Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fekete hamburger vagy kockás has?

Íme, három egyszerű tanács Csörgő Adrienntől azért, hogy jól érezzük magunkat.

0 Tovább

16 kemény rúgás a csinos alakért

Csörgő Adrienn taktikája, hogy az eredményesség érdekében a gyakorlatok többségét 16-szor ismétli meg hat körben. Meg is mutatja, hogyan.

Íme, a videó:

"16"-os szettem. Mindenből 16. 6 körben!

Posted by Adrienn Csörgő on Wednesday, May 27, 2015

0 Tovább

Fitneszversenyen kérték meg a kezét

Lucz Melinda számára örökre emlékezetes marad a Monostori Erődben rendezett fitneszverseny, a párja ugyanis a színpadon kérte meg a kezét.

1 Tovább

Hulk lett a magyar testépítőből

A bredai WBPF fitnesz- és testépítő Európa-bajnokságára készülő Vigh Domonkos olyan izmos, mint Hulk, sőt ha kap egy kis zöld színezetet, akár össze is keverhető az amerikai szuperhőssel.

0 Tovább

Itt a magyar Gabriela Sabatini

Bemutatjuk Fürdős Enikőt, a Jászberényben élő fitneszversenyzőt. 

 

Jelenleg egy konditeremben személyi edző, a párjával üzemeltetik két éve. "A súlyzós edzéseket nyolc éve kezdtem el, azelőtt verseny-aerobikoztam. A párom, Berek Gábor felügyelete mellett edzek a kezdetektől, az ő segítsége és a tudatos táplálkozás, életmódváltás meghozta a gyümölcsét, és 2012-ben elindultam életem versenyén."

Tíz versenyen szerepelt eddig. A komáromi verseny volt a kilencedik, amire nyolc hét diétával készült. "Ezen a versenyen csak sport physique kategóriában indultam, előtte a bodyfitnessben mérettettem meg magam, de úgy érzem, a sportmodell a megfelelő kategória a számomra."

A tavaszi szezont a székesfehérvári WBPF magyar bajnoksággal zárta, az őszi szezon még kérdéses.

Az egyik fotója alá ezt írta: "Azt mondják, akkor haladsz jó úton a diétával, amikor már lóg rajtad a ruha, és úgy nézel ki, mint egy csöves. Jelentem, minden ruhám leesik rólam."

0 Tovább

Reblog