Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éhgyomros kardio karácsonykor

Zsigmond Regina, a WBPF világbajnoki arany- és bronzérmese elárulta, hogyan készült fel az edzőteremben az ünnepekre.

"Én a hétre leedzettem minden izomcsoportot, túl vagyok 4 kardión is. A szokásos éhgyomros kardióimat az ünnepek alatt sem fogom hanyagolni, viszont a karácsonyi fogásoknak sem fogok ellenállni! Ekkor én is felfüggesztem a diétát pár napra. Számomra ez a legszebb ünnep és ilyenkor, úgy gondolom, kicsit elengedheti magát az ember. Ami nem azt jelenti, hogy halálra kell enni magunkat, hanem próbáljuk a mértékletesség elvét követni és határt szabni a sütiknek. :) 

fitnesz Zsigmond Regina

Ahogy időnk engedni, menjünk el sétálni, ugorjunk le a terembe akár csak kardiózni vagy edzeni egyet, mindenkinek jót fog tenni egy kis mozgás az ünnepek alatt. 

Januárban viszont minden visszaáll a szokásos kerékvágásba és indulhatnak újból az edzések, diéta és jöhetnek az ÚJÉVI FOGADALMAK megvalósításai! 

fitnesz Zsigmond Regina

Keressetek bátran, ha személyi edző segítségével vágnátok neki 2017-nek! Illetve megtalálhattok Csepelen a Chili Fitness 4-ben és a szigetszentmiklósi Oázis Wellness Központban. ;)

0 Tovább

Hová tűnt a fitneszkirálynő?

Németh Dorottya a Facebookon elismerte, hogy egy nehéz időszakon van túl, és ezért kerülte mostanság a nyilvánosságot. 

"Ne haragudjatok, hogy picit eltűntem, elég nehéz időszakon vagyok túl. Az élet néha akadályokat gördít elénk, de hiszem,hogy ez mind értünk van! Azért,hogy tanuljunk a hibáinkból, hogy erősebbek legyünk. 

fitnesz Németh Dorottya

Ezekben az időszakokban fejlődhetünk igazán sokat és bár eleinte fájdalmas a változás, mégis rengeteg új lehetőséget ad a kezünkbe. Ezekben az időszakokban derül ki, hogy kik azok, akik csak élősködnek rajtad, és kik azok, akikre valóban számithatsz.

Nem az az erős ember, aki soha nem esik el, hanem aki fel tud állni. Végül pedig hálás leszel azoknak az embereknek,akik elgáncsoltak, mert sokkal erősebb, magabiztosabb és elszántabb leszel,mint valaha!"

2 Tovább

Karácsonykor is edzőteremben

Nagy Bettina ezúttal egy szóviccel és egy kis karácsonyi motivációval jelentkezett.

- De kipattintottad magad Pocahontas!
- Ja-ja, lejárok a többiekkel KonDisney!"

Nagy Bettina fitnesz

Ha a napi faviccemen túl vagytok , go-goo edzeni, mert karácsonykor sem lehet elengedni magunkat, ha utána nem akarunk lelkiismeret-furdalást. Mint edző-versenyfelkészítő és mint versenyző, én sem tehetem meg, hogy off seasonban legyek, különben hogyan tudnék példát mutatni nektek, ha össze-vissza eszegetnék és kihagynék edzést? Szóval, Herkulesek és Hófehérkék, irány két ünnep között is a Gyuroda és a cardio. KonDisneeeey."

0 Tovább

Regős Lili babát vár

Kisbabájáról posztolt egy röntgenképet a Facebookon Regős Lili, a WBPF világbajnoka.

fitnesz

A hashtagekből néhány információt megtudhatunk. Lilinek kislánya lesz, a 19. hétben van, és jövő májusban születhet meg. 

fitnesz

0 Tovább

Mondj nemet a szőrmedivatra!

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka felhívta a figyelmet egy nagyon fontos dologra!

Nagy Bettina fitnesz

"Hiába itt a hideg, szeles tél, az állatokat felhasználni olyan jelentéktelen célokra, mint a szőrmedivat, nem az emberi jólétet szolgálja, hanem az emberi HIÚSÁGOT - és az anyagi hasznot segíti elő! Te se hordj eredeti szőrt-szőrmét, mert egy egész bunda elkészítéséhez:
6 leopárd
8 fóka
12 kutya-farkas
18 róka
20 vidra
40 mókus
50 nerc
150 csincsilla KELL!
Peace azoknak az embertársaimnak, akik szintén a szőrmedivat ellen vannak!"

 

1 Tovább

Reblog