A világ legjobb testű nője 21 és 31 évesen

Regős Lili tulajdonképpen a világ legjobb testű nője lett azzal, amikor 25 évesen a Miamiban tartott Miss Fitness Universe Bikini-verseny győztese lett. A WBPF világbajnoka, a Fitparádé korábbi győztese most megosztott magáról egy tíz éve, és egy most készített fotót.

Az elmúlt tíz évről így írt Regős Lili: "A két kép között a legfontosabb változás számomra az, hogy közben Anya lettem! 2017-ben adtam életet a kislányomnak, Szofinak, aki nekem a világot jelenti, és akinek köszönhetően fogadtam el, szerettem meg a testem. Kislányom, köszönöm hát azt a változást, amit az életembe hoztál, és azt a Nőt, akivé általad váltam. És köszönöm azt, hogy most – talán életemben először – úgy igazán szeretem magam. Kívánom,hogy minden nő találja meg azt az utat, ami segít megélni a nőiességét és olyan csodálatosnak érezheti magát, amilyennek még soha."

0 Tovább

Születésnap a paradicsomban

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka Thaiföldön ünnepli 26. születésnapját. Mutatjuk, milyen fotót küldött a paradicsomból!

0 Tovább

Lili, a 16 éves csiszolatlan gyémánt

A Diamond Team Győr legfiatalabb versenyzője Endrődy Liliána, aki 14, majd 15 évesen is fekvenyomásban lett világbajnok és világrekorder, utána áttért a fitneszre. Tavaly - első szezonos versenyzőként - Ibff junior magyar bajnoki címet szerzett, a WBPF-nél pedig junior kategóriában harmadik helyezést ért el. Lili előtt nagy jövő áll, szurkoljatok neki!Lili bemutatkozását itt olvashatod el:
 

0 Tovább

A hideg sem tántorítja el az edzéstől

Harnos Kristóf, a WBPF wheelchair bodybuilder-versenyzője a hidegben sem pihen, úgy érzi, minden nap fontos edzeni azért, hogy valóra válthassa az álmait.

Aki kíváncsi Harnos Kristóf nem akármilyen történetére, az feltétlen olvassa el a "Pokoljárás - út az újjászületésig!" című könyvet.

0 Tovább

Gyermekotthonban járt a fitneszbajnok

Hupczik Vivien fitneszversenyző arra biztatja azokat, akiknek vannak megunt, de jó minőségű (gyermek)ruháik, játékaik, hogy ne dobják ki azokat, hanem látogassanak meg egy gyermekotthont, ahol nagyon tudnak örülni az efféle adományoknak.


Vivien tavaly Ifbb Pro kártyát nyert a Fitparádé Classic fitneszversenyén, majd a bikini (+170cm) kategória győzelemmel az abszolútban kis híján duplázott. 

Hupczik Vivien fitnesz

0 Tovább

Reblog