A csinos bajnoknő és a tenger gyümölcsei

Nagy Bettina Bibionéból posztolt, és mint látható, eléggé megéhezett a diéta közepén. Nem sok szénhidrádot fogyasztott, tenger gyümölcsei viszont bőven voltak a tányérján a csinos sportolónőnek.

Nagy Bettina fitnesz

"Jöttünk, láttunk, ettünk. Egy egész hadseregnyi adagot rendeltem be magamnak, ha diétázik az ember, és én eléggé minimálisra vettem a szénhidrát mennyiségem (relatív majdnem 0) , akkor "csöppet" éhesebb is vagyok --> a példa mutatja. A szárnyasok és a négylábúak már 1,5 éve kimaradnak a mindennapi étrendemből, de a tenger gyümölcseiért (is) egyszerűen oda meg vissza vagyok. A pincérek és az utcán járkáló emberek is kíváncsiak voltak, hogy meg tudom-e enni, akartak még egy tányért hozni - de nem okoztam ám csalódást senkinek." 

Nagy Bettina fitnesz

1 Tovább

Világbajnok a Hősök terén

Elkészült Csörgő Adrienn első igazán brutál motivációs videója.

Csörgő Adrienn fitnesz FitFight

A többszörös világbajnok, FitFight tanfolyamvezető és a FitFight edzésmódszer megalkotója a Hősök terén tartott egy nem akármilyen bemutatót.

0 Tovább

30 éves a fitneszkirálynő

Új időszámítás kezdődik Németh Dorottya életében, aki ma töltötte be a 30. életévét. A fitneszvilágbajnok - ő látható blogunk fejlécén - Máltáról küldött egy csinos fotót a rajongóinak, barátainak.

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

A férfi tenyerén van a helyed, nem a talpa alatt

Silye Bettina WBPF-világbajnok szerint nincs olyan, hogy valaki nem érdemli meg a boldogságot.

fitnesz Silye Bettina

 

 

"Tedd a valóságod részévé azt, hogy megbecsülnek és szeretnek, mert a helyed egy férfi tenyerén van, és nem a talpa alatt. Nincs olyan, hogy valaki nem érdemli meg a boldogságot. Létezik és megkaphatod, de csak akkor, ha elfogadod. (...) Ne keresd folyton a nehézségeket, néha csak fogadd el az ajándékot, azt, ami boldoggá tesz, ami teljessé teszi az életedet. Húzz egy vonalat, és kezdd újra: hittel magadban, hittel abban, hogy boldog lehetsz, és hittel abban, hogy csak azért, mert mások szenvednek, neked még nem kell csatlakoznod hozzájuk" - olvasható a Facebookon a Betti által megosztott idézet.

3 Tovább

Az első és az utolsó szívdobbanás

Nagy Bettina az élet értelméről elmélkedett, és sok-sok igazság van abban, amit ír.

Nagy Bettina

"Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. ❤️ De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik...amiért értelmet kap a másik kettő.

Nagy Bettina

Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a szemébe nézel, és meglátod benne mindazt, amiért értelmet kap a másik kettő. Amikor megérzed, hogy van értelme. Mindennek. Az Életnek, a szépségeknek, a világnak. Az a két másik pillanat ettől kap értelmet. "

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog