Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

De mire kell a csokoládé?

Mire viszi vajon a tavalyi vb-aranyérmes Horváth András a bredai fitnesz- és testépítő Eb-n? 

"Már reggel megérkeztünk Bredába, elfoglaltuk a szállást, feltérképeztük a környéket bolt után kutatva, és volt egy kis délutáni szundi is, mivel az éjjel egy percet sem sikerült aludnom. 17 órako kezdődik a mérlegelés, és egyúttal a verseny-regisztráció. A súlyom már tegnap a felső határ alá süllyedt, ezért annyira nem aggódom, de azért örülnék, ha zökkenőmentes lenne" - mesélte a Facebookon Horváth András, aki parádés formában érkezett meg a bredai Eb-re.

 

Tavaly az indiai világbajnokságon szerzett aranyérmet, most tovább bővítené éremkollekcióját.

De hogy mire kell a csoki és a többi édesség? A nagyon kemény diéta legvégén, közvetlenül a verseny előtt "szemét kajával" szokás visszatölteni az izmok glikogén raktárait, hogy visszakapják teltségüket.

0 Tovább

Eb-re kész Németh Dóri csapata

"Egy igazi csapat együtt küzd, összetart a nehéz időkben, és együtt örül a sikereknek. Együtt izzad, együtt szidja az elmebeteg edzőt, támogatják egymást, és átrántják a másikat a holtpontokon. Áldott vagyok, hogy egy ilyen csapatom van, a legjobb edzőkkel, és a legalázatosabb versenyzőkkel! Köszönöm Nektek❤" - írta a világbajnok Németh Dorottya, a Mybody Personal Training System csapatvezetője.

0 Tovább

A szálkásítás titkai - exkluzív

Horváth András tavaly megnyerte a WBPF indiai világbajnokságát a 170-180 centi közöttiek sport physique kategóriájában, most pedig a szombati, bredai Eb-n szeretne bizonyítani. A fitness.reblog.hu-nak kiragadott egy napot a felkészüléséből, és mindent leírt, ami az étkezést és a táplálék-kiegészítőket illeti. Hozzátette, hogy mivel "hintáztatja a szénhidrátot", nem minden napja így néz ki

3 Tovább

Bokszringben hódít a csinos fitneszversenyző

Remek formában van Füzi Krisztina. A WBPF világbajnokságán tavaly bronzérmet nyerő fitneszversenyzőt egy bokszringben fotózták.

0 Tovább

Különleges találkozás

Újabb remek fotó az amatőr testépítés magyarországi álompárjáról!

"Van egy különleges találkozás. Minden másnál több, szebb, értékesebb. Semmihez sem mérhető, semmivel sem mérhető. Talán csak csodákkal. Mert a legszebb dolog a világon, ha találkozol valakivel, akivel egy a lelked. Mert ebből a találkozásból csodák születnek.♥♥" - írta a Facebookon Lengyel Vivien, aki tavaly a WBPF indiai világbajnokságán aranyérmet nyert. Csakúgy, mint párja, Molnár Péter, aki a bajnokok bajnoka összetetett győzelmet is megszerezte Mumbaiban.

1 Tovább

Reblog