Átadták a nyírteleki kondiparkot

Megtisztelő felkérésnek tett eleget Kiss Tibor, a WBPF Eb-ezüstérmes testépítője. Tibi izgalmas ősz elé néz. Lesz benne világbajnokság és rangos pénzdíjas versenyek is. Az utolsó pillanatban fogja eldönteni, hogy az Athletic vagy a Bodybuilding kategóriában méreti-e meg magát.

Kiss Tibor testépítés

0 Tovább

Tanulj a bajnokoktól Mátraházán!

Program a hétvégére. Jól jöhet az itt szerzett tapasztalat az őszi versenyszezonra. Adrienn "Audrey" Csörgő WBPF Fitness World Champion a hölgyeknek tud hasznos tanácsokkal szolgálni, Lantos Gábor pedig a sportmodell Men's Physique versenyzőknek adhat át a hasznos praktikából.

Lantos Gábor Csörgő Adrienn WBPF

0 Tovább

Bombaformában a magyar Schwarzenegger

Élete eddigi legjobb formájával köszönt be Molnár Péter, a legsikeresebb amatőr testépítő. Szinte minden héten felbukkanhat majd a világ bármelyik pontján.

A világ egyik legesztétikusabb testépítőjeként rengeteg meghívást kap.

Molnár Péter

Biztosan ott lesz Koreában, Szardínián, Indiában, Kuvaitban és a budapesti Fitparádén is. A zuhanyhíradó szerint ez lesz az utolsó éve az amatőrök között. Jövőre bejelentkezik az Ifbb Pro kártyáért.

0 Tovább

Így éljük az életet?

Úgy tűnik, Czine Szilvia fitneszvilágbajnok jól érzi magát a bőrében, a róla készített fotó és az alatta olvasható Révész Sándor-idézet egyaránt erről tanúskodik.

“Az élet arra van, hogy ne lakjunk, hanem éljünk benne, és úgy hiszem, minden okunk megvan az örömre” - Révész Sándor.


0 Tovább

Ördögi edzések

Herman Attila, a WBPF Athletic Physique-versenyzője ördögnek öltözött, majd jól kifárasztotta a tanítványait az edzőteremben.

Így írt a kőkemény tréningről:

Herman Attila

kép: Rádi Zoltán

0 Tovább

Reblog