Legyen mindig nyár!

"Legyen mindig nyááár!!!!" - írta pár napja Csörgő Adrienn, aki láthatóan most is remek formában van. A nyárnak pedig közben sajnos vége is lett, a hírek szerint péntektől jön a hűvös idő.

0 Tovább

Hernyóból pillangó

Fürdős Enikő, a magyar Gabriela Sabatni szerint érdemes belegondolni, miképp is lesz pillangó a hernyóból.

"Milyen szép - gondolja az ember, ha egy pillangót lát. De abba már senki sem gondol bele, hogy milyen átalakuláson ment keresztül az a pillangó. Amikor a hernyó bebábozódik, nem tudja, mi történik vele, nem érti, mi változik meg. Azt hiszi, meg fog halni... Hátborzongató ugrás az ismeretlenbe. A hernyó csak utólag döbben rá, hogy megérte."

0 Tovább

A kerek popsi titka

Sokan esküsznek rá, hogy a kerek popsi titka a guggolás, és nem a futás. Megkérdezhetnénk Tóth Szabinát, hogy milyen  farizomedzést ajánl!

Az Origo írta korábban:

Elképesztő fotó a szőke fitneszbombázóról

0 Tovább

Gyíklány lett a bajnoknőből

Németh Dóri elköszönt ugyan a versenyzéstől, de a színpadon roppant jól érzi magát. Újra fellépett az Anna and the Barbies koncertjén.

"Frenetikus érzés ilyen sok ember előtt fellápni. Az sem zavar, hogy a legutóbbi, az Avatar című film által inspirált maszkszerű sminkben szinte felismerni sem lehetett, mert ez az érzés még szabadabbá tett, miközben bemutattam az erre a fellépésre készített koreográfiámat. A helyzet az, hogy jó néha más bőrébe bújni" - mondta a fitness.reblog.hu-nak a WBPF világbajnoknője, aki fővárosi Barba Negrában szerepelt ismét az Anna and the Barbies koncertjén.

"Anna hozzám jár edzeni, én arra motiválom őt, hogy még csinosabb és fittebb legyen, ő pedig engem arra, hogy a legkülönfélébb módon merjem kifejezni magam. A közönség azonnal reagál, így pontosan fogom tudni, hogy megfelelő-e az irány, amerre haladok" - tette hozzá Dóri.

0 Tovább

Igyunk, mozogjunk!

"Ma se felejtsetek el mozogni és sok folyadékot inni!" - írta a Facebookon Füzi Krisztina, aki a tavalyi, indiai fitneszvébén bronzérmet nyert, és begyűjtött egy negyedik helyet is.

0 Tovább

Reblog