Ilyen az út a fitneszvébéig

Till Bernadett, a WBPF fitmodell versenyzője megmutatja, hogyan készül fel a világbajnokságra.

"Mától végigkísérhetitek az utam a világbajnokságig, ami Mongóliában lesz októberben. Sokkal több videó, kép kerül megosztásra edzésről, étkezésről.

Till Bernadett fitnesz

A felkészülés elkezdődött, amiből ti is láthattatok már egy kis ízelítőt. Teljesen új környezetben készülök, ami egy kicsit megnehezíti, érzelmileg.
DE!
Nincs kifogás, a cél lebeg előttem, és ezért mindent meg fogok tenni. 

Till Bernadett fitnesz

Egy szuper teremben edzhetek, aminek külön van fitness és hardcore része. Botond Fitness. Valamint, most már az Instagramon is követhettek.
⏩till_bernadett

Till Bernadett fitnesz

Hamarosan jelentkezem, legyen szép napotok!" - írta Bernadett a Facebookon.

0 Tovább

Hét hónapos babás mama a fitnesz-Eb-n

Drávucz Virág Niki úgy hozott haza egy kupát a tenerifei Eb-ről, hogy közben a kisbabáját nevelte: gyereknevelés mellett, hét hónap alatt került a legjobb formájába. A Fehér Megyei Hírlap írt róla cikket.

fitnesz Drávucz-Virág Niki

fitnesz Drávucz-Virág Niki

0 Tovább

Hihetetlen átalakulás hat hét alatt

Orbán Arnold segítségével nem akármilyen átalakuláson esett át az a férfi, aki egy profi fotózásra szeretett volna elmenni hat hét elteltével. Végül persze el is ment, nem is akármilyen megjelenéssel.

fitnesz testépítés Orbán Arnold
fitnesz testépítés Orbán Arnold

0 Tovább

Nagy Bettinát lekapták bikiniben

Nagy Bettina Cipruson pihen, és egy remek fotót készítettek róla a vízparton.

fitnesz Nagy Bettina

"A víz tesztelése közben lekaptak. Jelentem: meleg, tiszta és gyönyörű! Még az egész hajamat is megúsztattam benne. Holnap már jövök is hajnalban, hogy már szerdától megtarthassam a kiméletlen, izzasztó edzéseimet" - írta a Facebookon.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Hihetetlen átalakulás a motorbaleset után

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok nagyon büszke arra, amikor a tanítványai - az ő segítségével - átformálják a testüket. Az alábbi fotó is önmagáért beszél.

fitnesz Németh Dorottya
"Bemutatom nektek egy újabb vendégem, Zoli fantasztikus átalakulását. Teljesen naturálisan, heti 3 súlyzós edzéssel és tiszta étkezéssel értük el ezt az eredményt. Külön büszke vagyok rá, mert 3 évvel ezelőtt motorbalesetet szenvedett, és az orvosok azt mondták neki, az sem biztos, hogy újra járni fog tudni. Rengeteg műtéten esett át, és a mai napig fáj a lába, de soha nem adta fel!" - írta Dóri a Facebookon.

0 Tovább

Reblog