Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Barna testek, elképesztő mozdulatok

Bredában már harcra készen állnak a magyar versenyzők a WBPF nevű szervezet fitnesz- és testépítő Európa-bajnokságán.

(Bán Vivien Eb-címvédésre készül)

A verseny előtti utolsó pillanatokban a hangsúly a bemelegítésen, a töltésen és a barnításon van.

(Lázár Mihály a junior mezőnyben indul)

(Papp Tímea, Bán Vivien, Tézsla Ágnes - mindhárman Eb-címvédők)

(Sinkó Zoltán kapott egy finom pofont Debreczeni Gábortól)

(Silye Bettina az athletic physique 165 centi felettiek kategóriájában indul.)

0 Tovább

A fitneszmodell visszavág

Csörgő Adrienn remek választ írt a "Miért utálják a fitness modelleket?" című cikkre. Audrey ismét bebizonyította, hogy ha valaki, hát ő tényleg rengeteget tesz a sportágért.

0 Tovább

Már nem fél a repüléstől a magyar macsó

Papp Tibor a tavalyi, koszovói Európa-bajnokságon negyedik lett, célja, hogy a szombati, bredai eseményről éremmel térjen haza. A MyBody Team versenyzőjének a diéta legkellemetlenebb időszakában – a hajrában – még egy dologgal meg kellett küzdenie, 32 éves létére most repült először.



„Már csak azért is különleges számomra ez az Európa-bajnokság, mert most ültem először repülőn. Érdekes volt megélni ezt az élményt a felkészülésnek ebben a végső, kőkemény szakaszában. A felszállás után besűrűsödött a vérem, éreztem, hogy lelassult az emésztésem. Alig ettem aznap, mégis úgy éreztem, mintha tele lennék. Amikor csökkent a magasság, akkor éreztem, hogy visszatér belém az élet. De a repülő ablakából elém tárult látvány kárpótol mindenért, főleg, ha érmet is nyerek az Eb-n” – nyilatkozta Bredában a fitness.reblog.hu-nak a sportoló.

A civil életben személyi edzőként dolgozó sportoló a sport physique 175 centi felettiek kategóriájában célozza meg a dobogót.

Az Eb-szervező WBPF magyar weboldala a kategóriáról így ír. "A sportosan kidolgozott, egészségesen izmos test, férfias megjelenés, arányos, esztétikus, szimmetrikus testalkat bemutatása mellett a versenyző egyéniségének, kisugárzásának, színpadi mozgásának és magabiztosságának elbírálása történik ennél a kategóriánál. A zsűri elsősorban a test szimmetriáját, arányait, férfias, sportos izomzatát, értékeli az összbenyomás, a magabiztos kiállás mellett. Fontos az izmos, kockás has, szép mosoly, a stílus és a fotogén arc."

0 Tovább

De mire kell a csokoládé?

Mire viszi vajon a tavalyi vb-aranyérmes Horváth András a bredai fitnesz- és testépítő Eb-n? 

"Már reggel megérkeztünk Bredába, elfoglaltuk a szállást, feltérképeztük a környéket bolt után kutatva, és volt egy kis délutáni szundi is, mivel az éjjel egy percet sem sikerült aludnom. 17 órako kezdődik a mérlegelés, és egyúttal a verseny-regisztráció. A súlyom már tegnap a felső határ alá süllyedt, ezért annyira nem aggódom, de azért örülnék, ha zökkenőmentes lenne" - mesélte a Facebookon Horváth András, aki parádés formában érkezett meg a bredai Eb-re.

 

Tavaly az indiai világbajnokságon szerzett aranyérmet, most tovább bővítené éremkollekcióját.

De hogy mire kell a csoki és a többi édesség? A nagyon kemény diéta legvégén, közvetlenül a verseny előtt "szemét kajával" szokás visszatölteni az izmok glikogén raktárait, hogy visszakapják teltségüket.

0 Tovább

Eb-re kész Németh Dóri csapata

"Egy igazi csapat együtt küzd, összetart a nehéz időkben, és együtt örül a sikereknek. Együtt izzad, együtt szidja az elmebeteg edzőt, támogatják egymást, és átrántják a másikat a holtpontokon. Áldott vagyok, hogy egy ilyen csapatom van, a legjobb edzőkkel, és a legalázatosabb versenyzőkkel! Köszönöm Nektek❤" - írta a világbajnok Németh Dorottya, a Mybody Personal Training System csapatvezetője.

0 Tovább

Reblog