Nemrég Vigh Domonkos jelezte, hogy társkereső oldalakon regisztráltak az ő nevében, most pedig Csörgő Adrienn számolt be arról, hogy valaki visszaélt a nevével és a fényképeivel.

 

A WBPF világbajnoknője azt írja a Facebookon, az elmúlt hetekben két ismerőse is jelezte, hogy látták őt társkereső oldalakon. "Bár ez még mindig egy fokkal jobb, mint tavaly, mikor valami 18+os oldalon vélték felfedezni a fotóm" - írja Audrey, majd rátért a mostani sztorira.

"Tisztában vagyok vele, hogy mivel jó pár fotóm nyilvános, így ez a veszély fennáll, hogy visszaélnek a fotóimmal. Most valami tinder vagy mi a szösz, randivonalon láttak, a másik nevére már nem emlékszem. Ebből is látni, hogy mennyire vagyok jártas az ilyenekben!"

"Tájékoztatásul közlöm, hogy amennyiben találkoztok 'velem' ezen, vagy hasonló oldalakon, nos az NEM ÉN VAGYOK!!!!!!!!!! Ennek több oka is van: 1. Napi 14 óra munka mellett nincs időm ilyenekre. 2. Nem hiszek az ilyen jellegű ismerkedésben, mert mint az adott példa mutatja, ott senki nem az, mint akinek-aminek mondja magát! 3. (És ez számomra a legnyomósabb indok): Boldog párkapcsolatban élek, és nincs szükségem más hímnemű személyre, személyekre az életemben a páromon, Daf Jam Tomon kívül! Természetesen ez a fiú barátaimra és a családtagjaimra nem vonatkozik. Mindenesetre, ha találkoztok a fotóimmal, azért jelentsétek!"