A kerek formák híve vagyok

Világbajnok, bíró, és micsoda forma! Ő Csörgő Adrienn, a WBPF vb-aranyérmese.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Kardió vagy súlyzós? Az örök dilemma! Ha hiszitek, ha nem, én is lavírozom a kettő közt. Imádok a szigeten futni, főleg, hogy itt a tavasz, de a kerek formák híve vagyok, és amit súlyzós edzéssel felkerekítek, azt sajnos a drasztikusabb diéta "lezabálja". Az sem titkolom, hogy az edzéseim 70 %-a alsó test, sorry, de nem tudom megunni a fenék kerekítő gyakorlatokat, és nekem a láb nap nem kínszenvedés, viszont nem hanyagolom el a kardiót sem. A megoldókulcs : megfelelő arányok a kardió és súlyzós edzésben!" - írta Audrey. Érdemes tovább olvasni a gondolatait!

0 Tovább

82 kilós volt, fitneszbajnok lett

Francesco Judy a WBPF világbajnokának, Nagy Bettinának a segítségével készült Body Sport Kupára, és végül óriási sikert aratott.

Francesco Judy Nagy Bettina fitnesz

"Judy augusztusban közel 82 kg-al jott hozzám, mára meg már egy igazi gepárd testalkatot alakítottunk ki igy 55 kg-mal" - írta még a verseny előtt Nagy Bettina.

0 Tovább

A legfittebb anyuka 30 éven innen

Drávucz-Virág Niki megnyerte a fitt anyukák versenyét a Body Sport Kupán.

"Fitt anyuka -30! Első hely - nagyon-nagyon boldog vagyok!" - írta a Facebookon a tényleg szép, és jó formában lévő versenyző.

fitnesz Drávucz-Virág Niki


fitnesz Drávucz-Virág Niki

0 Tovább

Fehérneműben a csinos fitneszbajnok

Csörgő Adrienn lett az egyik fehérneműgyártó reklámarca. Nem csodálkozunk, hiszen nagyon szép és csinos a WBPF világbajnoknője.

fitnesz Csörgő Adrienn

0 Tovább

Élvezd a pillanatot, amíg csak lehet

Nagy Bettina WBPF-világbajnok Szicílián pihen, és a rajongói nagy örömére remek képeket is megoszt a tengerpartról.

Nagy Bettina fitnesz

0 Tovább

Reblog