Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nincs kifogás!

Utalt erre Csörgő Adrienn athletic physique világbajnok, amikor facebook oldalán bemutatta törékeny termetű versenyzőjét Tóth Judit Evelint. A fiatal lány kitűnően menedzseli az idejét, hiszen a munkája mellett tanul és fittmodellként is roppant eredményes. 

Szembetűnő a változás amit Evelin korábbi és a mostani képein látunk. Az egyébként operatőrként dolgozó lány a munkája és az edzések mellett tanul, mesterszakos operatőr hallgató a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2014-ben megnyerte az Aranyszem díjat a diplomafilmjével.  Az elmúlt egy év alatt pedig a WBPF Magyar Bajnok és Ausztria Kupa győztes címet szerzett. A tehetséges lány további álmokat dédelget, és nemzetközi sporteredményeket szeretne elérni a jövőben.

https://www.facebook.com/adrienn.a.csorgo?fref=ts

0 Tovább

Oroszlánt szelídített a szőke bajnoknő

Balázs Bettina a múlt héten aranyérmet nyert a WBPF bredai világbajnokságán, majd lazítás gyanánt ellátogatott a gyöngyösi állatkertbe.

Úgy tűnik, a bajnoknő nagyon szereti az állatokat, egy oroszlánt például megsimogatott, illetve zebrát és pónilovat is etetett.

A vb végeredménye:
Athletic Physique -165cm:
Balázs Bettina 1.
Tézsla Ágnes 2. 
Márton Klára 6.
Debreczeni Anikó 8.

 

0 Tovább

Izmot durrantottak a magyarok

Íme, egy videó arról, hogyan készültek a magyarok a bredai Európa-bajnokságon a sport physique kategória döntőjére.

A fekvőtámaszozó Zákányi Zoltán (F&M Team) ezüstérmet nyert, így nem sikerült elfoglalnia a címvédőként aranyérmet szerző Vigh Domonkos trónját.

0 Tovább

Napozz Nagy Bettinával!

Nagy Bettina hangulata ingadozó volt, de összeszedte magát, és már alig várja, hogy megmutathassa formáját a vasárnapi MOM Beach Games-en.

0 Tovább

Szerelem a farmon

Horváth András a tavalyi WBPF-vb után megnyerte az Eb-t is, a bredai eseményen egy kőkemény mezőnyben sikerült az élen végeznie a 175 centi felettiek sport physique kategóriájában.

0 Tovább

Reblog