Regős Lili a családjával ünnepelt

"Repül az idő, tegnap volt 1 éve, hogy megszülettél" - írta a Facebookon Regős Lili a kislánya egyéves születésésnapján, és természetesen egy fotót, sőt egy verset is csatolt hozzá.

0 Tovább

A világ legjobb helye

A világ legjobb helyének nevezte a mexikói Cabo San Lucast Czine Szilvia Fitparádé-győztes, WBPF-világbajnok sportolónő! A képet látva, nem csodálkozunk!

0 Tovább

Amikor a fitneszedző szenved

Till Bernadett megmutatta a tanítványainak, hogy milyen az, amikor ő is szenved.

Till Bernadett fitnesz

Hogy pontosan mire gondol, az kiderül az alábbi bejegyzésből, illetve a videóból!

0 Tovább

Hihetetlen történet az edzőteremből

Koncz Brigitta vendége egy hihetetlenül inspiráló történetet osztott meg.

"2005-ben 4. stádiumos nyirokcsomó daganattal diagnosztizáltak. A kemoterápia közben agyvérzést kaptam, melynek hatására a bal oldalam lebénult. A 13 év alatt sikerült helyrehozni magam, amennyire saját erőmből telt. Édesanyám többször tanácsolta, hogy keressek fel egy személyi edzőt a városban és kezdjek el konditerembe járni, hátha tudnak segíteni megerősíteni a kezem és a lábam.

fitnesz Koncz Brigitta

Többször is elvetettem az ötletet, mert úgy gondoltam, hogy egy kevés önbizalommal rendelkező fiúnak, aki remegve emeli meg a saját karját, semmi keresnivalója a testépítők világában. Biztos voltam benne, hogy többen furcsán fognak rám nézni, ha a gyakorlatokat a legkisebb súlyokkal végzem. Egy hónapja azonban úgy gondoltam, ideje változtatni az életemen. Testvérem ajánlotta Brigit, mert egy darabig ő is nála edzett és nagyon jó véleménnyel volt róla. Miután felkerestem őt, azonnal elvállalt és biztatott, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy mit gondolnak mások, mert az edzőterembe mindenki erősödni jár.

Pár hét leforgása alatt karomat sokkal erősebbnek érzem, javult az állóképességem és számomra szemmel látható a fejlődés..."

0 Tovább

Különleges VIP-belépők a szlovákiai Eb-re

Idén május 26-27-én a szlovákiai Somorján rendezik a WBPF fitnesz- és testépítő Európa-bajnokságát.

A belépők már most megvásárolhatók, érdekesség, hogy a VIP-jegyekkel a backstage-ben meg lehet nézni, hogyan készülnek fel a színpadi szereplésre a sportolók, az esemény után pedig irány az after party!

Részletek az alábbi Facebook-posztban.

fitnesz WBPF

0 Tovább

Reblog