Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szálkásítás titkai - exkluzív

Horváth András tavaly megnyerte a WBPF indiai világbajnokságát a 170-180 centi közöttiek sport physique kategóriájában, most pedig a szombati, bredai Eb-n szeretne bizonyítani. A fitness.reblog.hu-nak kiragadott egy napot a felkészüléséből, és mindent leírt, ami az étkezést és a táplálék-kiegészítőket illeti. Hozzátette, hogy mivel "hintáztatja a szénhidrátot", nem minden napja így néz ki

3 Tovább

Bokszringben hódít a csinos fitneszversenyző

Remek formában van Füzi Krisztina. A WBPF világbajnokságán tavaly bronzérmet nyerő fitneszversenyzőt egy bokszringben fotózták.

0 Tovább

Különleges találkozás

Újabb remek fotó az amatőr testépítés magyarországi álompárjáról!

"Van egy különleges találkozás. Minden másnál több, szebb, értékesebb. Semmihez sem mérhető, semmivel sem mérhető. Talán csak csodákkal. Mert a legszebb dolog a világon, ha találkozol valakivel, akivel egy a lelked. Mert ebből a találkozásból csodák születnek.♥♥" - írta a Facebookon Lengyel Vivien, aki tavaly a WBPF indiai világbajnokságán aranyérmet nyert. Csakúgy, mint párja, Molnár Péter, aki a bajnokok bajnoka összetetett győzelmet is megszerezte Mumbaiban.

1 Tovább

A győztesek edzenek

"A győztesek edzenek, a vesztesek kifogásokat keresnek!" - írja Tóth Szabina, és a dunaújvárosi érdeklődőknek egy programot is hirdetett a Facebook-oldalán.

0 Tovább

Szerelem az edzőteremben

"Büszkén jelentem be,hogy a világ a leggyönyörűbb nője a házassági ajánlatomra IGEN-t mondott!!:D" - írta Vörös Zoli testépítő a Facebookon, miután megkérte barátnője, Sylie Bettina kezét.

Sillye Bettina a WBPF budaörsi világbajnokságán, fitmodel kategóriában lett ezüstérmes, Vörös Zoli a "testépítés hangja" itthon, ő a Scitec műsorvezetője.

0 Tovább

Reblog