Még többet megmutat bájaiból a fitneszbajnok

Frits Patríciáról a minap feltöltöttünk egy képet, és úgy tűnik, a Dunavolgyi.com Photography által készített fotósorozatban még sok-sok muníció van. Várjuk a további folytatást!


fitnesz

0 Tovább

Akit nem lehet nem észrevenni

Nagy Bettina csodaszép hajjal és bomba formában jelent meg az RTL Klub forgatásán.

Nagy Bettina fitnesz

0 Tovább

Szuperszexi fotó a fitneszbajnokról

Frits Patrícia az alábbi képet posztolta, kedvelői nagy örömére.

fitnesz Frits Patrícia


Fotó: Dunavölgyi Zsolt

0 Tovább

Örült és sírt 2017-ben a fitneszbajnoknő

Besenyi Nikolett öröm és bánatkönnyekről beszél, amikor visszagondol a 2017-es évre. 

Besenyi Nikolett fitnesz

"2017, micsoda év... El sem tudom mondani, mennyi hihetetlen dolog történt velem. Míg az életem egyik területén hatalmas sikereket élhettem át, a másikon kudarcok vártak rám. Azt hiszem, ezt hívják egyensúlynak. Emberek jöttek és mentek, barátokat kaptam, életre szóló élményeket, rengeteg nevetést, öröm és bánatkönnyeket. Most elszántabb vagyok, mint valaha, let's start 2018! :-)" - írta a Facebookon a fitneszversenyző, aki az idén megnyerte a WBPF országos bajnokságát, majd a tenerifei Eb-n is nagyon eredményes volt.

0 Tovább

A legfinomabb kávé

Solymosy Anita számára több szempontból is feledhetetlen volt az idei, tenerifei - WBPF nevű szervezet által szervezett - Európa-bajnokság. Két ezüstérmet is nyert, és ott kóstolta élete legfinomabb kávéját, amelyet most Magyarországon is sikerült elkészítenie. Ez pedig előhozott belőle több kellemes érzést is.

Solymosy Anita fitnesz

0 Tovább

Reblog