kategóriám. Nagyon boldog vagyok és örülök neki, hiszen hosszú, és azt hiszem, az eddigi legkeményebb versenyfelkészülés előzte meg a versenyt. 
Úgy érzem, sikerült fejlődnöm, és az eddigi legjobb formával állhattam színpadra" - írta Móni a Facebookon.

0 Tovább

Gyönyörű törpilla

Csörgő Adrienn büszke tanítványára, Ferencz Virágra, aki harmadik lett a Blade Sport kupán.

fitnesz Csörgő Adrienn Ferencz Virág

"Szuper hírek a II. Blade Sport kupáról és a WBPF Magyar bajnokságról: Ferencz Virág gyönyörű törpillám egy kategóriaváltás után (modell physique-ről sport physique-re), brutál mezőnyben elhozta az előkelő bronzérmet! Nagyon büszke vagyok rá! Két hét múlva irány a tenerifei WBPF Eb!" - írta a Facebookon Csörgő Adrienn.

0 Tovább

A kerek formák híve vagyok

Világbajnok, bíró, és micsoda forma! Ő Csörgő Adrienn, a WBPF vb-aranyérmese.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Kardió vagy súlyzós? Az örök dilemma! Ha hiszitek, ha nem, én is lavírozom a kettő közt. Imádok a szigeten futni, főleg, hogy itt a tavasz, de a kerek formák híve vagyok, és amit súlyzós edzéssel felkerekítek, azt sajnos a drasztikusabb diéta "lezabálja". Az sem titkolom, hogy az edzéseim 70 %-a alsó test, sorry, de nem tudom megunni a fenék kerekítő gyakorlatokat, és nekem a láb nap nem kínszenvedés, viszont nem hanyagolom el a kardiót sem. A megoldókulcs : megfelelő arányok a kardió és súlyzós edzésben!" - írta Audrey. Érdemes tovább olvasni a gondolatait!

0 Tovább

82 kilós volt, fitneszbajnok lett

Francesco Judy a WBPF világbajnokának, Nagy Bettinának a segítségével készült Body Sport Kupára, és végül óriási sikert aratott.

Francesco Judy Nagy Bettina fitnesz

"Judy augusztusban közel 82 kg-al jott hozzám, mára meg már egy igazi gepárd testalkatot alakítottunk ki igy 55 kg-mal" - írta még a verseny előtt Nagy Bettina.

0 Tovább

Reblog