Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aranyos magyar lányok

Már meg sem tudjuk számolni, hogy hányszoros világbajnok Palecian Judit, aki megvédte a NAC Ms Universe-címét! Gratulálunk! Ez volt a tizedik vb-aranya. Juci, az aranyos.

fitnesz Kálmán Csilla Palecian Judit

Kálmán Csilla szintén világbajnok lett a NAC-nál.

fitnesz Kálmán Csilla Palecian Judit

1 Tovább

Mi voltál az előző életedben?

Csörgő Adrienn nem is olyan régen cowgirlnek öltözve pózolt a kamerák előtt.

A WBPF világbajnoknőjének a következők jutottak eszébe a fotóról, amelyre véletlenül talált rá az archívumában: "Akkor fedezed fel előző élete(i)d jeleit, amikor gyanúsan jól élsz meg egy szerepet, túlságosan is jól tudsz azonosulni egy stílussal és az már egyéniségeddé formálódik. Akkor kezdj el gondolkodni, hogy honnan is 'jöttél'?"

fitnesz Csörgő Adrienn

Photo: Kökényesdi Zoltán

 

0 Tovább

Ilyen hajlékony egy fitneszvilágbajnok

Németh Dorottya 11, illetve 3 évvel ezelőtt is megnyerte a WBPF-világbajnokságot fitneszben, de továbbra is remek formában van, mint az az alábbi képen is látható.

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

A sport, amely kitartásra és önfegyelemre tanít

Zsigmond Regina tavaly megnyerte a WBPF bangkoki világbajnokságát, és idén Pattayában - tehát ismét csak Thaiföldön - újra megpróbál a csúcsra érni. A felkészülés nehézségeiről és szép pillanatairól írt a Facebookon.

Zsigmond Regina fitnesz

"Ma, mielőtt automatikusan nekiálltam volna a szokásos éhgyomros kardiómnak, elgondolkoztam és rájöttem, hogy egy hét múlva száll fel a repülőnk, ami Thaiföldre, a világbajnokságra visz minket. Majd' 11 nap múlva színpadra állok és amint lejövök róla, lezárul egy szakasz, hiszen augusztus óta, már 16 hete lassan, hogy elkezdtem a versenydiétát és a keményebbnél keményebb edzéseket."

Zsigmond Regina fitnesz

"Az időm pontról pontra be van osztva és az életem is már négy hónapja csak a versenyzés körül forog, de egy percét sem bántam meg, hisz végig a cél lebegett a szemem előtt. Ez a sport megtanít minket a kitartásra, önfegyelemre, az edzőnkbe vetett végtelen és feltétel nélküli hitbe."

"Hogyha belevágok valamibe, szeretném a maximumot kihozni magamból. Bízok benne, hogy a kemény munka a végén beérik és a legjobb formámban állhatok a színpadra! Ilyenkor mutatkozik meg, kik azok, akik a nehéz időszakokban is mellettem vannak, nem hagynak cserben és megvárják akár a decembert is, hogy akár egy kávéra is össze tudjak ülni velük. Köszönöm mindenkinek, aki önzetlenül segít és támogat!"
 

0 Tovább

Szavazzon a fittszépségre a Miss Universe Hungaryn!

Rövid időn belül a második fitneszszépség tűnik fel valamelyik honi szépségversenyen. A Királynő-versenyen bejött a fitt, vitális alak és az egészségtől sugarzó, gyönyörű mosoly, hiszen fittszépségre került a korona. Gelencsér Tímea, a Budaörsi Sportfest Wellness Bikini bajnoka ugyanis nyerni tudott, szépségkirálynőnek választották.

Ma este Papp Melinda, a WBPF Eb-ezüstérmes versenyzője méreti meg magát a Miss Universe Hungary versenyen. Egy biztos, világtrend a sportos és vitális megjelenés, így előnyt jelenthet Melinda természetes szépsége.

fitnesz Papp Melinda

Még több kép Papp Melindáról!

Szavazni a tv2 live app segítségével lehet (Apple Store: http://apple.co/2f3xYPI).

Melinda bemutatkozó videója sok képpel, nyilatkozattal!

fitnesz Papp Melinda

fitnesz Papp Melinda

fitnesz Papp Melinda

0 Tovább

Reblog