Az edzés még a fogaknak is jót tesz

Nem akármilyen tanácsot kapott a fogorvosától Kovács
László testépítő versenyző, személyi edző!


Kovács László

"Ez a kép nem sokkal azután készült, hogy fogorvosnál voltam. Mivel az alsó fogsorom eléggé le van csiszolódva, ezért a fogorvos megkérdezte, hogy szoktam-e alvás közben 'csikorgatni' a fogaim? Mivel előfordul, a válaszom igen volt. Erre Ő: Hát igen, sajnos sokakkal előfordul, aki stresszes, úgyhogy próbáljon meg súlyzózni, mert az például levezeti a feszültséget!  Igaza lehet, szerintem megpróbálom..." - írta a Facebookon.

0 Tovább

Ezért szép évszak az ősz

Csörgő Adriennt, a WBPF fitneszvilágbajnokát lesokkolta, hogy újra ősz van, de közben rájött, mennyire is szereti ezt az évszakot. 

Készült egy remek videót az edzéséről, és Audrey a Facebook-posztjában részletesen leírja, milyen gyakorlatokat hajtott végre. Érdemes megnézni, érdemes követni!

Csörgő Adrienn WBPF fitnesz

0 Tovább

Totális fókusz

Nagy Ági a tavaszi WBPF-Eb legeredményesebb versenyzőjeként írta be magát a honi fitnesz történelmébe. Az őszi szezont sem veszi félvállról. Miután belekóstolt a győzelem ízébe, az őszi versenyeken sem éri be kevesebbel.

Nagy Ágnes WBPF fitnesz

Nagy Ágnes WBPF fitnesz

Nagy Ágnes WBPF fitnesz

0 Tovább

Surf vagy wakeboard?

Ezt kérdezi a Budapesten tartózkodó .- 3-szoros Fitparádé Fitmodel World-győztes, Ifbb Pro - Toldi Zsuzsanna, aki sportolásra biztat mindenkit. Te melyiket választanád?

Toldi Zsuzsanna fitnesz

0 Tovább

Bikini után szoknya és magassarkú

Czine Szilvia WBPF-világbajnoknő mostanság sok-sok tengerparti fotón megmutatta már a szépségét, most pedig egy igazán dögös ruhában fotózták - magassarkúban, vörös rúzzsal, szoknyában, éjszaka. De a fényképen úgyis minden látható!

0 Tovább

Reblog