Versenyszezonban lett kész a szakdolgozat

"Versenyszezonban még ez is lehetséges" - írja Elek Nikoletta, majd bezsebelte a sok-sok gratulációt a Facebookon.

Elek Nikoletta fitneszElek Nikoletta fitnesz

0 Tovább

Ledobott 10 kilót, majd megmászta a Kilimandzsárót

Czine Szilvia motiváló történetet osztott meg az egyik tanítványáról, az "őrült, intelligens" Áronról.


fitnesz Czine Szilvia hegymászás Kilimandzsáró

0 Tovább

Menjünk az edzőterembe!

Nagy Bettina fiatalokat, anyukákat, fiúkat, lányokat, idősebbeket is - egyszóval mindenkit szeretettel vár!


fitnesz Nagy Bettina

3 Tovább

Légy szabad, légy boldog, szárnyalj!

Cservenák Alexandra a szabadságról, a boldogságról osztott meg egy idézetet.

"Légy szabad!Szórd tele csillámporral az eget létezéseddel, ahogy azelőtt tetted! Légy boldog, hogy általad a világ is boldogabb lehessen. Szárnyalj, mert angyalnak születtél!"

Cservenák Alexandra fitnesz

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

A magyar Schwarzeneggert hidegen hagyja, ha megbámulják a strandon

Molnár Péter nem szeretne profi testépítő lenni, hiszen - mint azt a DIGI Sport híradójának elmondta – a világ egyik legjobb amatőr versenyzőjeként jobban keres, mint a profik 90 százaléka. A Hegyvidéki Fitparádén 10 ezer dollárt kasszírozott.

"Amikor elkezdtem a sportot, nagyon vékony voltam, és az edzőterembe járó idősebbek úgy hívtak, az volt a becenevem, hogy Szúnyog" - mesélte a Sport 24-nek Molnár Péter.

Szúnyogból sokszoros amatőr világbajnok lett, a sajtó pedig a magyar Schwarzeneggerként emlegeti Molnár Pétert, aki világszerte az egyik legismertebb magyar testépítőnek számít. A Hegyvidéki Fitparádén a negyedik győzelmét is begyűjtötte, sikerével - nem mellesleg - az itthon igencsak busás pénzdíjnak számító 10 ezer dollárral gazdagodott. 

fitnesz testépítés Molnár Péter

"Egy olyan díjazás lett feldobva, ami - ebben a sportban - európai szinten is kimagasló. Ez nekem hatalmas öröm volt, mert egyrészt nem kell elhagynom az országhatárt, és kényelmi pozícióból tudok versenyezni, másrészt a hazai közönségnek is tudtam mutatni valamit abból, amit általában külföldön szoktam produkálni" - mondta Molnár Péter.

A pénz mellett az sem mellékes, hogy a férfi kategória-győztesek egy Molnár Pétert ábrázoló szobrot kaptak. "Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a szervezők úgy vélték, a külsőm érdemes arra, hogy egy bajnoki szobrot rólam mintázzanak meg."

A 35 éves sportoló amatőrként szinte már mindent megnyert, a profi testépítés azonban nem vonzza. "Ebben a sportban a profi karrier nem feltétlenül ugyanazt jelenti, mint a legtöbb sportban, hogy csak a sport köré építi az életét valaki. Szerintem a legjobb amatőrök között vagyok, és így a profik 90 százalékánál jobban tudok keresni, csak kicsit többet kell menni a pénz után."

Ezt ő meg is teszi, az elmúlt hétvégén - elképesztő módon - három versenyen is részt vett: előbb Kuvaitban, majd Magyarországon, aztán Birminghamben. Nem csoda, hogy kimerültnek érzi magát. "Nem is nagyon tudtam kipihenni magam a versenyek között, mert egyből repülőút követte a repülőutat. Van még pár napom, hogy összeszedjem magam, mert hétvégén is lesz két versenyem: egy Angliában, egy pedig Olaszországban."

Sokan azért kezdenek el edzőterembe járni, hogy a strandon jól mutassanak. Molnár Péter nem ez a kategória. "Nekem az a lényeg, hogy a színpadon hogy nézek ki. Az, hogy a strandon hogy nézek ki, az teljesen hétköznapi dolog. Volt már, hogy megjegyezték: ’ez a Molnár Péter? Komolyabb vagyok nála.’  Nekem a színpadon kell komolynak lennem, a strandra én szórakozni, kikapcsolódni megyek. Ha valakit ez zavar, tetszik neki, nem tetszik neki, ez az ő dolga - én teljesen elhidegülök ettől, észre sem veszem." 

1 Tovább

Reblog